Ależ pięknie zaczyna się ten weekend :)
Oby w poniedziałek też tak się skończył :)
-
-
[WIKTORIA] Widzew Łódź - CRACOVIA 1 : 3
JEST!!!!!
No gramy jak z nut !! Panie Stawowy ..teraz mlodzi : Kita, Zurek i Jaroszynski :)
Zajebiste koszulki ma widzew - wyglądają jakby mieli stringu wyciągnięte na koszulki.
Sedzia slepy, ewidentna nakladka na Stebleckim
k. ten sedzia nie wie co to jest nakladka???
Aj bardzo szkoda tej kontry....
Siedze w pracy w Anglii i caly czas przegladam ten watek mam wrazenie ze gramy jak Barcelona ;)
Macieksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Siedze w pracy w Anglii i caly czas przegladam ten
> watek mam wrazenie ze gramy jak Barcelona ;)
To chyba Barcelona gra jak my ;-)
Raz - szkoda sytuacji Dawida, byłaby bramka kolejki, dwa - dobic teraz kolejna bramką i bedzie pieknie, trzy - nie wierze w to co widze - super gra w osłabionym składzie, cztery - dobra gra Roka w dzisiejszym spotkaniu - powoli wraca do formy mam wrażenie.
Mecz z Górnikiem zweryfikuje czy możemy sie bic o cos wiecej niz tylko czołową ósemkę.
Straus z minuty na minute coraz bardziej pewny, czyzby kolejna dobra decyzja Stawa, ze stawia na Niego
Musimy spokojniej wychodzić z kontrami bo troszkę za duży chaos w tym jest.
Kita za Nowaka
Zejdler za Saidiego
Żurek za Stebleckiego
Kaczmarek jest dzisiaj cienki jak barszcz. I akcje naszą prawą stroną mogą być dla widzewa zabójcze.
Czas na zmiany
Ale symulant jebany
"Widzew grac ku*** mac" skad my to znamy :)
1 zmiana "prawie" trafiona :)
Zobaczmy co pokaże Zejdler
No i Władek był blisko... ładny strzał
Ile myśmy podań wymienili przed strzałem Boljevicia? 20? 30?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)