Z tego Mikity będzie kawał zawodnika jeśli tylko pod kopułką będzie poukładane i będą go omijały kontuzje.Dzisiaj może bez fajerwerków,ale widać,że chłopak ma olbrzymi potencjał.
-
-
Pozostałe mecze V kolejki
Legia przegrała. Tym lepiej będzie smakować nasze zwycięstwo, a trzecia porażka Legii w lidze z rzędu ;)
Fatalny wynik w meczu betonowych, bo za tydzień Legia wystawi pierwszy skład. W sumie to ich rezerwowi też by nie mieli problemów z Cracovią, ale obawiam się jakiegoś 0:5.
oj tam oj tam, byli tacy co się obawiali Zagłębia i złowieszczyli przegraną 0:2, a my konsekwentnie do przodu :) uśpimy rywala naszą taktyką, zmiażdzymy posiadaniem piłki, zadamy cios w końcówce meczu, żeby nie zdążyli się obudzić z letargu wywołanego tiki-taką i 1:0 dowieziemy do końca, tego gola na przekór wszystkim strzeli Żytko, potem szał radości na trybunach i pójdzie standardowe "coście tak cicho" :)
:P
Jak Legia przejdzie Rumunów to w klubie będą imprezować cały tydzień, wyjdą na nas bez motywacji...
albo wjadą na nas "na entuzjaźmie".;)
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oj tam oj tam, byli tacy co się obawiali
> Zagłębia i złowieszczyli przegraną 0:2, a my
> konsekwentnie do przodu :) uśpimy rywala naszą
> taktyką, zmiażdzymy posiadaniem piłki, zadamy
> cios w końcówce meczu, żeby nie zdążyli się
> obudzić z letargu wywołanego tiki-taką i 1:0
> dowieziemy do końca, tego gola na przekór
> wszystkim strzeli Żytko, potem szał radości na
> trybunach i pójdzie standardowe "coście tak
> cicho" :)
a potem braknie prądu, fifa sie wyłączy i skonczy sie :D Ale obyś sie nie mylił :D
No to Ci po "piątaku" są już w plecy 2-0. Jaka płaca? (5000zł) taka praca (2-0)
Mila strzela na 3-0.
przed meczem na reymonta juz sie zaczelo. lizanko Garguły z Sarkim na dobry początek. A na reymonta co?
pedały pedały!
Czy na ubekArenie na trybunach sa sami gospodarze???
Jak tak to za co kare dostali Kibice Lecha bo mnie cos ominelo??
Burki już prowadzą.
ja bym się tak nie smiał.
prowadzą zasłużenie z Lechem, fajnie grają, a na trybunach tyle ze 20 koła.
przypominam, że to liczba dla nas nieosiągalna :(
Im wcześniej Rumak aka Miernota opuści Lech tym lepiej.
W kontekście derbów nie wygląda to za ciekawie. Smuda ich, o dziwo, poukładał i co najgorsze zrobił atmosferę w szatni - co w ostatnim sezonie było chyba ich największą słabością.
Oczywiście można z nimi w miarę pewnie wygrać. Ale do tego byłaby potrzebna żelazna obrona i dobre, szybkie kontry. Obawia się, że zabawa w podania ja do ciebie, ty do mnie, może zakończyć się tragicznie. Szczególnie jak się porówna ich skrzydła z naszymi bokami obrony.
"Kulawy" miał kadrowo lepszy GTS ale poukładać ich nie potrafił. Ale ten cwany "Lis" Smuda ma słabszy kadrowo skład, ale lepiej poukładany.
Naprawde jestem pod wrazeniem postawy scierwa ze stoczni.
Franz ich wytresowal na naprawde solidna sfore.
Szkoda bo ciezko bedzie cos ugrac w meczu z nimi bo z meczu na mecz kopia coraz lepiej.
Robią rozpierduchę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)