Ian
Wspomnienia ma świeże jak widać po wpisach. Nie dla gtsu w naszej kadrze.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
aż sprawdze te wpisy, z jakiego wieku pochodzą. Ludzie z wiekiem mądrzeją - dotyczy to kadry i....części trybun ;)
wyczyszczone ze dwie strony. banik na uspokojenie dla pottera, za [s]pisanie Prawdy, która w oczy kole[/s] obrażanie innych forumowiczów.
8 dni później
Bardzo ciekawym zawodnikiem jest obecny piłkarz Dolcanu Grzegorz Piesio (17.07.1988- 185/81) pomocnik. Kontrakt jego wygasa 30.06.2014
Oto w skrócie jego dokonania na przełomie 2010-2014 w Dolcanie
1. 2010/11 - 30 spotkań (2428 min) 2 bramki
2. 2011/12 - 31 spotkań (2442 min) 4 bramki
3. 2012/13 - 28 spotkań (2286 min) 6 bramek
4. 2013/14 - 23 spotkania (2040) 10 bramek - sezon jeszcze trwa, a jego progresja bramkowa z sezonu na sezon rośnie. Jest drugim strzelcem po Zjawińskim (16 bramek) Zapewne jest do wyjęcia za nie duże pieniądze (wiadomo kupujemy tanio).
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo ciekawym zawodnikiem jest obecny piłkarz
> Dolcanu Grzegorz Piesio (17.07.1988- 185/81)
> pomocnik. Kontrakt jego wygasa 30.06.2014
> Oto w skrócie jego dokonania na przełomie
> 2010-2014 w Dolcanie
> 1. 2010/11 - 30 spotkań (2428 min) 2 bramki
> 2. 2011/12 - 31 spotkań (2442 min) 4 bramki
> 3. 2012/13 - 28 spotkań (2286 min) 6 bramek
> 4. 2013/14 - 23 spotkania (2040) 10 bramek - sezon
> jeszcze trwa, a jego progresja bramkowa z sezonu
> na sezon rośnie. Jest drugim strzelcem po
> Zjawińskim (16 bramek) Zapewne jest do wyjęcia
> za nie duże pieniądze (wiadomo kupujemy tanio).
Władek też strzelał i co? Chyba ,że patrzysz na zawodnika dla Cracovii 1 ligowej.
Władek strzelał ale Piesio nieźle gra. Dobrze prezentował się już w zeszłym sezonie i szczerze mówiąc myślałem, że ktoś go do e-klasy wyciągnie.
PasyAndrychów - Ty zapewne oscylujesz gdzieś w zawodnikach typu Robak czy Stilić. Ten czas bezpowrotnie już minął, czas zejść na ziemię. Mój w/w wpis ma znaczenie informacyjne, zważywszy że kilku zawodników nosi się zamiarem odejścia.
Już kiedyś proponowałem Piesia do naszej drużyny. Można jeszcze wyciągnąć Ferugę z Rybnika. Jak na drużynę rozpaczliwie broniącą się przed spadkiem ma ciekawe statystyki. Do napadu można sprowadzić Kwiatkowskiego z Ruchu. A do obrony/pomocy Matrasa z Piasta
Samo nazwisko gościa dyskwalifikuje.
Z pierwszej ligi koniecznie powalczyć o Szwocha! Oglądałem ostatni mecz Areczki z Bełchatowem i gość ma naprawdę w sobie to coś. Szkoda, że go zimą nie wyciągnelismy, teraz już moze być ciężko (mówi się o zainteresowaniu Lecha).
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z pierwszej ligi koniecznie powalczyć o Szwocha!
> Oglądałem ostatni mecz Areczki z Bełchatowem i
> gość ma naprawdę w sobie to coś. Szkoda, że
> go zimą nie wyciągnelismy, teraz już moze być
> ciężko (mówi się o zainteresowaniu Lecha).
Gość po takim sezonie do nas na 100% nie przejdzie , jeśli by Arka weszła do ekstraklasy, a ma na to szanse, to pewnie zostanie, a później go sprzedadzą do zagranicznego klubu, jeśli będzie się dalej tak rozwijał...
Gargamelu, proszę powiedz, że z tym Matrasem żartowałeś. Chłop jest tragiczny, gorszy od Żytki. Obecnie jest jednym z najgorszych obrońców e-klasy.
Nzg tylko, że Matras jest wystawiany na lewej obronie lub jako defensywny pomocnik. Jego naturalną pozycją jest środek obrony lub prawa obrona. Ostatnimi czasy Żytko (nie wliczam ostatniego meczu) gra pewnie i dobrze. :)
Wydaje mi się, że właśnie w ostatnim meczu z Jagą grał na środku obrony i ładnie podarował 3 punkty przeciwnikowi.
Edit: Niezależnie od pozycji na której został wystawiony, największe błędy popełniał w polu karnym, swoim.
A ostatnim meczem u siebie nie byl ten z Gornikiem (?) Od kilu meczy Mateusz naprawde gra dobrze (jezeli wezmiemy pod uwage gre calej druzyny). Nie naleze do fc Mateusza
A co myslicie o mlodym Kapsie z Lecha obecnie wypozyczonego do Brzeska?
Ja chętnie zobaczyłbym u Nas dwóch zawodników Widzewa. Bramkarza Wolańskiego ( zamiast przedłużać kontrakt z Matko młodszy i już dobry) i Cetnarskiego ,który ostatnio gra conajmniej dobrze a u Nas jest kilku pomocników gorszych i z kończońcymi się kontraktami.
Trzeba jeszcze PILNIE, BARDZO PILNIE !!! znależć prawego obrońce, bo ani jeden z naszych nie nadaje się do gry na tym poziomie. Naszczęście koniec kontraktów.
Cetnarski to chyba dalej piłkarz Śląska, z wysokim kontraktem.
Cetnarski jest zajebisty bo strzelił karnego;-)
Facet w połowie meczy był najsłabszym ogniwem Widzewa ale że zagrał dwa dobre (przyzwoite) mecze to trzeba go do Cracovii sprowadzić. A kiedy ostatnio zagrał dobry mecz dla Śląska? Był taki?
Nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)