Do boju Cracovia! Wierzę w zwycięstwo! Naprawdę po tym co pokazują ostatnio stać ich na sukces w Zabrzu!
-
-
[WIKTORIA] Górnik Zabrze - CRACOVIA 0 : 1
Z jakiej racji Górnik bez Nawałki ma się dziś czuć niepewnie skoro Nawałka ciągle jest ich trenerem i usiądzie dziś na ławce?
Nakoulma jednak z Nami zagra bo anulowano tą czerwoną kartkę....ale i tak wygramy !!!
Oby ten skład dzisiaj się sprawdził, bo na ławce jedyny zawodnik z sensownym doświadczeniem w tym sezonie w ekstraklasie to Dudzic (średnio 25 minut na mecz). A to oznacza, że w przypadku potrzeby jakichkolwiek roszad na mecz z liderem wychodzą nieograni zawodnicy.
Kabaret. Powinien dostać 3 mecze co najmniej a anuluje mu się karę. Bo co? Bo Nawałka selekcjonerem? Kompromitacja komisji ligi. I jeszcze czas w jakim "rozpatrzyli" tę sprawę. Dziwnie podejrzane jak na ich standardy.
Nie została anulowana tylko chyba została zawieszona do momentu rozpatrzenia wniosku Górnika, jeśli uznają że była zasadna to będzie pauzował tylko że w kolejnych meczach...
Po prostu kreują górnik na majstra.W tamtym sezonie legie poprowadzili do majstra a teraz górnik.
Nieważne, czy Nakoulma zagra, ważne jak My zagramy. Jak dobrze wejdziemy w grę to Nakoulma Nam nie straszny.
Bez komentarza (oczywiście mojego)
http://sport.interia.pl/klub-gornik-zabrze/news-prejuce-nakoulma-moze-zagrac-w-meczu-gornik-cracovia,nId,1049746
Szkoda, ze kara Cracovii nie zostala zawieszona do momentu rozpatrzenia wniosku, komisja ligii pokazuje klase...
Na 90 minut napisane jest,ze została anulowana po zapoznaniu się z opinią Kolegium Sędziów PZPN...Kabaret!!!!Ja rozumiem,że sędzia pokazał zawodnikowi "czerwień"za np.faul,którego nie było i na zapisie video dobrze to widać,ale w tym wypadku czerwień się należała.Nawet jeśli został w rasistowski sposób obrażony,bądź chamsko sfaulowany to nie powinien on w taki sposób reagować.Od tego jest sędzia i komisja.Nie wierzę,ze można było tak anulować kartkę,która była ewidentna...Swoją drogą to temu gogusiowi z Jagiellonii powinni dać odpowiednią karę za tą próbę połamania nóg "Prezesowi".
Aha, czyli Murzynowi wolno, bo został sprowokowany rasistowsko - natomiast jakby ktoś Murzynowi j.ebnął, to byłby atak rasistowski.
Fantastycznie.
Znaczy się ta sytuacja jest poprawna. Niepoprawne jest to s...two z jakim się traktuje nas czy inne Kluby przeciągając procedury.
Nie wiem czy im ten Nakulma pomoże czy nie, ale takie decyzje powodują, że się człowiekowi nie chce oglądać polskiej ligi.
Wobec tego przegięcia będę w pełni uznania jak warszawski sędzie będzie sędziował zgodnie z regionalnym patriotyzmem.
"Gwałt niech się gwałtem odciska"
Widac, ze komisja jak chce to potrafi momentalnie rozpatrzyc wniosek, szkoda ze tylko w wybranych przypadkach
Co za jawne skurwysyństwo.
To się kurwa w pale nie mieści, co oni wyprawiają.
Potem się dowiemy, że zachowanie Prezesa nie było ani gwałtowne, ani agresywne.
Ok., jeśli faktycznie były jakieś rasistowskie hasła, winę ponosi Norambuena, ale do chuja Nakoulma dał się sprowokować i tyle w temacie!!!!!
Czerwień ewidentna bez dwóch zdań.
Jaki sens jest powtarzać sędziom, że jakakolwiek próba uderzenia ma być z miejsca równa wykluczeniu z gry, skoro "najtęższe z tęgich umysłów" robią taki cyrk?!
edit.
Nie wiedziałem, że już rozpatrzyli i karta została anulowana.
Brak słów.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kabaret. Powinien dostać 3 mecze co najmniej a
> anuluje mu się karę. Bo co? Bo Nawałka
> selekcjonerem? Kompromitacja komisji ligi.
nie, bo Nakoulma to czarnuch i wszystko jasne.
przeraża mnie to, że do Polska idzie w slady państw zachodnich w kwestii szeroko rozumianej walki z rasizmem.
z ciekawoscią będę przyglądał się postępowaniu ws Norambueny.
Jak zwykle,są równi,równiejsi... no i Cracovia.
To co ktoś napisał o grilu w Rudawie okazało się prawdą.
Teraz należy tylko czekać na gospodarskie sędziowanie i nominację milicyjnej pałki w glorii zwycięstwa.
"[i]W w obecnych rozgrywkach Cracovia wyrobiła już sobie markę grającej najlepszy futbol w T-ME drużyn. "Pasy" raz wygrywają, raz przegrają lub zremisują, ale zawsze pokazują się z dobrej strony, a w spotkaniach z ich udziałem pada wiele goli.
Jeżeli dodamy do tego, że w wybornej dyspozycji znajduje się ostatnio Dawid Nowak, to przy Roosevelta możemy być świadkami nie tylko dobrego meczu, ale i niespodzianki. Czyżby szykowała się pierwsza porażka Adama Nawałki od nominacji na selekcjonera reprezentacji Polski?[/i]"
źródło wp.pl na stronie głównej.
kiedy ostatnio w ten sposób pisały o nas media?
Zerknąłem do książki....
"Zawodnik,który uderza,kopie lub usiłuje uderzyć,kopnąć przeciwnika,współpartnera bądź każdą inną osobę,czyniąc to w sposób,który jest poważnym rażącym faulem lub gwałtownym agresywnym zachowaniem,musi być wykluczony z gry"...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)