Powiem tak - widziałem już wiele meczów w naszym wykonaniu, gdzie graliśmy dużo gorzej niż dziś.
Oprócz babola Żytki z początku drugiej połowy, Zetka nie miała sytuacji wynikających stricte z naszych błędów.
Nie wykorzystaliśmy naszych sytuacji, Zawisza wykorzystał swoje.
Nie pomógł nam na pewno sędzia, a być może pierwsza bramka dla WKSu nie powinna zostać uznana (spalony).
Co najbardziej mnie razi to fakt, iż przy stanie 2:0 to gospodarze dużo bardziej dążyli do strzelenia kolejnych bramek niż my.
Wygląda mi to bardziej na problemy kondycyjne niż wolicjonalne.
Pamiętając wynik i grę z 1 ligi w meczu z Zawiszą - osobiście nie spodziewałem się niczego innego niż porażka.
W Bydgoszczy wiele nowych, sensownych twarzy, u nas skład praktycznie niezmieniony.
Jeśli chodzi o trenera - a zdecydowanie nie jestem fanem WSa - nie widzę jakichś rażących błędów.
Nie rozumiem tylko sensu brania Danielewicza do Bydgoszczy wiedząc, że i tak nie zostanie wpuszczony na boisko.
Sama decyzja o niegraniu Krzyśkiem - jak najbardziej słuszna według mnie. On MUSI zagrać w derbach.
-
-
Zawisza Bydgoszcz - CRACOVIA 2 : 0
Brać Ojrzyńskiego póki jeszcze dostępny bo cos mi sie zdaje ze Stawowy niewiele tu zdziała
Zwolnić Żytkę.
Zbliżamy się ku dołowi tabeli,jeszcze ze 2 porażki i jestesmy czerwona latarnia ligi.Tacy zawodnicy jak Dudzic,Zejdler,Jaroszynski,Budzinski,Szeliga,Marciniak,Żytko wogóle kur.. cały zespół Cracovii to nie są grajki na ekstraklase,do tego jeszcze prowadzi ich trener u którego gra sie za zasługi bo chyba u nikogo innego taki Boljevic czy Zejdler nie powąchali by murawy.Polityka transferowa i Dyrektor sportowy to dno wszystko pojeb@ne.Wolał bym juz chyba trenera Hajte,przynajmiej nie piescił by sie z chłopcami,nie dawał klika dni w tyg. wolnego,pozbył sie ciecia jankowicza,pozbył sie emerytów pokroju Szeligi i nauczył by tych imbecyli gry w obronie.Polityka Filipiaka i Burlikowskiego zaczyna przynosic efekty,mlodzi perspektywiczni wsparci pilkarskimi emerytami znowu osmieszaja nas przez cała Polską.
Dudzic był niezły, Zejdler i Jaro są młodzi, Szeliga też dawał radę. Żytko dzisiaj rył po dnie.
gramy caly czas to samo.. w pierwszej połowie byliśmy wg. mnie trochę lepsi od słąbego Zawiszy, drug to już zdecydowana ich przewaga. Zabawy w obronie mogły dla nas się źle skończyć, który to już raz?
Mam nadzieję, że na Wisle będą zmobilizowani na 200%, bo jak nie, to będzie kiepsko.
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> quentin coś Ci się po@@liło w oglądaniu tego
> meczu. GRAMY BEZNADZIEJNIE !
średnio oglądałem bo mi transmisja skacze, nie wiem czego oczekujesz od Naszej gry, ja się nie okłamuje widząc ogólnie tą śmieszna ligę i zespoły w niej grające, jak wezmę pod uwagę że My jesteśmy jednym z najsłabszych zespołów to wychodzi mi na to że gramy dramatycznie słabo, ale dziś przynajmniej jakieś akcje były
lucekpas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co wynika z naszej gry?
