squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i zaczyna się napierdalanka.
> ja tam widziałem w pierwszej połowie kapitalny
> mecz.
> pomimo osłabień kadrowych dłuższymi
> fragmentami grają z Lechem w dziada.
Piłka nożna polega na strzelaniu bramek a nie graniu w dziada
-
-
CRACOVIA - Lech Poznań 25.11.2013 .....
Nie napierdalanka tylko stwierdzenie faktów. Widzisz tu gdzies aby ktos na kogos napierdalał (oprócz czarnego ślepca z chorągiewką)?
Grają nieźle, problemem jest tradycyjnie skuteczność i tym razem powrót do gry bez bramkarza. Widać jak wygląda gra bez Nowaka i Ntibazonkizy. Co gorsze, nie bardzo jest komu wejść z ławki. Bernhardt? Może zagrać dobrze, a może nie być jeszcze w formie. Kita? Nie wiadomo jak jest z jego kondycją. Poza tą dwójką? Nie bardzo mamy zmienników.
na pierwszą połowę nie zdążyłem.
mimo wszystko wierzę, że będą jeszcze emocje
Może Kita z Edkiem coś ruszą do przodu. Niestety w tym meczu Sebastian i Łukasz sobie nie poradzili.
Niewiele się ze zmianami pomyliłem ;)
No kurwa jego w dupe mać.
Po meczu... Znów strata w środku.
5:4 wygramy:)
Niewatpliwie przegrywamy za wysoko. Szczescie sie jakby odwrocilo od nas w tym meczu, a i p. Borski nieuznaniem bramki po naprawde ladnej, klasycznej akcji, dolozyl swoje.
Duze bledy w obronie (brak prawidlowego krycia przy bramce z rogu, zostawienie wolnego zawodnika na srodku przedpola, itd.) tym razem nie pozostaly bez konsekwencji. W chwili kiedy to pisze, kolejny blad i 0-4. Mocny, zimny prysznic dla wszystkich (chyba szczegolnie niektorych zawodnikow), ktorym wydawalo sie, ze jest juz tak dobrze.
Powoli zaczynam sie bac o blamaż.
Kazda akcje Lecha to 100 dla nich ... w obronie to jest dramat
Czy my w tym meczu posiadamy w ogóle formacje obronną? Gdzie sie podziała forma Kosanovica?
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powoli zaczynam sie bac o blamaż.
Blamaż już jest.
Gra w pierwszej polowie , no moze poza poczatkiem podobala mi sie - tylko ta skutecznosc ,pech i ....czorni:(
Obrona gra swoje ,czyli zadna niespodzianka a z przodu brak jednak Saidiego i Nowaka. Wzmocnic ta cholerna obrone w zimie!
A po co dobrze grać? A nuż nikt kontraktu z takim "dziadem" nie będzie chciał przedłużyć i odejdzie do wymarzonej 2 ligi rosyjskiej albo 3 niemieckiej...
wrócił stary (nie)dobry Milos. Obrony nie mamy od kilku lat ( w pierwszej lide też ). Parę druzyn tego nie wykorzystało za to Lech z nawiązką. Nowak i Saidi są niezbedni
Jeszcze trzy! Jeszcze trzy!
No honor jest uratowany, było Kite od poczatku wpuścić
Dudzio będzie miał hat-tricka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)