No to zaczynamy granie! - [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/z_gksem_tychy_o_godzinie_1800][Cracovia.pl][/url]
Niech wygra lepszy. :)
-
-
Seria meczów sparingowych przed sezonem 2013/2014
trzeba jechac i zobaczyc 1 mecz hokeja w mojej karierze :)
CRACOVIA&TYCHY !!
Wie ktos czy bedzie gdzies transmisja?
No to wg oficjalnej jedziemy na 3 formacje (w tym Kozłowski chyba testowany jak widzę w 3-ciej) + solo Wiśniewski...
... i w 1 minucie dostajemy strzała na dzień dobry.
No to dzień dobry Panie T., dzień dobry, pobudka, podpisywać, nie spać :)
Co my na trzy piątki gramy ? Kpiny !
Mamy bramkę :)
Aron ! :)
A jak z frekwencją??
1-1 po II tercjach, to jak na ten skład- rewelacja.
A ma ktoś jakiś live score do pozostałych meczy?
Już 2:1 w plecy :( i 7 min. do końca !
jak na straty po mistrzowskim sezonie,dzis wynik 2-1 do tyłu ,jak dla mnie ok!
Nie jest źle.
W Tychach Nasza drużyna melduje się w 15 osób + 2 bramkarzy. Testowany był Tomasz Kozłowski. Wiśniewski nie grał, bo chyba jest kontuzjowany (stał w boksie w dresie i widocznie utykał). Bramka dla Tyszan w 15 sekundzie była wynikiem babola Radzika (info od Naszego sztabu szkoleniowego, ja bramki nie widziałem, bo się trochę spóźniłem), W moim odczuciu wynik nie do końca odzwierciedla to, co działo się na tafli. Wg mnie Tyszanie byli drużyną lepszą i gdyby wykorzystywali dogodne okazje do zdobycia gola wynik byłby znacznie wyższy. Mamy ogromny problem ze strzelaniem goli!
I moja uwaga na koniec: wg mnie najlepszym Naszym zawodnikiem w tym meczu był Aron Chmielewski. Na osłabieniu drużyny może sporo zyskać, jeżeli udźwignie ciężar bycia liderem zespołu. Najwyższa pora na to, aby jego talent w pełni eksplodował. Jak nie teraz to kiedy?
Frekwencja na Stadionie Zimowym, jak na mecz towarzyski bardzo dobra, tyski młyn przez cały mecz dopingował swoją drużynę.
Z tekstu agenta wynika, że jednak od nie jest źle trochę odstajemy. Generalnie jestem spokojny jeszcze, ale na dobrą sprawę za czasów Comarchu jeszcze nie ćwiczyliśmy wersji kadry na 3 formacje we wrześniu...
Z perspektywy tyskiej, faktycznie mieliśmy przewagę, ale nie przekładała się ona na bramki, sytuacji trochę było, ale też bez szału. Wasi najgroźniejsze sytuacje stwarzali po indywidualnych akcjach, tak też padła bramka Chmielewskiego (też wydaje mi się że po odejściu Leszka to będzie lider tej drużyny), ogólnie dobra gra taktyczna z obydwu stron, niewiele błędów, skutecznie w obronie, to i ataki wyglądały średnio ciekawie. My niby na 4 piątki, ale to też do połowy drugiej tercji jak nie krócej, 7 obrońców i z 12 napastników w czym 2 juniorów toteż mniej więcej od połowy meczu grali na 3 i mieszał ustawieniami. Co do 1 bramki to nie wiem czy to był babol Radziszewskiego, ale to akurat sobie zobaczycie bo powinien pojawić się skrót, ogólnie Radziszewski na bardzo dobrym poziomie cały mecz, kilka sam na sam wybronił, kilka mocnych uderzeń z niebieskiej, dla mnie obok Chmielewskiego najwartościowszy wasz zawodnik. No a Kozłowski powinien się wam przydać, wczoraj go akurat nie śledziłem, w Tychach oczekiwano po nim nie wiadomo czego, ale grajek z niego solidny, nie tacy u was grali bardzo dobrze. A co do frekwencji sam byłem pozytywnie zaskoczony.
bałem się że Tyszanie nas rozjadą, ale mimo tylu ubytków dajemy radę.
Bieda jednoczy, nadchodzacy sezon to chyba bedzie głęboka defensywa, a z przodu może coś wpadnie ;)
Aron może faktycznie teraz wiecej pokazac, bo pewnie bedzie czesciej na lodzie.
Jeszcze ten pepik wyzdrowieje to moze tez cos czasem strzeli, choc wydaje mi sie ze on z przeceny wziety
skróty z wczoraj: http://www.youtube.com/watch?v=vPjlWwCWJcE
Już jutro (wtorek, 10.09.2013) kolejny mecz towarzyski, tym razem w Oświęcimiu, z tamtejszą Unią. Start o godzinie 18:00.
Transmisja tutaj: http://live.malopolskatv.pl/
Po 1-szej tercji przegrywamy 0:1, gramy 17 zawodnikami, w tym dwóch bramkarzy, czyli na 3 piątki !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)