>
> Proszę Cię oświeć mnie....
kolejne marnowane setki czego nie było nawet w wygranych meczach, jak się goli nie strzela to trzeba się cieszyć z tego że akcje są o co przecież wielu prosiło przed meczem ;)
normalny stan rzeczy, w plecy na wyjeździe aż byłem zaskoczony że Lubin się nie przełamał, na derbach mają jeździć na dupach i zapierd..ać, wynik jaki będzie taki będzie
Już za Saidiego wolałbym zeby grał Kita bo z naszego Saidiego juz nic nie ma:( tylko pensja
Co tam porażka 0-2 z czerwoną latarnią ,porażka z zespołem który w szesciu wcześniejszych meczach nie potrafił zaksięgować kompletu punktów. Przełamał się na podopiecznych Stawowego ale tenże Stawowy powie że w zasadzie to graliśmy z bardzo mocnym rywalem w zasadzie może stwierdzi że przegraliśmy z Interem (patrząć na stroje i stadion) i to 0-2 to nieważne bo w posiadaniu piłki byliśmy lepsi 55%-45 % i to jest najważniejsze!
Jeśli chcesz być w grupie mistrzowskiej, a nie wygrywasz z beniaminkiem to wiedz, że coś się dzieje. Stawowy wypad.
[b]Zagraliśmy niestety beznadziejny mecz....[/b]
I muszę napisać to ja - zwolennik Stawowego
Szeliga - co ten gość robi w pierwszej jedynastce?
Żytko - kolejny dramat
Dudzic - jak zwykle DNO
Bojlević - bez formy od kilku miesiecy, a dalej gra
Nowak również stracił forme z meczu z Ruchem
Saidi - wolniejszy z meczu na mecz...
Były 2 tygodnie na przygotowanie się do tego trudnego spotkania, a zawodnicy człapali przez większość meczu
Panie Stwowy - teraz derby i albo będą punkty, albo...
Inna sprawa to to że Filipiak oszczędze na wszystkim i stąd brak w drużynie klasowych zawodników
Ludzie ogarnijcie się ,na co liczycie grając takim składem i to jeszcze bez Edka ?!
A W.S. nawet jakby chciał to kogo miał wpuścić ?
Jak zremisujemy z GTS to będzie cud !
prawda jest taka ze ławka nasza jest żadna:(
Stawowy chuj, sałatki szkoda, jak to mawiał klasyk Nikoś.
to było okrutne. druga porażka z rzędu. jeszcze jedna w derbach i Staw do widzenia. nie broni go to nawet, że ma słabych grajków, bo jak się ma takich piłkarzy i w takiej formie jak dzis, to zmienia się nieco koncepcje.
Dramat gówno z tego będzie nie mamy działaczy nie mamy trenerów nie mamy zawodników MAMY TYLKO KIBICÓW!!!
Dajcie spokoj "pilkarzą" - zagrali tak jak potrafia 100% swoich mozliwosci
Czego wy oczekujecie od grubego Budzinskiego, od Zejdlera, od Wladka, od Marciniaka, Szeligi, bez checi i ochoty Saidiego......
Najwiekszym hitem transferowym ( dzieki panie B) byl nijaki podobno pilkarz Wasiluk..... ludzie z czym do gosci.... należy modlić sie o kolejne punkty a nie wierzyć że coś wygrają.
My transfer- hit -Welny = 63 minuty w e- klasie
Zawisza król strzelcow ligi Cypryjskiej - jeden z osmiu udanych innych wzmocnień
Ze zlepku przegranych-rezerwowych Stawowy zrobił awans - to był wyczyn niespotykany z tymi zawodnikami.
E klasa przerasta znakomita wiekszosć biegających za pilką w Cracovii
Utrzymanie = wielki sukces.
Nie denerwuje sie i jestem zdrowszy..;)
Taki dobór zawodników trwał latami ! Mamy zespól którego górna granica możliwości sięga 14 miejsca.Zaprawdę nie wiem czy nowy trener coś by tu zdziałał. Nie ma prezesa , struktur sportowych . Klub działa byle jak i jeszcze wpadli teraz na pomysł że żydzenie z kasą uzdrowi sytuacje.Kto to kurde ogarnie?
Gra w ofensywie wygladala tak jak powinna. Sporo sytuacji ale drugi raz z rzedu niewykorzystane sytuacje sie mszcza. Derby wygramy.
Podoba ci się ze nie strzelamy goli?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)