Rock odchodzi,Rakels zostaje ?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,boubacar-diabang-dialiba-podpisal-kontrakt-z-cracovia,artykul,479149,1,1059.html
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Odejście Roka to by była duża strata !!!.Nawet trener po krótkim pobycie u nas twierdził ,,że to bardzo dobry zawodnik i będzie namawiał Profesora na pozostawienie go ''.
Mam nadzieje że Rok jednak zostanie.
Duza strata ? Potter nie zartuj. Duza strata to utracenie Saidiego !
Cytat proszę gdzie mówił trener o Roku.
Pewnie trafi do Miedzi
Denis podpisał nową umowę na dwa lata , więc zostaje z nami.
Awaria masz nie tylko cytat tylko prawdziwe k.o czyli możliwość odsłuchania słów trenera .
Wystarczy że wejdziesz na TERAZ PASY -link Podoliński po spotkaniu z Podbeskidziem ,,mam grupę wyjątkowo inteligentych piłkarzy ''.
Żeby było kolego awaria jasne -wywiad nie jest w formie pisemnej (więc Stoszek tego nie wymyślił TYLKO TRENER MÓWI TO DO KAMERY I WIDAĆ GO I SŁYCHAĆ ).Żeby rozwiać watpliwości możesz od razu ustawić na 1.40 wywiadu który trwa ponad 6 minut.
Co do Strausa miał słabą wiosnę tak jak wszyscy ALE W JESIENII GRAŁ B.DOBRZE .Odpowiednio przygotowany motorycznie to bardzo dobry zawodnik .TU SIĘ W PEŁNI ZGADZAM Z TRENEREM PODOLIŃSKIM .
Jeśli uważacie że trener Podoliński to dobry bądź dla niektórych świetny trener to powinniście mu zaufać .Skoro po kilku treningach widzi i wie że ,,ROK TO BARDZO DOBRY PIŁKARZ ''TO WIDOCZNIE MA POWODY BY TAK TWIERDZIĆ I WIDZI GO W SKŁADZIE .GDYBY MU NIE ZALEŻAŁO NA ROKU TO BY W TEN SPOSÓB NIE MÓWIŁ .
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Odejście Roka to by była duża strata !!!.Nawet
> trener po krótkim pobycie u nas twierdził ,,że
> to bardzo dobry zawodnik i będzie namawiał
> Profesora na pozostawienie go ''.
>
> Mam nadzieje że Rok jednak zostanie.
jak juz robisz cytat to wypadalo by zacytowac, a nie sobie wymyslic ;)
,,(...) to jest bardzo dobry pilkarz, zobaczymy co bedzie dalej z decyzja"
a teraz zanim mnie potter zaatakujesz to
Straus nie jest dobrym pilkarzem, bardzo dobry by byl gdyby mial asysty i gole na koncie, ja bym go zostawil.
kkk -Rok to defensywny pomocnik więc głownym jego zadaniem nie są gole i asysty ale czarna robota w środku pola czyli odbiór piłki i podanie jej do zawodnika ofensywnego.I z tego wywiązywał się świetnie jesienią .
Może faktycznie trochę nie precyzyjnie zacytowałem ale istota sprawy nie podlega DYSKUSJI .Rozwiewa twoje i awarii wątpliwości jak wysłuchasz wywiadu (dokładnie na temat Roka wypowiada się w 1,40 )
Ja jakoś Rola, z jego warunkami i bez gry głową jako defensywnego pomocnika nie widzę. Potterze on chyba jednak bardziej grał z przodu niż z tyłu
Rok jest przeciętnym grajkiem żaden trener na niego nie stawiał oprócz Wojtka dużo strat a zysku mało chociaż bym go nie skreślał bo do taktyki nowego trenera mógłby pasować ale jak odchodzi to nie będę płakał
Straus to znakomity piłkarz. Ten kto jest w stanie się pozbyć kogos takiego za darmo jest działaczo-kretynem
SaNtO Napisał(a):
> Straus to [b]znakomity piłkarz.[/b] Ten kto jest w
> stanie się pozbyć kogos takiego za darmo jest
> działaczo-kretynem
Tak znakomity jak Witkowski czy jak Kosturbała?
jak Majoros
jak rozrabiaka
SaNtO Napisał(a):
> jak rozrabiaka
Miło. Komplementy zawsze w cenie :)
Jednakże odchodzimy od tematu,możesz odpowiedzieć na moje pytanie? |
określiłem się dostatecznie jasno
Szanowni koledzy zdanie trenera powinno być tu najwazniejsze .On decyduje i bierze odpowiedzialność za wynik .
