Ja także STOJĘ ZA TRENEREM STAWOWYM MUREM .Chodze na treningi i mam porównanie jak bylo a jak jest teraz .
Wynik sportowy najlepszy od 6-7 lat ,drużyna chwalona i doceniana w Polsce za styl ,nowoczesność nie granie w mysl zastaw się i czekaj może się coś uda przypadkowo strzelić .Wybijanki już były w Cracovii i mimo ogromnych środków wydawanych wtedy na transfery 2 razy z ligi spadaliśmy grając kompromitująco .
Ja tylko żałuje że Stawowego nie było rok wczesniej .Nie było by spadku a byłby teraz zespół bijący się o Puchary.
.Burlikowski powinien odejść z klubu a trener Stawowy zostać na lata w klubie .
Najlepsze transfery były jak była praca zespołowa Misior -Stawowy i uważam że powinniśmy wrócić do tego co bylo dobre i sprawdzone .
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Pozwolę jedynie zgodzić się z przedmówcą. Chciałem napisać to co "potter", ale był szybszy. Mimo, ze w tym i w zeszłym sezonie denerwowałem się grą "Pasów" (klepanie na własnej połowie, "klepka" z bramkarzem itp.) to jednak jesteśmy W INNYM MIEJSCU NIŻ ZA PASIEKÓW, MAJEWSKICH, PŁATKÓW RAZEM WZIĘTYCH. Jeszcze jedynym argumentem przeciw trenerowi jest praktycznie brak wystawiania młodych zawodników, wychowanków w 1 składzie, gdzie mogliby podpatrzeć, nauczyć się (mowa o takich meczach jak górnik w Zabrzu, śląsk we Wrocławiu, Jaga w Białymstoku). Powtórzę. Jesteśmy w innym miejscu. W ostatnich latach w ex wchodziliśmy w decydującą fazę rozpaczliwej walki o utrzymanie. W tym jesteśmy w środku stawki z realnymi możliwościami zakończenia sezonu w górnej części tabeli.
Współpraca Pawła Misiora z trenerem Stawowym może się powtórzy, ale z odejściem Comarchu (w innym przypadku jest to raczej niemożliwe :( )
Mam nadzieję, że na meczu z widzewem cały stadion zaśpiewa: "TRENER STAWOWY NAJLEPSZY TRENER LIGOWY". Tylko tak możemy go wesprzeć.
Proponuję jeszcze przenieść nasze rozważania do wątku: "Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka..." a te posty usunąć
Dobre też byłoby "trener Stawowy największy hamulcowy", pokaże to, że trybuny o nim pamiętają ale nie są zarazem ślepe.
Cracovia to My! Cracovia to Ja! Cracovia to Ty! Cracovia to Wojtek Stawowy!
Wojtek ma pasiaste serducho! Jest poprostu jednym z nas
stoimy murem za Cracovia, niech trener Dramma Queen sie zajmnie swoja praca
pawel1104 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia to My! Cracovia to Ja! Cracovia to Ty!
> [b]Cracovia to Wojtek Stawowy![/b]
> Wojtek ma pasiaste serducho! Jest poprostu jednym
> z nas
nie wierzę w to co widzę
[quote=lambadia]
pawel1104 Napisał(a):
> Cracovia to Wojtek Stawowy!
> z nas
nie wierzę w to co widzę
[/quote]
Nie ma to jak widzieć tylko to co chce się widzieć. Szkoda nawet się rozpisywać...
no sorry 3lvis ale dla mnie Cracovia to nie jest Wojciech Stawowy.
niech moderator wykasuje te posty z tego tematu.
Cracovia to Ty, Cracovia to ja, Cracovia to każdy jej kibic ale Cracovia to również jej piłkarze czy trenerzy tak więc i Wojciech Stawowy jest na dziś częścią Cracovii i o to koledze powyżej chodziło. Przynajmniej ja tak to odbieram. Ty jednak wolisz widzieć po swojemu i wyczytałeś z jego posta, iż bez Stawowego nie istnieje Cracovia. Nic nowego. Standardowe myślenie ludzi krytykujących innych kibiców Cracovii za wspieranie trenera Stawowego.
[i]Wojtek ma pasiaste serducho! Jest poprostu jednym z nas[/i]
Jedynym na to potwierdzeniem są jego słowa od czasu do czasu (jak nie trenuje akurat kogoś innego)
Bojarski też całował herb Cracovii a potem nas sprzedał
Trochę lodu na głowę
Ja stoję murem za Cracovią. Stawowy raz jest, raz go nie ma.
Nie chodziło mi o to że Stawowy to Cracovia. Codzi mi o to że WS nie jest jakimś najemnikiem który ma w dupie Cracovie. Po co wracać do ery eksperymentów typu Pasieka? Waldek Fornalik za 100tysi na miesiąc nie jest wcale gwarancją na sukces, a Stawowy skoczy w ogień za Pasami. Sory jeśli nie wyraziłem się zbyt jasno.
