Raczej nie będzie potrójnej korony w sezonie jak Bingham nagle ręki nie złamie.
-
-
Snooker
Lipa. Bingham gra dalej.
76 dni później
No nareszcie się posucha kończy. Shanghai Masters włąśnie trwa.
Po jutrze (20.08) o 8 rano może być ciekawy mecz w półfinale. Rakieta z Trumpem, tym z całymi uszami.
- Edytowany
Może w drugiej sesji się Ronie obudzi bo na razie go Trump goli już 4-1 i nie widać rokowań na.poprawę.
Totalnie bez formy dziś. Raczej się wiele nie zmieni, więc można powiedzieć, że Trump rozjechał Roniego. Jest 9-3 w meczu do 10.
43 dni później
Polak Mistrzem Świata w snookerze
https://przegladsportowy.onet.pl/snooker/13-letni-polak-mistrzem-swiata-rozbil-duzo-starszego-rywala-z-niemiec/1b7xr0v
32 dni później
155 pkt w jednym frame
https://eurosport.tvn24.pl/snooker/international-championship/2023-2024/155-punktow-w-jednym-frejmie.-niecodzienny-wyczyn-marka-selbyego.-international-championship-2024_sto20042178/story.shtml
25 dni później
Antoni Kowalski pokonał w finale eliminacji do Scotish Open Joe Perrego.
to już naprawde dobry wynik!
24 dni później
UK CHAMPIONSHIP CZAS ZACZĄĆ
Ronnie O'Sullivan już odpadł.
A prowadził 4-2.
Przegapiłem akurat mecz. Coś ostatnio nie mam fazy na snookera.
[quote]#post1652514 A prowadził 4-2.
Przegapiłem akurat mecz. Coś ostatnio nie mam fazy na snookera.[/quote]
Trzeba się wciągnąć,odstawić laptopa telefon...ja po meczu Cracovii z cweLką przez tydzień tylko snooker w TV
Przejadł mi się chyba trochę po 3 dekadach. A i Rakieta już tak nie czaruje więc nie mam takich ciśnień. Innych lubię mniej lub więcej ale to nie to samo. Coś jak z Cracovią i Ferrari.
Ale jutro coś obejrzę, obiecuje. 🙂
- Edytowany
No nie ma następcy niestety po o'sulivannie, który by roztaczał wręcz magię tego sportu.
Mój ŚP tata uwielbiał snooker, a był naukowcem, który nie lubił sportu, ale snooker uspokajał go, a z drugiej strony ten sport podziwiał za taktykę połączona z precyzją. Oglądałem z nim kiedy tylko była okazja.
Ja próbowałem grać w tą grę, ale dla mnie była za trudna. Także wielki respekt dla zawodników.
To samo darts. To świetne dyscypliny łączące precyzję z taktyką.
Jest Mark Williams
Czas na Snooker to mnie uspokaja
[quote]#post1652542 Przejadł mi się chyba trochę po 3 dekadach. A i Rakieta już tak nie czaruje więc nie mam takich ciśnień. Innych lubię mniej lub więcej ale to nie to samo. Coś jak z Cracovią i Ferrari.
Ale jutro coś obejrzę, obiecuje. 🙂[/quote]
Oglądasz....czy na forum siedzisz🤔🤣🙃
Zapomniałem wrócić po przerwie po 4 frame. Już odpalone.
I nie ma Łukasz 100.
[quote]#post1653177 I nie ma Łukasz 100.[/quote]
🤣 ja odkładam tablet bo skupić się nie idzie.....do 0.30 pograją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)