zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myślę że krytykę WSa należy odpuścić do derbów, to jest jego najważniejszy mecz
łaskawco
> zobaczymy po nim gdzie jesteśmy
jesteśmy w ekstraklasie
PS.
WTSK to jakby wiemy i bez derbów
-
-
CRACOVIA - gts 1 : 1
Bardzo dużo osób w tym kibiców Cracovii,nie wierzy w zwycięstwo.Czytam dzisiaj opinie dawnego piłkarza Pasów Mikołajczyka że nasz stadion bardziej zmotywuje rywala do walki i będzie im pomagał ! co za bzdury,jak dla mnie są to Derby na luzach do wygrania,słabszej wisły nie pamiętam.Wystarczy przejrzeć ich kadre Burliga,Nalepa,Chrapek,Stolarski,jakiś Macedończyk,to są nie doświadczeni piłkarze którzy nigdy nie mierzyli się z taką presją i atmosfera Derbów na stadionie Cracovii,trzeba to wykorzystać i ich zmieść.Widziałem kilkanascie minut 2 meczów gts-u z Jagielonią i pogonią,grali bez rewelacji z dużą dozą szczescia licząc głównie na szybkie kontry.Taka ekstraklasowa Flota,12pkt.na dużym farcie.
Derby posędziuje Szymon Marciniak z Płocka. Sędziował nam ostatni mecz z Zawiszą.
http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=322
Tylko niech się jego liniowi ogarną i nie podnoszą niepotrzebnie choragiewek.
psiarnia na tą chwilę jest najbardziej przereklamowaną drużyną w ekstraklapie i nie wiem jakim cudem natłukli tyle punktów (w azylu grają naprawde dobrze, padline na wyjazdach). Ich kopacze są słabi i chj ,że nasi są słabsi. MUSIMY IM NAKOPAC!!!
piotrek67 Napisał(a):
> Ja też tak myślę -zacznijmy się wspólnie z
> Wojtkiem modlić aby nie doszło do blamażu.
a ja bym chciał żeby doszło do blamażu. Blamażu GTS oczywiście.
Tym razem z innej beczki na temat sędziego Marciniaka, który w dotychczasowych meczach GTSu sędziował 19 razy (10 zwycięstw, 3. Przy remisy oraz 6 porażek) Przy R-22 sędziował 11 razy (5-0-6) oraz na wyjazdach GTSu 8 razy (4-3-1) Osobiście martwi mnie ta ostatnia pozycja tz. jedyna porażka na wyjężdzie (z Ruchem 1-0 w sezonie 2011/12) ale mocno wierze, że ta cyfra ulegnie zmianie na DWAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Może i jestem naiwny, ale liczę na debiut Kity.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kadra_cracovii_na_186_wielkie_derby_krakowa
Od kiedy Steblecki jest napastnikiem?
A od kiedy Boljević i Dudzic? ;)
gentlemen Napisał(a):
> A od kiedy Boljević i Dudzic? ;)
Od jaśnie panowania WSa... ;)
Brawo Krzyś, strzał praktycznie leci w niego, on i tak puści. Można na Krzysia zawsze liczyć.
Qrwa mać...Pilarz na litość boską to było spokojnie do wyciągnięcia....
No szkoda tego wyniku do przerwy, bo nie wygląda to źle...
to nie wygląda dobrze.
w srodku pola niestety nie istniejemy.
jest druga połowa. stawowy wie ze to mecz o życie więc ich zmotywuje. Filipiak też pewnie do szatni zejdzie, wejdzie Saidi i myślę że możemy powalczyć w 2 połowie.
Dawno nie ogladalem meczu Cracovii na biezaco i musze powiedziec, ze jestem mile zaskoczony pomimo niekorzystnego wyniku do przerwy. Bylo bardzo dobre pierwsze pol godziny, od straty bramki troche slabiej.
Generalnie jednak widac, ze w porownaniu z pewnym okresem do tylu gramy lepiej. Brakuje, to fakt, dobrego rozgrywajacego i kogos grozniejszego na skrzydle (ktorymkolwiek), by nasze ataki byly naprawde niebezpieczne, ale gra jest z sensem.
Mamy na pewno slabszych indywidualnie pilkarzy niz gts, widac jednak, ze tworza calkiem niezly zespol. W tym kontekscie ostre ataki na Stawowego wydaja mi sie nieuzasadnione, robi dobra robote.
Co mi sie "rzucilo w oczy" to troche za duzo solowek Stebleckiego, przejsc 3 przeciwnikow po kolei to jednak trudne. No i kilka niezbyt dobrych wybic Pilarza. Szkoda tez, ze nie potrafimy strzelac z dystansu.
Oby druga polowa byla dla nas szczesliwsza. Nie powinnismy pozwalac gts-om na "rozkrecenie sie", jak pod koniec I-szej polowy.
BRAWO BRAWO
CISNIEMY TE KURWY ŚMIERDZĄCEEEEEE
Od zawodnika klasy Nowaka wymaga sie jednak strzelenia takiej "glowki". Nie da sie ukryc, ze spapral setke.
Szkoda....no qrwa po prostu szkoda...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)