Rakels w Cracovii - [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/deniss_rakels_w_cracovii][Cracovia.pl][/url]
Powodzenia!
-
-
Deniss Rakels - powodzenia!
Powodzenia, zero głupot, a będziesz naszym mocnym punktem!
Lekkim szokiem dla mnie podpisanie kontraktu z tym zawodnikiem. Niemniej jednak, jeżeli odpali, może być zabójczy duet z Nowaczkiem! Powodzenia!
Charakterny z wyglądu, może przyszły ulubieniec kibiców? Derby już w 2 kolejce...
Witam i życzę powodzenia Deniss!
Myślę, że pod ręką Stawowego nie będzie z Nim wielkich kłopotów wychowawczych. Ich brak równa się dobra forma i korzyść dla zespołu :)
Trudny zawodnik do prowadzenia ale tacy przeważnie dobrze grają przy Stawowym, a o umiejętności jestem spokojny. Powodzenia! :)
Wow, szybko poszło. No nic, życzę przede wszystkim poukładania sobie pewnych spraw w głowie. Bo w nogach powinno być ok.
Witam i powodzenia życzę!Aha,masz szlaban na nocne eskapady... ;)
Powodzenia, mam nadzieje że będziesz Rakelsem z Katowic, nie Lubina. Jesienią się całkowicie zdyskredytowałeś jako piłkarz i może to być ostatnia szansa na odbicie się.
szybka pilka hehe, powodzenia!
Witaj.
Graj dobrze a nie balanguj!
Zaczynasz z czysta karta.
Powodzenia!
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powodzenia, mam nadzieje że będziesz Rakelsem z
> Katowic, nie Lubina. Jesienią się całkowicie
> zdyskredytowałeś jako piłkarz i może to być
> ostatnia szansa na odbicie się.
Oj tam - jedna impreza. Ljuboja też balował i to regularnie - nie przeszkadzało mu to grać i to jak.
Tym niemniej zero balang !!!
A czym się zdyskredytował poza imprezą W WOLNYM CZASIE z kolegami? Grał łącznie 83 minuty ?
Powodzenia i asyst zycze jak najwiecej do Nowaczka lub Kity!!
O rzesz ty.... z wyglądu kryminalistka z dziarami jak nic.......
Zobaczymy czy coś pogra
Czytając wujka Google, to nieźle ma nawalone w głowie
Całe szczęście ze trenerem jest Stawowy
Abo go ustawi do pionu i coś z tego będzie , albo powalczy o ligowe punkty z Iskra Klecza Dolna, Jaśkowice..... i takie tam tuzy polskiej piłki
Da się czochrać?
Powodzenia i dużo profesjonalizmu przede wszystkim. Nie jesteś już w drużynie spod Wrocławia, lecz nosisz barwy Najstrarszego Polskiego Klubu.
POWODZENIA i odrodzenia!
Przykro patrzyć na takiego pajaca w koszulce Cracovii.
Przepraszam,czy już mieliśmy z nim problemy?Już zdążył się najebać i narobić burdelu?Każdy na początku ma czystą kartę(no może gdyby przyszedł jakiś pies do nas grać).Może chłopak zmądrzał.Nie rozumiem jak można kogoś nazywać pajacem,skoro jeszcze nawet nie zdążył się rozpakowac....Czy o Edku Kowaliku i np.Ziółkowskim tez tak myślałeś,bo lubili się napić?
Wielu piłkarzy lubi wypić, z nim problem jest inny, jest pajacem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)