Tęsknie za parą stoperów Radomski-Kosa. Serio.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Myśłałem że potrzebujemy zawodników na już , do gry a nie na przyszłość bo za chwile wylądujemy na ostatnim miejscu w tabeli i długo go nie opuścimy!
Marian młodych zdolnych czyli ,,pobożnych życzeń ''mamy na ławce sporo -Horszkiewicz ,Mrozik ,Stepniowski ,Szewczyk ,Rakels ,Kapustka ,Kita ,Dudzic ,Steblecki .Nam potrzeba zawodników na teraz co od razu podniosą poziom sportowy drużyny a nie za rok czy 2 .rybbicki to jest kolejna zapchajdziura 50 kg wagi ,leń i balangowicz .
Już jedną zapchajdziurę widzewską nam wcisnęli i nie wiadomo co z dziadem robić ,teraz jeszcze słabszego dziada chcą brać i jeszcze ......płacić za wypożyczenie .Zgroza .
PANIE Filipiak nie masz pan za grosz wstydu .
PS .Cracovia potrzebuje wzmocnień ale nie sztuką dla sztuki .Nic nie dają nam transfery ,,pobożych życzeń ''
Lepiej zrobić mniej ,a konkretne typu Covilo czyli zawodników takich co od RAZU WCHODZĄ DO 11 I SĄ WZMOCNIENIEM .
Ja mam nadzieje że ten ,,transfer ''nie dojdzie do skutku
http://www.piast-gliwice.eu/z-klubu/sasa-zivec-zostal-nowym-zawodnikiem-piasta-gliwice.html
Podejrzewam, że prof. Filipiak, zwęszył możliwość zwycięstwa w 4 lidze, dlatego wzmacnia zespół Rybickim :)
Jak przeczytałem, że Dudzic jest młody zdolny, to padłem:) Sporo można ponaciągać to określenie, szczególnie w Polsce, ale Dudzic?
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak przeczytałem, że Dudzic jest młody zdolny,
> to padłem:) Sporo można ponaciągać to
> określenie, szczególnie w Polsce, ale Dudzic?
Mam to samo. Nie mam nic do niego ale to , że facet tyle lat jest w kadrze klubu z ekstraklasy , to fenomen...
Takich to mamy chyba wielu :
" To ofensywny zawodnik, może grać z lewej strony bądź za napastnikiem. Jest nieszablonowy, potrafi dryblować. Jednak sporo mankamentów w jego grze widać wtedy, gdy drużyna traci piłkę - nie włącza się do defensywy".
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,16555541,Perelka_odzyje_w_Krakowie__Mariusz_Rybicki_blisko.html
Nie mam nic do chłopaka,jak faktycznie przyjdzie to będę mu kibicował tylko czy na pewno o takiego gościa chodzi?
Tak trzeba sprowadzać - Ćernych i Hasani (Łęczna)
Stebel podobno odchodzi do Holandii
to krzyz na droge!!!
Ale jaja !!!
Krzysztof Stanowski @K_Stanowski
Follow
Pierwszy transfer duetu Radomski - Niedzielan. Jutro na testy medyczne do holenderskiego Cambuur (Eredivisie) leci Sebastian Steblecki.
Jeśli zda testy, a to raczej formalność, powinien podpisać dwuletni kontrakt z holenderskim klubem.
6:16 PM - 30 Aug 201
To już wiemy czemu Rybickiego chcą.
To tym bardziej powinni byli stanąć na głowie, aby tego Słoweńca ściągnąć...
Taka zamiana to ok,tylko co dalej z naszą największa bolączką -obroną ?!
no pewnie czekamy na następne okienko.
edit:
zawsze można wziąć kogoś bez klubu, np. Polaczak. ;)
Krystian nie smiejsie z Polczaka bo jak patrze na Zytke wirtuoza to tesknie za nim :)
Bylby to strzal w 10 zakontraktowanie Polczaka tylko po Rosji moze chciec kontrakt jak u nas ma 4 zawodnikow :)
Polczak ma klub i kontrakt tylko nie zgodził się na obniżenie pensji i dlatego jest na cenzurowanym.
Swoja drogą chętnie bym go widział u nas zamiast tych prawdziwków .
Ja również uważam, że zakontraktowanie Polczaka byłoby dobrym posunięciem. Jest bez klubu (spełnia normy panów Janusza i Jakuba), grał w lidze lepszej od polskiej ekstraklapy, ma coś w naszej lidze do udowodnienia.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krystian nie smiejsie z Polczaka bo jak patrze na
> Zytke wirtuoza to tesknie za nim :)
> Bylby to strzal w 10 zakontraktowanie Polczaka
> tylko po Rosji moze chciec kontrakt jak u nas ma 4
> zawodnikow :)
Sprzedamy Stebleckiego, będzie na Polczaka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)