Do 20 z minutami Rakieta wyjaśnił wszystko. Takiego go znam i uwielbiam. Zobaczymy jak będzie dalej.
Niektóre zagrania jak za najlepszych lat. Dał przeciwnik podejść do stołu to już po freakiem.
Zwłaszcza musiał boleć ten błąd na czarnej z 47 chyba przewagi i niełatwym stołem.
Teraz Trump skośnego podobnie wyjaśnią.
-
-
Snooker
Ben 10, nara Chester from Lester.
Oglądałem prawie do końca,czyli do godziny 0.20 przy ostatnim frejmie mi się niestety zasnęła,ale rano już powtórkę obejrzałem,dziś cały dzień przy zielonym stole😁
Selby słabiutko w tej sesji pograł i odpadł zasłużenie. w 2 rundzie 6 Anglików, 6 Chińczyków, Szkot, Walijczyk, Belg i Pers.
MAX 💪
https://youtu.be/WXYAcF1DKGE?si=TIqRe13jBMqac7hj
Brawo John, za dużo tych skośnych by było.
Brawo Judd, jako pierwszy dwa razy zrobił 100 setek. Teraz zostaje pobić rekord herubinka, a jest na dobrej drodze prowadząc na razie z Murphym.
Jak by to zrobił w tum meczu był bynprze kotem.
Aż dziw bierze, że Rakieta nie jest na tej liście. Choć kiedyś mniej się grało. Coś jak z F1 i rekordem jednego takiego.
Ronnie O'Sullivan tak trochę gra jakby miał wyjebane na te mistrzostwa Świata,zobaczymy co osiągnie,drabinkę do półfinału ma bardzo łatwą.
Ronnie dawno wypowiedział się o tym co sądzi o MŚ i maxach
- Edytowany
-2 Gmt. Nie spojlerujcie.
Gorzej bo mi bile za stół wyjeżdżają.
[b]Edycja z 28.04.2025 o godz. 22:28 (scalono posty)[/b]
I pooglądane. ;)
@BartAcid#633
A co ci się stało ? Nadmiar procentów czy internet siada .....
Dziś hity w Ćwierćfinałach
Higgins - Williams
Brecel - Trump
O'Sullivan - Si
- Edytowany
%, ale ten badziewny dekoder z play też nie pomaga.
Ale pograli dziś W meczu Higgins - Williams 👏👏👏😱💪
I Mark wygrał. Jude też wychamował Luce. A skośny sesja 3-1 z Rakietą. Oby się Ronie teraz obudził na drugą część.
- Edytowany
Jude z Rakietą w finale?
8
Czerwona po długości na 12-9 piękna.
https://youtu.be/5S1oEB0GT1w?feature=shared
Oglądałem powtórkę meczu Roniego do pierwszej w nocy,bo był wczoraj półfinał LM,Trumpa z Brecelem już nie obejrzę bo dziś praca ☹a popołudniu półfinały.😃
Ten Chińczyk co z Ronim będzie grał mnie niepokoi..
- Edytowany
No nie chcą 100 wpadać Roniemu. Na.pierwszą przerwę schodzą z remisem 2-2. Chińczyk miał już 2-0. Rakieta się chyba budzi.
Wyrównany mecz. 4-4 po pierwszej sesji o to O'sulivan musi gonić wynik.
Chińczyk Xintong wygrał cztery ferjmy z rzędu z O'Sullivanem w 50 min🤬😱i jest nie do zatrzymania...prowadzi 8 -4 w półfinale
Ja pierdole kurwa mać co się stało. Chińczyk 8 partii z rzędu wygrał i schidz8 na 3 sesje prowadząc 12-4. Rakieta bez sztycha dziś ma razie.
Proste błędy, totalnie nie wszedł w mecz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)