Mi coś świta, że on znów jakąś kontuzję złapał. Zdaje mi się czy coś było na rzeczy?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi coś świta, że on znów jakąś kontuzję
> złapał. Zdaje mi się czy coś było na rzeczy?
FK Teplice rozpoczęło 4 stycznia przygotowania do sezonu. W serwisie foto z treningu było jego zdjęcie, nie wyglądał na kontuzjowanego.
Pasy_Andrychów Napisał(a):
> Wszyscy Janek i Janek a tak naprawdę nie wiadomo
> co Janek prezentuje , jak dla mnie lekka
> niewiadoma .
Jak nie sprawdzimy, to się nie dowiemy ( a z Dawidem Nowakiem to dopiero była WIELKA NIEWIADOMA).
Mam typ na pierwszego piłkarza którego propozycja pojawi się tutaj w letnim okienku transferowym. Jan Hosek. Strzelam, że pojawi się ten temat również za rok, półtorej, przy każdej okazji gdy będzie mu się kończył kontrakt. Chłop zostanie legendą Cracovii nawet o tym nie wiedząc.
Nzg Napisał(a):
> Mam typ na pierwszego piłkarza którego
> propozycja pojawi się tutaj w letnim okienku
> transferowym. Jan Hosek. Strzelam, że pojawi się
> ten temat również za rok, półtorej, przy
> każdej okazji gdy będzie mu się kończył
> kontrakt. Chłop zostanie legendą Cracovii nawet
> o tym nie wiedząc.
Bo to taki "ogórek" w sezonie ogórkowym.
Nzg Napisał(a):
> Mam typ na pierwszego piłkarza którego
> propozycja pojawi się tutaj w letnim okienku
> transferowym. Jan Hosek. Strzelam, że pojawi się
> ten temat również za rok, półtorej, przy
> każdej okazji gdy będzie mu się kończył
> kontrakt. Chłop zostanie legendą Cracovii nawet
> o tym nie wiedząc.
Hehe ten post wyczerpał temat chyba. :D
ciekawe czy jak zakonczy kariere czy tez beda propozycje z Hoszkiem.
Nesta Napisał(a):
> ciekawe czy jak zakonczy kariere czy tez beda
> propozycje z Hoszkiem.
Zajmie miejsce Wojtka:)
Po 1 - to on ma dopiero niespełna 25 lat
Po 2 - to po zakończeniu kariery zorganizujemy mu memoriał im JANA HOSKA
Czy są jeszcze jakieś propozycje?
Jan Hoszek powinien zostac wiceprezesem i przeprowadzic swoj wlasny transfer do Cracovii
Pomnik obok Józefa Kałuży(jak już ten powstanie).Zmiana nazwy ulicy Wielicka na aleję Jana Hoska(wątpię żeby udało się dorzucić go gdzieś wśród trzech wieszczów) ;)
śmiech na sali czytając komentarze a serce boli patrząc na sytuacje sportową Cracovii..
sytuacja Pasów przypomina mi linoskoczka nad przepaścią..
jest szoł, jest tv, miliony podziwiają ale linoskoczek zapomniał się zabezpieczyć, do lądu daleko a nadciąga nawałnica..
prezesie, taki mądry i przedsiębiorczy człowiek z Pana a takim nieudacznikami sie pan w klubie otoczył..
jesli do końca sezonu stracimy chośby połowę zawodników z grupu: Saidi, Kosa, Nowak, Edgar, Danielewicz, Bojlievic to kolejny sezon to powtórka z rozrywki a następnie pierwszoligowe średniactwo z eksperymentami trenerskimi na poziomie okocimskiego..
Prawdziwej wartości tego zawodnika nie poznamy dopóki do nas nie wróci, bo innej drogi kariery to raczej nie ma ;) . W każdym razie to że dużo osób ciągle wymienia go w kontekście propozycji transferowych wynika z tego, że zapadł wszystkim w pamięci dobrą grą. Zwłaszcza jak na kichę jaką wtedy grała praktycznie cała drużyna.
Z tym Jankiem to tak jak z naszym trenerem Wojtkiem - tylko Cracovia może mu życie uratować i wg, kibiców oni dwaj Cracovii też :)
może w miejsce Pana Kosanovicia dało by się sprowadzić Pana Malarczyka z Korony. To w miarę dobry obrońca, młody i nie kosztowałby dużo(patrz Filipiak, Tabisz, Staw), który sprawdził się w meczu z nami swietnie.
Ten Pan i jego statystyki:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=8561
A kończy mu się kontrakt?
Podobno był obserwowany przez naszego SKAUTA
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5597
no jeszcze chyba dwa lata, ale po dokładnym przeanalizowaniu Malarczyka niestety muszę stwierdzić, że się nie nadaje. Przyczyna jest prosta- jest zbyt wysoki :)
Wysoki z kontraktem - nie ma nawet co się wypisywać:)
Dopiero 26 strona a Wy już się domagacie transferow - gdzie tam do 200 ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)