zdecydowanie o forme sportową. ostatnie dwa spotkania to ostry zjazd a mecz z Koroną jeszcze słabszy niż dzisiejsze kopanie się po czole Edka.
swoją drogą Lechia to chyba najbardziej żenująca drużyna w Polsce. nikt nie gra tak beznadziejnie słabo, nawet Widzem się nieźle zaprezentował na Górniku nie mówiąc o Podbeskidziu. Dodałbym ślunska ale oni mają przynajmniej kilka indywidualności w drużynie
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Lechia Gdańsk 2 : 1
Nie przesadzaj, Edi dzisiaj miał jedno dobre zagranie przez całą połowę, nie wiem czy można mieć więcej strat, to był jego zdecydowanie najgorszy mecz w Pasach... Seba, pomimo słabej formy nie grał tak tragicznie...
Najkrótsze podsumowanie: 3 pkt zawdzięczamy zimnej krwi Kosanovića i inteligencji Nowaka!
Inna refleksja: różnica między naszymi bocznymi obrońcami to istny kosmos (porównanjcie wczoraj
Marciniaka z Kusiem)!I jeszcze jedno: wygląda na to, że musimy strzelać bramkę w 93-94 minucie. Zdobycie
prowadzenia wcześniej zamiast pomagać paraliżuje drużyne i powoduję dramat w grze obronnej!
Marcinak aby grać tak jak teraz musiał rozegrać chyba najgorszą rundę życia, być może Kuś też musi by zacząć grać lepiej, na szczęście zostały tylko 2 mecze
Ile rozegranych minut ma Kuś? Nie porównujmy Adama do Marcina, bo tak jak napisałem powyżej - Kuś być może będzie się w stanie wkomponować w system i więcej dawać drużynie o ile będzie grał.
Ja ym pamiętał, że Kuś ma po swojej stronie elektrycznego Żytkę, a Marciniak jednak Kosanovicia. Problemy we współpracy z chotycznym Mateuszem widoczne jak na dłoni. Co nie zmienia faktu, że wg mnie Żytko jest lepszym prawym obrońcą od Kusia.
.
Ufff, co za słaby mecz.
Zejdler, straus, dąbrowski - to najsłabsze ogniwa któryś raz z rzędu. WS ta konsekwencja Cię zniszczy.
Jak ktoś gra słabo niech odpoczywa. U Ciebie panie trenerze grają nazwiska.
Super, że wygraliśmy, ale to była droga przez mękę.
Gaudeamus 100% racji
Kosa strzelając w wczorajszym meczu dwie bramki, ustanowił dla Cracovii "mały rekord" tj po 19 meczach mamy strzelone 28 bramek. Dotychczasowy rekord był w sezonie 2006/07 tj 26 bramek (sezon zakończyliśmy na 4 miejscu - nie mam nic przeciwko temu aby była powtórka).
Ile znaczy dla Cracovii duet Nowak - Saidi, to widzieliśmy w wczorajszym meczu. Dla statystyki pozwolę sobie przytoczyć oto te dane- gdy na boisku przebywał w/w duet, Cracovia strzeliła 22 bramki na 28 ogółem.
Tu nie ma dyskusji, duet Saidi-Nowak to jest ogromna siła, gdy Saidi wszedł gra od razu się zmieniła, Dawid miał z kim pograć piłką, bo Saidi był cały czas blisko niego, a w pierwszej to widzieliśmy bezradność Nowaka, który nie miał za bardzo z kim grać.
Ps. Takie mnie przemyślenia naszły czy w klubie nie ma koszulek z długim rękawem? :) Bo z tego co zauważyłem to chyba żaden zawodnik nie miał takiej koszulki. Albo klub nie załatwił (co chyba by dziwne nie było), albo u nas same gorące chłopaki ;)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15076332,Michal_Probierz__trener_Lechii__Nie_powinnismy_przegrac.html
"Mieliśmy więcej sytuacji, utrzymywaliśmy się częściej przy piłce" - M. Probierz
statystyki:
http://terazpasy.pl/var/ezflow_site/storage/images/media/images/s19-lechia/602495-1-pol-PL/s19-lechia.jpg
chłop musi na czymś jechać...
Facet od dłuższego czasu nie ma sukcesu, a tu jeszcze Andrzej Kuchar chce "opędzlować" Lechię (jedyny, który mu mocno zaufał) jak tu żyć?
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Facet od dłuższego czasu nie ma sukcesu, a tu
> jeszcze Andrzej Kuchar chce "opędzlować" Lechię
> (jedyny, który mu mocno zaufał) jak tu żyć?
Na tema "opędzlowania" Lechii.http://lechia.przegladsportowy.pl/Pilka-nozna-Andrzej-Kuchar-odchodzi-z-Lechii-,artykul,189034,1,787.html
Sytuacje może i Lechia miała(czy na prawdę więcej?) ale z tym utrzymywaniem się przy piłce pojechał:D
Też zwróciłem uwagę na brak długich rękawów. Niektórzy mieli albo długie rękawy, albo jakieś podkoszulki z długimi rękawami, jednak większość grałą w krótkich. Na takie warunki atmosferyczne to jakaś paranoja. Albo gruba głupota albo ja nie znam jakiejś filozofii...
A jutro okaże się że jeden z drugim są chorzy i nie zagrają z Z.L..
Swoją drogą może zagrają w poniedziałek w tych kocach dla zmyły i zaskoczą Lenczyka ;)
Nie ma chyba wersji z długim rekawem. Niektórzy grają w białych podkoszulkach z długim rękawem, np Żytko nawet latem tak gra.
Sprawiedliwość po naszej stronie - kartka czerwona jak najbardziej
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/402381/komisja-ligi-nie-anulowala-czerwonej-kartki-deleu-wideo
Mecz od kuchni z perspektywy tynkarzy.
[url=http://www.lechia.pl/news,2943-kulisy-meczu-cracovia-lechia-(wideo).html]>>>Kulisy<<<[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)