ciekawi mnie, czy klub kogoś wysłał albo przynajmniej komuś zasugerował pójście za własną kasę oczywiście, w ramach inwestowania w siebie ;)
http://www.weszlo.com/news/19834-Skautingowe_szkolenia_Tomasza_Pasiecznego_wracaja_do_Krakowa_Zapisz_sie%C2%A0juz_teraz
-
-
Co Klub POWINIEN poprawić organizacyjnie.
To jakaś ironia, bo nie łapię? :)
54 dni później
A dział marketingu to w ogóle jest ? Bo ja jakoś nie widze żadnych efektów ich pracy .
Są efekty. Nowe spoty reklamowe :D
Filmik spoko, jednak dla mnie zbyt szybko się skonczyl. Myslalem,ze jak ju patrza przez lunete, to wypatrza fanatyczny doping z trybuny d.
+udzial kibicow w spocie
Co do wpuszczania kibicow na sektor A,to nie bede sobie cisnienia przed snem podnosil. Nigdy nie bedzie normalnie.
dlaczego wczoraj nie graliśmy w koszulkach w pasy?
Bo ich nie ma ... Parodia
ssj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo ich nie ma ... Parodia
Nie parodia. Koszulki są :)
Oficjalnie Cracovia ma w nich wystąpić w meczu z Legią
eredin Napisał(a):
> ssj Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Bo ich nie ma ... Parodia
>
>
> Nie parodia. Koszulki są :)
> Oficjalnie Cracovia ma w nich wystąpić w meczu z
> Legią
no tak, sa ale w d.upie ;)
geronimo Napisał(a):
> dlaczego wczoraj nie graliśmy w koszulkach w
> pasy?
Oto wyjaśnienie
http://ekstraklasa.net/ekstraklasa/cracovia-gra-w-sparingach-w-bialych-strojach-przez-nieporozumienie,artykul.html?material_id=53c18a9a86875de83f134f7e
Szuwarku, Ty nie czytasz wątku o Legei i koszulkach w Głosie z trybun?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)