EBEL coś by może i przygarnęło, ale na pewno nie 4 ekipy z 3-ligowego kraju. Inna sprawa, że tam oprócz spełnienia kryteriów formalnych i budżetowych, na koniec jest głosowanie klubów i z tym np. Sanok mógłby mieć konkretny problem, ze względów powiedzmy geograficzno-infrastrukturalnych, no daleko po prostu i nie ma autostrady ani od Śląska, ani od Słowacji...
Druga kwestia jest taka czy dla polepszenia swojego rozwoju nie wysłaliby na rok do INL na przykład, ewentualnie nie wzięliby 1-2 ekip do EBEL i 2-3 do INL.
Ale faktem jest, że nasza liga nie dość że słaba i nierozwojowa to dodatkowo rozwarstwiła nam się baaardzo wyraźnie. I to jest trzeci kłopot, przez który np PZHL mógłby nie chcieć zgodzić się na wypuszczenie tak naprawdę wszystkiego co ma jako taki poziom organizacyjny, bo wtedy zostanie im pustynia. Bo pamiętajcie, że bez zgody macierzystej federacji EBEL nawet nie zaczyna dyskusji. A to, że pierwszy matoł polskiego hokeja sam załatwiał przejście Sosnowca Zdrój do EBEL, nie znaczy że jak inni sami by sobie załatwili to on by to pobłogosławił. No bo jak to - jemu nie wyszło a inni by mieli dać radę? I to hurtowo? Nie godzi się, no nie godzi się po prostu...
-
-
Bilety i karnety - sezon 2013/2014
Pytam się dlaczego moje krzesełko nie jest oznaczone naklejką "karnet"?! Pytam się!
ps. serio się pytam. Komu o la boga mogę to zgłosić? W rękaw wypłakać.
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pytam się dlaczego moje krzesełko nie jest
> oznaczone naklejką "karnet"?! Pytam się!
> ps. serio się pytam. Komu o la boga mogę to
> zgłosić? W rękaw wypłakać.
A kiedy kupowałeś ? Pewno jakoś później, "akcja oznaczania" była jednorazowa (?) i nikomu się nie chce jej powtarzać, bo to skomplikowane by było :) No wiesz, trzeba by wziąć grafik z miejscami wykupionymi i przejść koło każdego karnetowego krzesełka, no i patrzeć, czy jest naklejka, czy jeszcze nie :)
Powinni dawać z karnetem żeby sobie nalepić :P
Bardzo proszę oznaczyć naklejką KARNET moje miejsce na lodowisku! Dziękuję!!!
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powinni dawać z karnetem żeby sobie nalepić :P
A jeszcze prościej samemu sobie wydrukować :)
Ale nie ma co zbytnio narzekać. W poprzednich latach żadnych naklejek nie było.
W końcu jak przykleiliście naklejki na krzesełka tym, którzy kupili karnety najwcześniej, to przyklejcie je dla wszystkich karnetowiczów !
[quote]
Z przyjemnością informujemy, że już teraz sprzedaliśmy dwa razy więcej karnetów na sezon zasadniczy 2013/14, aniżeli miało to miejsce rok temu. A dystrybucja karnetów w dalszym ciągu trwa!
- [i]Cieszymy się z tego, że karnety na mecze naszych Mistrzów cieszą się tak dużym zainteresowaniem. To pokazuje, że nasza kampania karnetowa przyniosła zamierzony efekt. Jednocześnie zachęcamy wszystkich kibiców, którzy wciąż zwlekają z kupnem karnetu o pojawienie się w naszych kasach[/i] - mówi Dariusz Guzik, rzecznik prasowy Klubu.
Nie masz jeszcze karnetu na sezon zasadniczy? Nie zwlekaj! Kup go po rewelacyjnej cenie 89 zł. Dzięki niemu obejrszysz jeszcze 20 spotkań Mistrzów Polski w Krakowie, a także sobotni mecz piłkarski Polska U-21 - Szwecja U-21 na stadionie Cracovii!
[/quote]
źródło: [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/sprzedaz_karnetow_wzrosla_o_100][Cracovia.pl][/url]
ale widze ze akcja promocyjna zachwalana przez organizatorów, że odbędzie sie losowanie gadżetów dla karnetowiczów poszła sie paść...niby mała rzecz a jednak cieszyłaby każdego nabywce - zwłaszcza że była zachwalana jako cykliczna - co spotkanie...
Oczywiście nie narzekam bo cena za karnet naprawdę świetna, no ale... :)
Prawda, prawda. Miało być co mecz losowanie, a było raz (?)
Naprawdę się cieszę i doceniam, że na meczu z Podhalem oklejone były już zapewne wszystkie krzesełka karnetowiczów. Równie mocno doceniam, że pomimo iż się z kolegą spóźniliśmy kilkanaście minut nasze oklejone miejsce były puste i czekały na nas, a tym samym nikt nie wpadł na pomysł żeby się tam "wryć" :) Widok gdy wchodziliśmy na trybunę widząc dwa puste piksele, bo wokół wszystko zajęte, naprawdę budujący.
43 dni później
Prośba o informacje!
Będę w Krakowie w niedzielę
na mecz hokeja mogę dojść najwcześniej o 19.30
Czy wtedy zostanę jeszcze wpuszczony?
Wcześniej nie mogę bo startuję w konkurencyjnej imprezie w pobliżu.
Bramą najbliższą od strony bramy wjazdowej na lodowisko, bo ta bliżej hali targowej od przerwy po 1-szej tercji zamknięta !
51 dni później
Spotkała mnie dziś niemiła przygoda przy wejściu.
Pan w seledynowej kamizelce stwierdził, że na moim karnecie oderwany jest mecz nr 16 i w związku z tym muszę sobie kupić bilet.
Szczerze mówiąc, nigdy do tej pory nie sprawdzałem co mi tam na karnecie odrywają i szlag jasny chciał mnie trafić, że jakiś melepeta na meczu z Unią oderwał mi nie ten bloczek co trzeba.
Poszedłem do drugiej bramy i okazało się, że dziś podobno jest mecz nr 17 i mogę wejść bez problemu.
Czy ktoś mnie oświeci, który nr meczu był dzisiaj?
17 dzisiaj odrywali.
a mi zakreślili 16 dziś
Mi dziś skreślili mecz nr 16, ale to dlatego, że skreślony mam również mecz nr 1, co nie powinno mieć miejsca, bowiem na tamto spotkanie obowiązywały bilety za 1 zł.
Już wiem.
W jednej bramie był mecz 16, a w drugiej 17.
Dodatkowo dowiedziałem się, że karnet nie jest imienny!
jak na mój gust to był to mecz nr 17 - bo na drugim meczu u nas, odrywali tez 1 za tkory byly bilety za 1PLN, wliczajac pominieta u nas kolejke to tak mi wychodzi - ale jak nic na nastepnym meczu beda jaja, bo ktos bedzie myslal ze to 17 a ktos ze 18 i Ci ktorzy maja oderwany juz 17(tak jak ja) beda mieli problem z wejsciem...
na meczu z Unia przy jednym wejściu odrywali 17 a przy drugi 16scie, jaja na kiju.
Kumpel z wczoraj musiał kupić bilet na szybko - mimo, że posiada karnet. Uderzę chyba do Hektora co jest grane. Nie zamierzam płacić za ich pomyłki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)