ogólnie bardzo, bardzo dobry mecz. co prawda momentami wiało grozą, czyt. starą taktyką i proszeniem się o gola przy presingu rywala, ale nie trwało to długo. zasłużone zwycięstwo, a trzeba dodać, że Jaga jakoś źle nie grała.
na osobny plus historia naszych trenerów przypomniana przez Murawskiego. miło się zrobiło. może wielu niezaangażowanych pomyślało sobie "co on pierdoli"? ale dla mnie to było miłe zaskoczenie.
-
-
[WIKTORIA] Jagiellonia - CRACOVIA 1 : 2
No ta historyja Morawskiego bardzo fajna. Ma u mnie plusa. Wogóle on często wspomina ostatnio że gra Cracovii bardzo mu się podoba. Nawet dzisiaj jak omawiał mecz Widzewa z betonami.
może miło wspomina czas u nas spedzony ;)
te wszystkie cztery spotkania, w tym pół godziny w ekstraklasie (plus 18 minut w PP i dwa razy 45 min w Młodej).
Orientuje się ktoś gdzie mogę obejrzeć skróty z meczu bo jestem poza granicami i na wszystkich filmikach które ja znalazłem , jest komunikat ze nie moge obejrzeć ?
.
działało godzinę po meczu, a pozniej juz nie , ale dzięki
http://www.meczyki.pl/ o cholera nie dziala
wujaszek88 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Orientuje się ktoś gdzie mogę obejrzeć skróty
> z meczu bo jestem poza granicami i na wszystkich
> filmikach które ja znalazłem , jest komunikat ze
> nie moge obejrzeć ?
może sprawdź na ekstraklasa.tv ?
K_tomas_S Napisał(a):
> wujaszek88 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Orientuje się ktoś gdzie mogę obejrzeć
> skróty
> > z meczu bo jestem poza granicami i na
> wszystkich
> > filmikach które ja znalazłem , jest komunikat
> ze
> > nie moge obejrzeć ?
>
>
> może sprawdź na ekstraklasa.tv ? powinno zadziałać :)
9 dni później
Oni tak zupełnie na poważnie, czy się napieprzają, a ja głupi nie rozumiem gdzie haczyk?
http://www.weszlo.com/news/16975-Korona_przyjmuje_Jagiellonie_czyli_powrot_Korzyma_z_meczem_w_tle
chodzi o te fragmenty:
"...ale w zderzeniu z [b]prezentującą futbol nieosiągalny dla naszych ligowych mocarzy Cracovią[/b], nie miała najmniejszych szans na jakąkolwiek punktową zdobycz. ..."
"...Dziś wyjątkowo ciekawi nas występ Macieja Gajosa, który po wejściu na boisku w meczu z [b]rozpędzoną do granic możliwości Cracovią[/b] jako jeden z nielicznych dotrzymywał jej kroku. ..."
na powaznie
Przez tyle lat obśmiewali grę Cracovii to teraz nawet jak chwalą to tak humorystycznie to brzmi jakby nadal wyśmiewali.
Kilka lat czekałem, aż Weszło zacznie pisać pozytywnie o Cracovii i co najważniejsze - wierzyłem w to (jak w Roka Strausa kiedy do nas przyszedł ), no i się doczekałem, mam nadzieję że to nie tylko chwilowe.
new211 Napisał(a):
> [i]Kilka lat czekałem, aż Weszło zacznie pisać
> pozytywnie o Cracovii ....[/i]
Nigdy się nie doczekam aby paru gości na tym forum, napisało coś pozytywnie o Stawowym.....;)
kkk_84 Napisał(a):
> na powaznie
tak, ale tego samego dnia ubeckifiutolizek cwiakala costam o stronie Stawowego pierdnal, goscie sa smutni
niech dorosna ;)
Gdyby nie wpadka z "Salówką" teraz gralibyśmy z Baba Jagą o ćwierćfinał Śląsk się męczy .
paluch Napisał(a):
> Gdyby nie wpadka z "Salówką" teraz gralibyśmy z
> Baba Jagą o ćwierćfinał Śląsk się męczy .
Po co nam męczarnie w PP, nie mamy aż tak szerokiej i wyrównanej kadry na walkę na dwa fronty, z resztą prawo gry w Lidze Europejskiej uzyskamy zajmując odpowiednie miejsce w lidze :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)