Nie do wiary. Czyżby koniec farta? Oby
-
-
Pozostałe mecze 16 kolejki
Remis będzie najsprawiedliwszy.
Najsprawiedliwsza będzie porażka GTS-u dzisiaj i tak w najbliższych 4 meczach :)
na razie oba mecze po mojej mysli.
Bardzo dobre wyniki dla nas.
Ale ten Węgrzyn jest zkundlony. Żałosny gościu.
Bardzo dobry wynik. Bardziej od porażki gts cieszy mnie tylko wygrana Cracovii.
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale ten Węgrzyn jest zkundlony. Żałosny
> gościu.
Skuczał z żalu czy szczekał ze złości?
Tym bardziej boli porażka z Koroną. Byłaby szansa w tej kolejce na 3 miejsce:)
Eee tam, ja lubię jak Węgrzyn komentuje. Fakt, może jest trochę bardziej przychylny Wiśle (choć nie powiedziałbym, że jest to jakoś bardzo widoczne, że jest stronniczy), ale tak samo jest jak komentuje nasze mecze, że wtedy komentarz jest pod nas ;) Jednak w sumie każdy lubi co innego i nie dziwię się, że niektórym komentarz Kazka może nie odpowiadać.
A co do meczu Wisły, to spalony przy bramce Górnika widoczny był nawet bez powtórek, takie było pierwsze wrażenie, co się potem potwierdziło. Ale to dobrze, bo może w końcu fart od Wisły się odczepi ;)
Dobry wynik:-)
Widocznie na każdego, kiedyś musi przyjść taki "Gil"
W czasie meczu Górnika z GTS-em,ok 30 min pod bramką Górnika była taka sytuacja, gdzie (chyba) Olkowski kopnął w głowę OBrożka (głowa pochylona w dół). Sędzia odgwizdał faul na korzyść Górnika. Taka sama (wręcz kopia) była na meczu naszych rezerw z Górnikiem (ale) Wieliczka, gdzie Wełna za to samo przewinienie, wyleciał z boiska (kara trzech meczy) Ja zresztą na tym forum opisywałem to wydarzenie.Sędzia a sędzia.
to była tzw. "nakdładka głową" :D
Matthias89 Napisał(a):
> Eee tam, ja lubię jak Węgrzyn komentuje. Fakt,
> może jest trochę bardziej przychylny Wiśle
> (choć nie powiedziałbym, że jest to jakoś
> bardzo widoczne, że jest stronniczy), ale tak
> samo jest jak komentuje nasze mecze, że wtedy
> komentarz jest pod nas ;) Jednak w sumie każdy
> lubi co innego i nie dziwię się, że niektórym
> komentarz Kazka może nie odpowiadać.
> A co do meczu Wisły, to spalony przy bramce
> Górnika widoczny był nawet bez powtórek, takie
> było pierwsze wrażenie, co się potem
> potwierdziło. Ale to dobrze, bo może w końcu
> fart od Wisły się odczepi ;)
Też podobne wrażenie odnoszę, Kazek przynajmniej stara się zachowywać obiektywizm i ma jakieś pojęcie o tym co się dzieje na boisku a porównywanie go do zapchlonego pijaczyny Iwana który nie dość że nie wie co to obiektywizm to najzwyczajniej w świecie nie nadaje się do pracy w telewizji jest lekko żałosne.
Zapominacie ,że nasz w Zabrzu sędziowie też kręcili. Niepodyktowane 2-a karne a ostatnie minuty nasza drużyna grała sobie "w dziada" na połowie Górnika byle tylko okazji do jakiegoś "przykręcenia" pod/na naszym polem karnym nie dać.
"Idzie Idzie " 1-0 z "Betonami" jak narazie
Jeszcze chwilę a o "pierwszą ósemkę" będzie walczyło 16 zespołów (po 16 kolejce).
i 2-0 :)
Khalid Napisał(a):
> "Idzie Idzie " 1-0 z "Betonami" jak narazie
Juz 2:0
2:1
3-1 Betony w dupę :)
3;1 :)
DOBRY WYNIK
Bardzo dobry :-).
teraz przydal by sie remis w ostatnim dzisiejszym meczu
Nie sądze ,lepiej żeby Lech wygrał bo i tak pójdzie w góre obojętnie na Rumaku czy bez .
piotrek67 Napisał(a):
> Nie sądze ,lepiej żeby Lech wygrał bo i tak
> pójdzie w góre obojętnie na Rumaku czy bez .
Popieram, czas przerwać tą serie "niebieskich" bez porażki.
Czy zwycięstwo Bielska jest dla nas dobre? To się okaże. Jeśli wejdziemy do 8, to jak najbardziej, bo zabrali punkty jednemu z rywali, jeśli w tej 8 nas nie będzie, to dzięki temu zwycięstwu w spadkowej grupie będzie jeszcze bardziej ciasno.
Naprawdę nie wiem co się na tym forum dzieje.
Bardzo dobry bo betony przegrały a za ukochanego Lecha to trzymać kciuki by wygrał z tą k**wą chorzowską!
Cracovia na mistrza, Lech puchary a betony i malinowi do strefy spadkowej. Proste.
Wolę by Lech wygrał. Teraz wygra, w następnej kolejce przegra :-).
1-1 Piękna akcja Ruchu.
No i Kuświk na 1:2 .... Leszku Leszku Wygranej Życzę wam ! A jak nie to chociaż Remisu !
Ni cholere nie poznaje Lecha ani Ruchu ,co tak rucha...
oooooo a teraz Lech rucha rucha:)
2;2
2:2 Rafa
____
3:2 Lovrencsics G.
I wyruchal 3;2 :D
Oj a to nie koniec - Lech wyruchal rucha 4;2 !
ruszkowi jakby paliwo sie skończyło po zmianie Kuświka.
4-2 !
Świetny mecz z obu stron. Tempo, jak na naszą ligę obłędne.
Mecz super! Brawo Lech! Brawo Koziolek!
Brawo Lech!
Bardzo zły wynik. Może po pierwsze podbudować ich morale, po drugie zawsze konkurent zyskuje punkty. Nie wiem czy nie lepsza byłaby wygrana Ruchu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)