Moim zdaniem Stawowy jest jednym z nas. Kibic Pasów
Czas pożegnać WSa dość ośmieszania Cracovii w mediach. Swoich pupilków będziesz sobie forować w innym klubie-skończysz tak jak w Katowicach na taczkach.
pawel1104 Napisał(a):
> Cracovia to Wojtek Stawowy!
> z nas
Ja bym tak nie galopował, bo stosując dość prosty sylogizm wychodzi, że Cracovia to Wisła.
pawel1104
[i]Stawowy skoczy w ogień za Pasami.[/i]
Były trener Cracovii przyznał w wywiadzie dla "Gazety Wyborczej", że rozmawiał o swoim zatrudnieniu z Wisłą, Legią i Koroną: - [b]Wszystkie rozmowy były mocno zaawansowane, choć najbliżej było mi chyba do Wisły z racji tego, że myślałem o powrocie do Krakowa, chciałem być blisko rodziny.[/b] Niedoszły trener "Białej Gwiazdy" dodaje: - Wszystkich lojalnie uprzedzałem, jaka jest moja sytuacja, że moja przyszłość w Arce wyjaśni się po rozmowie z panem Krauze. [b]Takim klubom jak Legia, Wisła[/b] czy Korona się nie odmawia, ale zostaję w Gdyni, bo wiem, że również z Arką mogę grać o mistrzostwo Polski.
Ja za takich kibiców dziękuję
Oczywiście Wąs c&uj, prostak i cwel. Sabotuje Cracovie i komarcz. Filipiak daje miliony na transfery co runde, a ten burak nie chce bo ma zaparcie. Biedny Burlikowski musi oglądać jutuba za wuefiste przez co ma mało czasu na fejsbunia i wyjazdy by oglądać graczy na kamińskiego.
Zuberek pójdziesz za to do piekła :)
nie pojdzie, obiecuje
Diabel Napisał(a):
> nie pojdzie, obiecuje
gdzie jest przycisk "Lubię to"?
zubereg Napisał(a):
> pawel1104
> Stawowy skoczy w ogień za Pasami.
> Były trener Cracovii przyznał w wywiadzie dla
> "Gazety Wyborczej", że rozmawiał o swoim
> zatrudnieniu z Wisłą, Legią i Koroną: -
> Wszystkie rozmowy były mocno zaawansowane, choć
> najbliżej było mi chyba do Wisły z racji tego,
> że myślałem o powrocie do Krakowa, chciałem
> być blisko rodziny. Niedoszły trener "Białej
> Gwiazdy" dodaje: - Wszystkich lojalnie
> uprzedzałem, jaka jest moja sytuacja, że moja
> przyszłość w Arce wyjaśni się po rozmowie z
> panem Krauze. Takim klubom jak Legia, Wisła czy
> Korona się nie odmawia, ale zostaję w Gdyni, bo
> wiem, że również z Arką mogę grać o
> mistrzostwo Polski.
>
> Ja za takich kibiców dziękuję
zubereg Ty to na każdego znajdziesz kwit. Szczerze, szkoda by mi było czasu na wyszukiwanie takich rzeczy.
Ze świecą szukać drugiego takiego hejtera jak Ty.
Pisałem to już kiedyś w jednym z tematów ale chyba nie do każdego dotarło:
Czasy 3 ligi już dawno się skończyły,a razem z nimi era piłkarzy, którzy grali za darmo bo byli związani z Klubem i drużyną (patrz Edek Kowalik, Paweł Zegarek).
Zaczęła się profesjonalna piłka, no dobra "profesjonalna", ale na pewno inna niż kiedyś, a część osób wymaga od trenera i piłkarzy wytatuowania sobie naszego herbu na piersi i oddania aż po śmierć.
Stawowy rozmawiał o swoim zatrudnieniu z Legią, gtsem i Koroną = WON (no przecież po odejściu od nas powinien zrezygnować z trenerki i jeść suchary albo pracować w Tesco na kasie bo liczy się tylko Cracovia).
Saidi chciał iść do Lecha = WON (sam byłem świadkiem jak grupka kibiców gwizdała, buczała i pokazywała "faki" do Saidiego podczas rozgrzewki przed meczem - bo co? bo chciał się rozwijać i spróbować w innym Klubie? Aha, no tak, zapomniałem, że przecież KAŻDY PIŁKARZ i TRENER MUSI KOCHAĆ TYLKO CRACOVIĘ. W PRZECIWNYM WYPADKU NIE MA PRAWA POJAWIAĆ SIĘ NA UL. KAŁUŻY 1.
Albo stajemy się profesjonalnym Klubem i zaczynamy osiągać sukcesy, albo nadal siedzimy w zamierzchłych czasach szukając haka na każdego, a to już nie jest śmieszne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)