Makabra zakończona hekatombą.Idzie zejść ze skutkiem śmiertelnym po takich emocjach.Ja mam znowu dość. Kiedy następny mecz?
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Podbeskidzie 4 : 2
BRAWO dla drużyny. Brawo Bojlevic (a śmiałem się z tej zmiany - mea culpa), brawo Kita i przede wszystkim brawo PILARZ. Za tę interwencję wybaczam wszystkie inne mniej udane z wcześniejszych meczów.
a to Pilarz juz nie c.h.u.j? banda frustratow.
wielkie brawa za drugą polowe ,
wkoncu grali to co powinni !!!
Wladek , wkoncu mecz na poziomie - super
Hehe jako jedyni w tej kolejce pierwsi strzelamy bramkę i nie przegrywamy. Cieszy fakt że zagrał Kita i odblokował się Boljević. Mam nadzieję że odtąd Władek zacznie strzelać bramki seryjnie. Cieszę się również że Kuś na stałe znajdzie miejsce najwyżej na ławce rezerwowych.
No to Stawowy świetnymi zmianami kolejny raz może zaśmiać się napierdalaczom w twarz :)
Najsłabszy mecz w rundzie chyba mamy za sobą, jeśli kończymy go zwycięstwem 4:2 to daje to naprawdę duże nadzieje, wielkie gratulacje dla Pilarza którego często w I lidze lidze krytykowałem i czekałem na debiut Perdjicia a w Ekstraklasie kolejny raz zamyka mi usta, gdyby nie on to o miejscu w pierwszej ósemce moglibyśmy tylko pomarzyć.
Dobry debiut Kity ale ciężko po takim meczu wysnuc jednoznaczne wnioski na temat jego gry, chętnie zobaczę go grającego np całe 45 minut w następnym meczu.
a tak swoja droga mILER tY s.k.u.r.wysynu zabrales kibicom takie widowisko!!!
Żytko - Jonasz... Chłop jest tragiczny w obronie. Udział przy obydwu bramkach(przy drugiej bezsensowny faul).
Kita - Antyjonasz:) Widać że dobrze pograł, mam nadzieje że będzie dostawał więcej szans.
Jeśli Steblecki się do niego darł to powinien zejść na ziemie, dziś nic nie pokazał...
Zmiana Budzika i Strausa - duży plus, bezproduktywni w środku pola, dużo strat i niedokładności.
Ntibazonkiza po swojemu, co jakiś czas strzeli łądną bramkę, pokaże się rajdem, i pozornie zatuszuje masę niedokładności i strat. Znów kilka doskonałych sytuacji spartolonych.
Pilarz - BRAWO! Przy drugiej bramce straconej miał udział, lecz później zrehabilitował się w bardzo dobrym stylu.
Edit: Rufus, gdziekolwiek nazwałem go ch*jem?
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> odrodzimy się w 90 minucie niczym Górnik i
> strzelimy im ze trzy gole a wszystko to tylko po
> to, żeby większość z Nas dostała zawału
> serca :P
Boję się Ciebie :D
moje serce.......:D najważniejsze że są 3 pkt !!!
Brawo, mieliśmy farta. Pilarz super, gdyby nie on po bramce 1-3 nie podniesilibyśmy się.
Obrona oj obrona co mecz to samo.
Oglądanie meczów Cracovii przy wcześniejszym spożyciu napoju energetycznego to zabójcze połączenie :)
Końcówkę się fajnie oglądało, dla takich chwil warto kibicować. :) Ale że nas tam na stadionie nie było..
wygrać mecz, w którym nic się nie układa to duża sztuka.
BRAVO!
gra rzeczywiscie słaba, ale drugi pozytyw poza wynikiem taki, ze podobne mecze buduja motywacje, nawet jak wszystko pod gorke, nie umiemy wymienić trzech podań w srodku boiska, strzelamy 4 gole i mamy 3 punkty
dobrze zeby taki mecz sie przypominal jak nie bedzie szlo na boisku.
Mam pytanie do "etatowych statystyków Cracovii". Kiedy to ostatni raz byliśmy na 6 miejscu w tabeli ekstraklasy???
renegat Napisał(a):
> Mam pytanie do "etatowych statystyków Cracovii".
> Kiedy to ostatni raz byliśmy na 6 miejscu w
> tabeli ekstraklasy???
Tego to nawet najstarsi gorale nie pamietaja :)
A na powaznie to chyba za czasow Majewskiego bo pozniej bylo juz tylko gorzej.
7 kolejka sezonu 2007/2008, na równi z trzema innymi drużynami, ale z najlepszym bilansem.
pKracy Napisał(a):
> PrzemoWZG Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żytko Cioto pierdolona ;/ !!!!
>
> Za coś takiego powinien być ban.
PrzemoWZG Napisał(a):
> Jaki ban gościu.. Przecież tego oglądać się
> nie da jak on gra...
Wniosek o ban jak najbardziej uzasadniony. Słabsza gra czy błąd piłkarza to jedno (zresztą nie on jeden przy bramce
zawinił), ale tego typu obrażanie piłkarza Cracovii zasługuje co najmniej na żółtą forumową kartkę.
Nzg Napisał(a):
>
> Jeśli Steblecki się do niego darł to powinien
> zejść na ziemie, dziś nic nie pokazał...
>
Bez przesady, że nic nie pokazał. Kilka jego akcji "pachniało bramką. W pierwszej połowie strzał z ostrego kąta z lewej (był potem korner, z którego albo padła bramka, albo drugi korner z którego już padła bramka), potem wywalczenie piłki przy linii bramkowej po prawej i ładne podanie do tyłu, gdyby bodaj Nowak był pół metra bardziej z tyłu... W drugiej połowie świetny strzał (po akcji Nowaka) odbity przez bramkarza, gdyby przed bramką ktoś był (dlaczego nie było nikogo? Nowak rozprowadził akcję z drugiej strony, ale tam mógł się ktoś pojawić) to praktycznie pewny gol... Kilka innych akcji też ładnych i pewnych. Tradycyjnie, czasami za późno podaje (bo czasami w dobrym momencie).
A propos darcia, Wy tak po głosie w telewizji pokazującej mecz poznajecie kto krzyczy i do kogo? A może to był Michniewicz do jakiegoś Podbeskidzianina :P Ja "zap.." słyszałem, ale "gnoja" nie. W życiu bym nie zaryzykował stwierdzenia, kto krzyczał, ponadto samo "zap..." jest moim zdnaiem usprawiedliwione.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)