Przychylam się do powyższych opinii, że to wprowadzanie młodych przez Stawa to zwykła ściema, na złość burlikowskiemu, ale na niekorzyść naszej drużyny. A zasłanianie się przez niego Edim- jak to rzucił go na kolana po pierwszym treningu-
to dałby już sobie spokój, Edi poza początkowym okresem przestał czymkolwiek się wyróżniać, no może poza wygórowanym ego i żądaniem niebotycznego kontraktu ( tylko za co?). Teraz nie mieści się w I składzie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
[i]docent napisał:
Tak z ciekawości - mamy jakiegoś zdolnego młodego na pozycję stoper/defensywny pomocnik? Jak mieliśmy Bruna, to okazało się, że jednak nie dość dobry i trzeba go wypożyczyć> A więc jest ktoś lepszy od Żołądzia?[/i]
Dąbrowski.
Chyba mowa o młodym, a nie "młodym"...
Mieliśmy w rezerwach dwóch (jeden poszedł do Widzewa, a drugiego wypożyczyliśmy do Puszczy);)
W juniorach starszych "bezkrólewie" powinienem napisać bezstoperowo, a w juniorach młodszych jest chłopak o dużych umiejetnościach zwie się Najduch (ale to melodia przyszłości)
Na dzień dzisiejszy w tym temacie wielka bryndza, oto wesoła twórczość ludzi odpowiedzialnych za piłkę w Cracovii.
Bruna najbardziej szkoda, teraz by sie pokazał w derbach dobrze kumaty na boisku i silny
WS chodzi o Kuligowskiego bo zobaczył go w wewnętrznej gierce,spodobała się jego gra i zaczął trenować z 1 zespołem ale znów problem bo w czasie sobotniego sparingu Radek skręcił staw skokowy.Szkoda ze nie przyjrzeli mu się od razu jak wrócił z wypożyczenia w Limanovii bo w rezerwach trenuje cały okres przygotowawczy
W Limanovi grał (tylko 5 meczy) jako skrajny obrońca, zresztą przed odejściem z Cracovii też. Ale warto próbować, kto wie?
kilka słów o testowanym przez nas obrońcy...
http://sporteuro.pl/sport/pi%C5%82ka-no%C5%BCna/ekstraklasa/8548-dw%C3%B3ch-kumpli-pragnie-podbi%C4%87-ekstraklas%C4%99.html
"Juraj Hovancik oraz Ondrej [b]Duda[/b], były i obecny piłkarz MFK Koszyce, pragną kontynuować swoje kariery w T-Mobile Ekstraklasie. Hovancik liczy na angaż w Cracovii, [b]Duda[/b] zaś ma nadzieję na wcześniejsze skrócenie słowackiej niewoli. "
Brać go szybko do nas na derby! Nazwisko zobowiązuje :)
Duda podpisał juz kontrakt z cska. Ten transfer bylby niewypałem tak jak swego czasu transfer Cierzniaka
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Duda podpisał juz kontrakt z cska. Ten transfer
> bylby niewypałem tak jak swego czasu transfer
> Cierzniaka
chodziło mi o to:
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7y-hW87O6Xg]KLIK - Historia lubi się powtarzać![/url]
Po co na siłe brać jakąś niewiadomą ? Mowa o Łukaszu Bogusławskim . Juz mamy Wełnę
Poza tym "zahaczyć" to się może w barze, jak mu piwo sprzedadzą.
Wkurwia mnie juz to ciągłe wkładanie nam do drużyny jakiś odpadów z Legii...
Liptoon. Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Duda podpisał juz kontrakt z cska. Ten
> transfer
> > bylby niewypałem tak jak swego czasu transfer
> > Cierzniaka
>
>
> chodziło mi o to:
>
> KLIK - Historia lubi się powtarzać!
Tylko nie wiem czy czerwona kartka by nas nie załatwiła :P
Wie cos ktos moze na temat tego Hovancika?? Podpisza z nim kontrakt czy go juz odstrzelili??
"W Cracovii nie jest już testowany 23-letni były piłkarz MFK Koszyce Juraj Hovancik. Nadal testowany jest 20-letni bramkarz Dawid Smug."
Poprostu jeszcze sie taki w Europie nie narodzil, co bylby gotow wejsc do tak doskonale przygotowanej i zgranej druzyny :D Predzej na stoperze zagra Bartek D. anizeli wezmiemy kogos "obcego" :D
Slapi1988 Napisał(a):
> "W Cracovii nie jest już testowany 23-letni były
> piłkarz MFK Koszyce Juraj Hovancik. Nadal
> testowany jest 20-letni bramkarz Dawid Smug."
>
> Poprostu jeszcze sie taki w Europie nie narodzil,
> co bylby gotow wejsc do tak doskonale
> przygotowanej i zgranej druzyny :D Predzej na
> stoperze zagra Bartek D. anizeli wezmiemy kogos
> "obcego" :D
Na razie traktuje to jako brak decyzji, a nie odstrzelenie zawodnika. :D
KruszynaKSC Napisał(a):
> Wie cos ktos moze na temat tego Hovancika??
> Podpisza z nim kontrakt czy go juz odstrzelili??
"Juraj Hovancik nie będzie grał w Cracovii. Słowak zakończył testy i wyjechał. Pod Wawelem nadal trenuje bramkarz Dawid Smug. "
źródło [url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,15502576,W_Cracovii_z_dwoch_testowanych_zostal_jeden.html][sport.pl][/url]
Nie ma się co dziwić, przecież mamy tak szeroką i mocną kadre...
jak to sie nie narodzil heheh....a Edi to co?heheheh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)