frajerzy pierodleni ...i tyle
-
-
Ruch Chorzów - CRACOVIA 3 : 2
Buhahaha zmiast strzelac z pierwszej to oni przyjmuja pilke na 8 m gdzie w polu karnym jest ok 18 pilkarzy. Oni nie dosc ze sa slaby .. to jeszcze nie maja mozgow :)
Mikus_KsC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stawowy czeka na ich przełamanie ...
Już 24 grudnia....
To kończymy listopadowe kolejki z dorobkiem jednego punktu. Idziemy na pierwszą ósemkę jak nic.
Przegraliśmy mecz, którego inaczej niż na własne życzenie przegrać się nie dało.
Po kolejnym meczu proponuję zaintonować "Jesteśmy z Wami",wszak należy się wsparcie gwiazdorom walczącym o kontrakty...
To jest po prost śmieszne/żałosne.
2 mecze, 9 straconych goli, gra Strausa i Zejdlera to gówno najgorsze. Kosa walczy o kontrakt :D czyt. fantastyczna gra w obronie z Lechem i dzisiaj karny i samobój.
Stawowy broni wyniku 2:2 grając 11 na 10.
KURWAA świat zwariował
Pierdoleni frajerzy do potęgi.Szeliga wyp....j,razem z zytką
Stawowy super zmiany porobiłeś :)
drużyna frajerów!!! kurwa wstyd!!!
To jest kurwa mać zart ja pierdole!!
dario1981 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mikus_KsC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Stawowy czeka na ich przełamanie ...
> Już 24 grudnia....
w kinach.
Nie mam ochoty oglądać Zejdlera w Cracovii,
gra Żytki koszmar
Sławek na obronie objeżdżany niemiłosiernie
wracamy na swoje miejsce w tabeli
Straus, Zejdler, Szeliga dnooooo głebiej niż dno, to są jakieś jaja.
zaczyna się ... płacz i wyzywanie DRAMAT
PS: Jak Stawowy mówił że bedzie obrona przed spadkiem myślałem że to kurtuazja ;) jednak wiedział co i jak ...
Jesteście zajebiści .......
znowu zjebany początek tygodnia bo dzięki Bogu weekend się kończy....
Frajerstwo i dziadostwo
Mecz taktycznie żałosny w naszym wykonaniu, choć atrakcyjny dla przeciętnego janusza, bo "wiele się działo". Dla mnie nie ma różnicy czy 1:6 czy 3:2. Strata cennych punktów w jednym z najważniejszych meczów tej części sezonu. Miałem wątpliwości co do zasadności trzymania w kadrze Zejdlera. Teraz wszelkie wątpliwości zostały rozwiane.
zjedler dramat mowilem ze jest slaby na pierwsza lige a co dopiero e-klasa, kosanovic mnie wku... dzisiaj strasznie myslalem ze po meczu z pogonia sie nauczy ze fauluje sie tylko wtedy gdy nie ma szans na nic a nie zawodnik tylem do bramki odgrywa a ten po nodze to samo z pogonia jeden robak w polu karnym z boku i karny, szkoda
Zejdler WYPIERDALAJ z mojej Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)