Wypowiedź trenera Podolińskiego na temat umiejętności piłkarskich Roka Strausa jest jednoznaczna -ROK TO BARDZO DOBRY PIŁKARZ .Chcieliście Podolińskiego na trenera to nie kwestionujcie umiejętności piłkarza na którym trenerowi BARDZO ZALEŻY .Robiąc to robicie Cracovii i trenerowi ,,krecią ''robotę .Bo przecież taki Jakub czy Profesor może czytać to i wyciągnąć złe wnioski że jest nam nie potrzebny i grać nie potrafi .
Jeśli chcemy mieć wynik i słyszymy że trener chce piłkarza X zostawić to trzeba mu w tym pomóc i lobbować gdzie się da by został .Trener chce Roka i chce Rakelsa .Skoro mu zaufaliście jako trenerowi to zaufajcie że wie co robi.
Ja co do Rakelsa miałem zdanie że powinien iść precz bo niczym się nie wyróżnił .Ale skoro trener go widzi i twierdzi że ma duże umiejętności to liczę że wie co robi i Cracovia będzie miała duży pożytek .
PS .Nigdy nie byłem zwolennikiem zatrudnienia Podolińskiego (wolałem Fornalika i nie kryję tego ).Nie zmienia to faktu że jak już jest Podoliński to mu źle będę życzył i cieszył się jak mu się noga powinęła (tak niektórzy cieszyli się jak małe dzieci jak Cracovia przegrywała za Stawowego).Bardzo chce się pomylić co do tego trenera i przyznać rację że byłem niedowiarkiem a robi świetną robotę .
potter Napisał(a):
> Szanowni koledzy zdanie trenera powinno być tu
> najwazniejsze .On decyduje i bierze
> odpowiedzialność za wynik .
>
> [b]Wypowiedź trenera Podolińskiego na temat
> umiejętności piłkarskich Roka Strausa jest
> jednoznaczna -ROK TO BARDZO DOBRY PIŁKARZ
> .Chcieliście Podolińskiego na trenera to nie
> kwestionujcie umiejętności piłkarza na którym
> trenerowi BARDZO ZALEŻY[/b] .Robiąc to robicie
> Cracovii i trenerowi ,,krecią ''robotę .Bo
> przecież taki Jakub czy Profesor może czytać to
> i wyciągnąć złe wnioski że jest nam nie
> potrzebny i grać nie potrafi .
>
> Jeśli chcemy mieć wynik i słyszymy że trener
> chce piłkarza X zostawić to trzeba mu w tym
> pomóc i lobbować gdzie się da by został
> .Trener chce Roka i chce Rakelsa .Skoro mu
> zaufaliście jako trenerowi to zaufajcie że wie
> co robi.
>
> Ja co do Rakelsa miałem zdanie że powinien iść
> precz bo niczym się nie wyróżnił .Ale skoro
> trener go widzi i twierdzi że ma duże
> umiejętności to liczę że wie co robi i
> Cracovia będzie miała duży pożytek .
A nie masz wrażenia ze trener mówi tak o wszystkich piłkarzach z kadry Cracovii?
Bo ja nawet krytyki w temacie Wełny i Wawrzynkiewicza nie słyszałem....
Dokładnie, skoro trener go chce, to znaczy, że widzi dla niego miejsce w zespole i uważa, że ma takie umiejętności, które się przydadzą. Sam co do Strausa mam mieszane odczucia, wiosna była fatalna, ale jesień, a także jesień w 1lidze, były bardzo dobre, więc kto wie, może jeszcze się odbuduje. Tak więć, jeśli trener go chce, to niech zostanie, ale oczywiście tylko pod warunkiem, że nie będzie kominów płacowych, bo jednak nie zasługuje też na nie wiadomo jak wysoki kontkrat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)