Gratulejszyn - i życzę cierpliwości w znoszeniu płaczów bachorka.
Ze dwa lata wytrzymacie, a potem z górki...
Szykuje się na przyszłość niezła drużynka... :)))
Trzymajcie się superciepło, coby się dzidziuś nie przeziębił i katarku nie dostał.
Gorzej bo Bart. musi teraz trochę nałóg imprezowania ograniczyć :)))
Ciekawe jak będzie z wyjazdami...
-
-
Panie admin, GRATULACJE !!!
Bartek & Magda GRATULACJE !!!
na drugie dajcie mu .... LECH ;-))))
To jeszcze raz najserdeczniejsze gratulacje.
Magdo, Bartku niech się Olaf chowa zdrowy i nie płacze za dużo.
Wpisuję się dopiero teraz bo wczoraj wieczorem po powrocie z Enigmy jakoś włączyłem komputer, ale to było wszystko na co mnie było w tym momencie stać. Zaraz go wyłączyłem. Co ja robiłem pomiędzy 1:30 a 4:48 to chyba nigdy nie zostanie wyjaśnione. Przeje....... dzisiaj.
A skoro już jesteście dwaj faceci o tym samym nazwisku to może taki ptaszek się wam przyda jak Pycnonotus jocosus? Tylko skąd weźmiecie świeże pająki do wykarmienia?
Bartek - gratulacje dla Żony i dla Ciebie !
Z mojej strony również gratulacje, szczere.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
kongratulejszons :D:D:D:D
pozdro
Wojtek
Gratulacje bARTOLo ! ! !
congratulations
Gratulacje dla taty i dużo zdrowia mamie i maluchowi.
Znów przyjdzie wiosna, nadejdą czasy, Cracovia nasza kochana wróci do ekstraklasy!!!®
Gratulacje Magdo i Bartku!!
Cracovia
Gratky, gratky i jeszcze raz gratky....
Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia. Zaraz jede zabrac malego i jego mame ze szpitala :-)
Panie Pieniazek, sa juz bialo-czerwone spioszki z wychaftowana flaga Cracovii?
Icek, jak na razie wystawiam bramkarza :-) Co bedzie dalej to sie okaze.
A przy Orszolównie Klarosównie młody na pewno sie zakreci. W koncu to jedyna rowniesniczka, ktorej rodzice na randke na mecz zezwola :-)
Ponury, do wczoraj mielismy problem z drugim imieniem... i juz po klopocie :-)
Klaros, nie bedzie zle z tymi wyjazdami. Zawsze mozna wypelnic "Podanie o zezwolenie wyjscia na mecz z kumplami" :-)
Hehe Bartek - jak się dobrze z Klarosem zorganizujeci to i na Pasiaste wnuki jest szansa!!!!
Kliny Zacisze - no to się ks. Kubiś ucieszy, chrzciny to zawsze coś.
Gratulacje, Bartolo! Sorry, ze spoznione, ale ostatnio rzadko zagladam na forum... Pozdrowienia dla calej powiekszonej rodzinki! ;)
Gratulacje. A więc bramkarz już jest, jeszcze dziesięciu w polu!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)