Na początku 3-ej tercji Leszek strzelił 4-go gola, a Krynica prowadzi już 8:4 z Polonią. Natomiast nam z Sanokiem zważywszy na ich poprzednie wysokie wygrane, też nie idzie źle, choć oczywiście ciągle liczę na wygraną :)
-
-
[ 3 ] KH Sanok vs CRACOVIA | wtorek, 24.09.2013, godz. 18:00 - 4:3 k.
goooool :)
Brawo Pasy ! Do boju !
widzicie Fojtika ??,bo od drugiej tercji niewidoczny ?
bo sił ma na 20 minut.
Uff, karne, co za emocje ! Rafał, trzymaj się ! Hej Pasy gol ! :)
No to mamy karne ... Zaraz się przekonamy czy nasze strzelby mają dobrze wyregulowane celowniki. Czuję, że będzie dobrze ;)
e. pisząc shoot-out miałem na myśli karne, po Twoim poście skojarzyłem, że w tym przypadku nie najlepiej dobrałem słowo. Niemniej jak się po fakcie okazało do "shootoutu w tych karnych" nie wiele zabrakło :P
jak dla mnie już jest na plus(co innego w niedzielę:( ),ale o punkty (czyli o pierwszą czwórkę walczącą w Pucharze Polski )trzeba walczyć do końca
shoot out to co innego.
karne strzelane skandalicznie.
Echhhh, szkoda, przegrana po karnych ! I tak brawa za walkę !
1 pkt w Sanoku dobra rzecz. Sędziowanie Kępy przy karnych to normalny skandal.
Nie płaczcie tak. Laszka sam się zwolnił, a Cracovia nie walczy o wygraną w klasyfikacji kanadyjskiej.
Fojtik zupełnie nie ten sam co rok temu ,nawet na początku sezonu ubieglo był znacznie lepszy niż obecnie
Ogónie i tak dobrze ze choć punkt przywozimy z Sanoka .BRAK LIDERA W DRUŻYNIE
DZIS dla mnie na plus Radziszewski ,Słaboń ,S.KOWALÓWKA
Rozkrecił sie ten mecz ale byłbym daleki od stwierdzenia komentatora, że stał na wysokim poziomie.
Zbyt duzo niedokładności w grze obydwu drużyn.
Sedziowanie tez na normanym niskim poziomie.
Karne strzelali jakby juz myslami byli w drodze powrotnej.
Kowalówka powinien strzelić karnego, w pustą bramkę nie trafił...
Brawo i za 1 punkt.
PS. Czy przy wykonywaniu karnego zawodnik może oddalać się od bramki, jak to przez chwilę - zdaje się - zrobił ten z Sanoka, który strzelił tego ostatniego karnego ?
http://www.youtube.com/watch?v=XFrzIXWay3c
2:50:55
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1 pkt w Sanoku dobra rzecz. Sędziowanie Kępy
> przy karnych to normalny skandal.
> Nie płaczcie tak. Laszka sam się zwolnił, a
> Cracovia nie walczy o wygraną w klasyfikacji
> kanadyjskiej.
Święte słowa Sterby ja nie mam najmniejszego zamiaru płakać po kimś .....co wie o co chodzi.
pozwolę sobie wspomnieć ze drugim obok Leszka etatowym wykonawcą karnych był Besch ...
Rev, przecież liderem u nas teraz jest Radzik, żeby jeszcze bramki strzelał ... ;)
Remis niezły, strzelanie karnych materiałem do zmudnych trenigów bo ten element może być jeszcze wielokrotnie decydującym w meczach o stawkę.
Na trudnym terenie przegrywamy dopiero po karnych, także nie jest źle. A gdybyśmy się jeszcze wzmocnili, to już w ogóle można myśleć o kojejnej niespodziance w tym sezonie.:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)