no brawo dla Druzyny i Trenera, takie weekendy moge miec codziennie
-
-
[WIKTORIA] Widzew Łódź - CRACOVIA 1 : 3
Gratulacje, żeby jeszcze dzisiaj hokeiści wygrali w Krynicy, to można świętować ! :)
Dziękuje, trudno pisać kiedy tyle komplementów (a może faktów) płynie w stronę Cracovii.
Dziękuję, dobranoc. Temat do zamknięcia ;)
[IMG]http://i43.tinypic.com/2h3wpy0.jpg[/IMG]
Całkowita kontrola meczu od 1 do 92 minuty. W poniedziałek przeskakujemy rzeke.
Brawo, pewne zwycięstwo. Straus dzisija nawet dobry mecz. Brawo :-).
Straus no w końcu zagrałeś. Dobry mecz w naszym wykonaniu. Oby więcej takiego zaangażowania i walki.
C-R-A-C-O-V-I-A P-A-N-Y
Rock swietne podsumowanie w tym temacie :)
Brawo...nawet przez chwile nie mialem nerwa....nawet jak przegrywali po karnym z dup......
I jakos sie dziwnie czuje bo zawsze czlowiek przyzwyczajny do kichy, nerwów...a tu pelen relaks i swiadomosc ze i tak to wygramy ...kocham to uczucie heheh
Gra CRACOVII BARDZO się PODOBA ...
Super oby tak dalej !
Najsłabszym "aktorem" tego spektaklu był sędzia Bartosz Frankowski. Jakim cudem ten sędzia prowadzi w rankingu najlepszych sędziów po 12 spotkaniach mając średnią 4,5 noty (w skali 1-5 pkt) wg portalu 2x45. Dobrze, że nie wypaczył wyniku tego meczu. Ile razy musiał sfaulować Kaczmarczyk aby zobaczył żółty kartonik. Wstyd Panie Sędzio. A Pański pomocnik musi zmienić dioptrie (podpowiedz o rzucie karnym).
To sa jaja co ogladalem :D
Osmieszylismy Widzew .Taka Cracovie chce ogladac.
Cracovia Pany, w poniedziałek pudło nasze:)
http://www.youtube.com/watch?v=8IdG0pwi3uA
Kinder, masz to co ja:-)
"Cracovia to dobra drużyna, ale nie robi na mnie wielkiego wrażenia"
to cytat z przedmeczowej wypowiedzi trenera Widzewa ...
posiadanie piłki ...
70%-30% dla Cracovii ...
czekam co powiedział po meczu ...
Tego sie nie da oglądać wuefista szkodnik kompromituje Cracovie, [b]tiki sraki[/b] nie da się oglądać, zafajdane 70% posiadania piłki, 5 miejsce w buraczanej E klasie gdzie od zawsze uchodziliśmy za faworyta.....
Trza dzwonic po Czesia- jeszcze wolny, albo innnego fachowca którego z innego klubu wywalą...
2/3 forum powinno poprzec mój post....
To już naprawdę ostatnia uszczypliwa uwaga do "fachowców"...
Teraz cieszmy się razem z pięknej gry wspanałych winików i .. w góre serca idziemy na mistrza..;)
no jaka ostatnia Trapez, jeszcze gosc od opryszczki wpadnie i cos pierdnie :)
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
.
>
> To już naprawdę ostatnia uszczypliwa uwaga do
> "fachowców"...
>
I tak Ci nie wierzę ;)
Ale, ale, wpisuj się w temacie o Górniku, ale już :D
Sprawozdanie z meczu, oceny dla piłkarzy (miałem nosa - niska ocena sędziego, tylko 3 ,rzadkość na tym portalu) Dawid Nowak po tym meczu, ,znowu (moja sugestia) w !! C+ .
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/22785/blad-sedziego-nie-pomogl-kolejny-swietny-mecz-dawida-nowaka-widzew-8211-cracovia-13/
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> To już naprawdę ostatnia uszczypliwa uwaga do
> "fachowców"...
haa haha oni tylko na chwilę przycichną, są nieśmiertelni!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)