pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Moim zdaniem nie opłaca się płacić bo idzie
> złapać naprawdę parę transmisji z super
> jakością jak np drhtv. Link na meczyki.pl
ogladalem na roznych stronach mecze i sorry ale weeb.tv i ipla to te wszyskie meczyki.pl rozkladaja na lopatki w sekundzie.
-
-
Prośba o poradę "w temacie" transmisji internetowych.
Ja nie mówię, że nie..., ale tam jest płatne, a tu darmowe.
kkk_84 Napisał(a):
> pawlus17 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Moim zdaniem nie opłaca się płacić bo idzie
> > złapać naprawdę parę transmisji z super
> > jakością jak np drhtv. Link na meczyki.pl
>
>
> ogladalem na roznych stronach mecze i sorry ale
> weeb.tv i ipla to te wszyskie meczyki.pl
> rozkladaja na lopatki w sekundzie.
no włączyłem teraz nsport w jakości HD (leci jakaś powtórka z LE) , faktycznie wszystko inne odpada w przedbiegach:) - rozumiem ,że za jakiś raczej krótki czas mnie rozłączy z powodu bezpłatnego "wejścia"
Natomiast Pogoni z Koroną wogóle nie widzę , pewnie ten kanał "tylko dla premium users";)
{edit} jednak się "pojawił":). Faktycznie rewelacja.
pawlus17 Napisał(a):
> Ja nie mówię, że nie..., ale tam jest płatne,
> a tu darmowe.
No tak bo 20 zł miesięcznie to rzeczywiście olbrzymi koszt za oglądanie meczu bez uciążliwych reklam, i w 3 razy lepszej jakości niż drhtv :)
Diable, jaka jest różnica między używaniem tego chińskiego pudełeczka a niż gdybyś podpiął laptopa/komputer przez hdmi do telewizora?
khalid ewentualnie jesli masz cyfre + to https://www.cyfraplusonline.pl/
Zdecydowanie polecam weeb.tv
Z kontem premium mamy dostęp do bardzo dużej liczby stacji w bardzo dobrej jakości. A kosztuje tylko 56 złotych na 90 dni.
Tylko weeb.tv i 42". Od ponad pół roku korzystam i na razie kody dostaje w mgnieniu oka. Nawet moja luba ostatnio zapodała ponowienie bez żadnego kłopotu.
Chińska skrzyneczka pewnie robi to samo co SmartTV ale ma czystego Androida zamiast sprofilowanego przez producenta telewizora. Można takie coś na HDMI kupić. Różni się to tym od lapką że dodatkowo możesz wtedy siedzieć na forum i komentować. Ale można też użyć opcji rozszerz pulpity i wtedy sygnał z HDMI wysłać na TV i dalej siedzieć na forum.
Sam myślę nad takim "chińczykiem" wpinanym w HDMI i USB (zasilanie dongla). Bo SmartTV to nie wszystko trzeba jeszcze podłączyć net do TV a WiFi kosztują po 200 i więcej złotych. Chociaż teraz widziałem na reklamach coś z wbudowanym modułem WiFi.
A czy weeb i ipla nadają legalny sygnał czy piracki ?
Ipla na 100% legalny jak się sprawa ma z web to nie wiem.
Panowie, zacny temat
Weeb nadaje piracki ale korzystanie z serwisu jest legalne (nielegalne jest to co robią nadawcy, czyli udostępnianie obrazu :D)
Jest jakaś różnica w jakości gdy się wykupi konto premium na weebtv, a gdy się go nie ma?
Czy chodzi tylko i wyłącznie o miejsce do oglądania, gdy wszystkie, dla ludzi bez abonamentu, są już zajęte?
nie ma różnicy. weeb.tv rozłaczy Cię dość szybko jak nie wykupisz dostępu. Meczu za free na 100% nie oglądniesz
ja korzystam ze stronki soccer-live.pl i zawsze oglądam na pierwszym linku...kanał active...jakość dobra...a dla posiadających sopcasta polecam kanał public sport...jakość bardzo dobra...wszystko jest napisane na ww stronie..
W temacie darmowego oglądania najlepiej sprawdza się chyba Goodcast - brak typowych dla Weeb limitów, jakość wystarczająca (choć wiadomo, HD to nie jest), a w trybie pełnoekranowym nie ma reklam.
Bardzo ciekawy wątek!
Metod oglądania transmisji internetowych jest wiele. Kilka zostało opisanych. Ja polecam opcje wykupienia na 1 miesiąc abonamentu na [url=http://futbolHD.pl]futbolHD.pl[/url]. W wersji basic mamy wszystko co najważniejsze w pakietach nc+, polsatsport,orangesport. Kosztuje to 12 zł. W wersji najdroższej tzw. zagranicznej praktycznie wszystkie wydarzenia sportowe, które nadaje Aljazera Sport ( jednocześnie 9 kanałów sportowych-wszystkie mecze ligi angielskiej i włoskiej). W wersji HD nic nie tnie, jakość lepsza na tv niż SD. Odpala się to z przeglądarki, a więc na SMART TV nie trzeba dodatkowych programów. Należy odpowiednio wcześniej dokonać przelewu. Czeka się na hasło do zalogowania około 6-10 godz. od momentu przelewu.
Ja polecam cyfraplusonline.pl
Jeśli ktoś jest abonentem cyfry+(nie wiem czy działa jeśli ktoś zawierał [b]nową[/b] umowę już z nc+)
albo ma kogoś w rodzinie kto taką usługę posiada, wystarczy zarejestrować się podając dane abonenta (nr abonenta pesel itp...) I można oglądać Canal + sport beż żadnych cięć, w jakości hd.
Najlepsze jest to, że z jednego konta może korzystać kilka/kilkanaście osób jednocześnie (sam, jeśli jest taka potrzeba korzystam z konta kolegi, bo zmieniłem cyfrę+ na upc)
Cyfraplusonline faktycznie spoko ale minusem jest brak możliwości oglądania poza granicami kraju...
wczoraj pierwszy raz wykupiłem premium na WEEB.tv, próbowałem oglądać mecz w Zabrzu na C+, ale cięło jak skurwysyn, ostatecznie obejrzałem na eurosporcie - czy wam też tak tnie na premium?
Nie.Nie tnie.
Raz jak podczas meczu cos na sekundke przytrzyma to max.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)