JEBAĆ millera PASIASTY KRAKÓW DZIŚ ŚPIEWAA!!
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Podbeskidzie 4 : 2
Wybiera się ktoś dziś w ogóle pod stadion?
Też jestem ciekawa dlaczego nie zorganizowali tego jak na meczu z pogonią tylko cisza jest... Chętnie bym przyjechała do Krakowa
Bo organizatorzy podejrzewam sa na Pucharze Kontnentalnym w wiekszosci lub wszyscy :)
Pasy do boju!!!!!
crazy-krokos Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ddarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Musimy ten mecz wygrać i jesteśmy
> zdecydowanym
> > faworytem jutrzejszego mecz. Wygrana pozwoli
> nam
> > awansować w oklice bardzo dobrego piątego
> > miejsca.
> >
>
> tzn pod jakim względem bardzo dobrego?na razie to
> bliżej jednak do bardzo złego miejsca więc
> walkę o majstra polecam odłożyć aż się
> sytuacja w tabeli bardziej wyklaruje
Prosiłbym jednak, żebyś cytował w taki sposób, abym nie był podpisany pod [b]cudzą wypowiedzią[/b].
nie wiem czy kogos to uspokoi ale jesli wierzyc w talizmatyczna moc mojej dziewczyny to oglądamy razem :) pozdrawiam
kamień z serca Santo :)
po 10 minutach gry wszystko się wyjaśni jaki będzie wyniki :P
Straus w podstawowym składzie, czyli do czasu zmiany gramy w 10 na 11.
W składzie Podbeskidzia Sebastian Bartlewski (były junior Arki) na ostatnich MP juniorów starszych uznany za MVP. Strzelił nam bramkę.
Dajcie na szybko link do relacji za free w sieci dla kibicow hokeja na Wegrzech!!!
Gorszą połowę mamy, mam nadzieje że większego zagrożenia pod naszą bramką w 1 połowie nie będzie.
NIGDY NIE ZEJDE NA PSY !!!
PB dusi, wysoki pressing
Jeszcze dobrze nie zaczęli, a już mnie Štraus wk.urwia.
Na razie dużo niedokładności.Przede wszystkim ze strony Strausa.Źle w ogóle pomocnicy podchodzą do gry gdy obrońcy mają piłkę...Trzeba się obudzić,bo śpią póki co.
będzie dobrze, nie stawiają autobusu :)
bd ciężko .
Saidi jak zwykle :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)