Ale wbrew pozorom to ma sens... ja mam taki pomysł: trzeba namówić rywali GTS, żeby przegrywali mecze z nimi jeszcze przed ich rozpocząciem. A ponieważ nikt nie wygrywa meczów przed gwizdkiem, to GTS nie będzie w stanie wygrać żadnego meczu i spadnie z ligi.
-
-
CRACOVIA - Korona Kielce 1 : 2
Założyłem się z kolegą, że wyprzedzimy gts przed końcem listopada. Szanse są i to całkiem spore myślę.
Strzały z dystansu:) Spalonego nie odgwiżdże, faulu w ataku raczej też nie, a w Koronie bramki strzeże jeden z najgorszych bramkarzy jakich widziała e-klasa.
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w Koronie bramki
> strzeże jeden z najgorszych bramkarzy jakich
> widziała e-klasa.
http://www.youtube.com/watch?v=y8xAK8ePSPY
Nie mam nic przeciwko takiej powtórce, hehe :)
Śnił mi się dziś wynik 7:5, ale to chyba dyscypliny mi się pomyliły ;) W każdym razie dziś trzeba zrobić wszystko żeby te 3oczka wpadły, jeśli myślimy realnie o pierwszej 8, to z Koroną u siebie trzeba wygrać, nie ma innej opcji.
Hropek Napisał(a):
> Nzg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > w Koronie bramki
> > strzeże jeden z najgorszych bramkarzy jakich
> > widziała e-klasa.
>
> http://www.youtube.com/watch?v=y8xAK8ePSPY
> Nie mam nic przeciwko takiej powtórce, hehe :)
Zaiście wyborna bramka :)
Nie ma się co rozpisywać, będzie 2-0.
hahahaha....już 9 stron w temacie przed meczem. Pamiętam, że jak nam nie szło (delikatnie mówiąc-pisząc ;) ) to 9 stron było z komentarzami pomeczowymi. To pokazuje, ile optymizmu jest teraz w nas :) Niech te chwile trwają jak najdłużej :)
DO BOOOOOOOOJU CRACOVIAAAA !!!!! 3:0 :)
Gorąca prośba - proszę założyć wątek pt pozostałe mecze 15 kolejki (po założeniu wątku, proszę skasować mój wpis)
Tymczasem piłkarze Korony w hotelu na azorach... Taki kawałek i przyjeżdżają wcześniej?
przyjechali po punkty i by zepsuć weekend naszym kibicom, więc nocowali w Krakowie by być w lepszej formie.
No to nie mieli udanego wieczoru, przez godzinę prądu nie było. Niczego nie pozostawiamy przypadkowi ;)
Cthulhu Napisał(a):
> Tymczasem piłkarze Korony w hotelu na azorach...
> Taki kawałek i przyjeżdżają wcześniej?
Święta są. Wiadomo że gdyby przyjechali później mogliby nie zdążyć na mecz z powodu korków :)
snilo mi sie ze przegralismy 1:0
Cthulhu Napisał(a):
> Tymczasem piłkarze Korony w hotelu na azorach...
> Taki kawałek i przyjeżdżają wcześniej?
Wyniki robią swoje - po prostu zaczynamy być coraz poważniej traktowani. No i nie chcieliby usłyszeć po meczu że czegoś zaniedbali.
kto wie może skromne 3-0 za walkower bo nie zdążyli dojechać było by mniejszą karą ;)
del_piero Napisał(a):
> snilo mi sie ze przegralismy 1:0
Mi też cholera śniło się 1-2 po straconym golu w ostatniej minucie meczu (powtórka z 2011). Do tej pory moje sny się nie spełniały i oby tak było dalej :)
del_piero Napisał(a):
> snilo mi sie ze przegralismy 1:0
Mam to samo... oby się nie sprawdziło..
Cracovia - Korona w eksperymencie telewizyjnym: http://wideopromocja.pl/live/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)