Dlatego jako kibice musimy wymagać zatrudnienia poważnego trenera od nowego sezonu.
-
-
Giełda trenerów
Słowo się rzekło - Naród spragniony. Zatrudnienie od nowego sezonu jakiegokolwiek innego trenera od Fornalika będzie skutkowało u mnie frustracją połączoną z depresją i rezygnacją.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no cóż, [b]"kota nie ma, myszy grasują"[/b] Będzie
> tak do tej pory, aż rozdzieli się stanowisko
> właściciela i prezesa. Właściciel będzie
> odbierał hołd od wdzięcznych kibiców za
> utrzymywanie klubu a zatrudniony prezes, znający
> reali piłki kopanej, będzie odpowiadał NA
> MIEJSCU za sukcesy sportowe.
:)-D
13 dni później
temat podupadl , a przeciez wszystko wskazuje na to ze celujemy w kogos z wiekszym nazwiskiem?
jakies przecieki ? co z Fornalikiem ktorego juz nawet M.Borek go zaklepywal do nas
Nesta
Czekamy na Waldka:)
I znowu będę musiał krzyknąć - umarł król, niech żyje król (z wolna zaczyna mnie to nudzić;))
zubereg Napisał(a):
> Nesta
> Czekamy na Waldka:)
no tak tez myslalem :)
Nesta Napisał(a):
> temat podupadl , a przeciez wszystko wskazuje na
> to ze celujemy w kogos z wiekszym nazwiskiem?
>
> jakies przecieki ? co z Fornalikiem ktorego juz
> nawet M.Borek go zaklepywal do nas
A skończył się już sezon czy coś przeoczyłem?
Podobno Profesor już Fornalikiem się poróżnili ale podkreślam podobno...
Bo w sprawach Cracovii pewnie sobie mówi : jam profesor a wy kto???
"podobno" to słowo klucz ;)
W chwili przyjścia trenera Hajdo wydawało mi się, że Fornalik już po sezonie nie przyjdzie. Nie wiem czemu, ale takie miałem przeczucie, o czym chyba nawet pisałem wtedy na forum. Obym się mylił.
Od początku nie pasował mi Fornalik do ,,pykania ''.
Spodziewam się kolejnej kreatury trenerskiej -spadku i otwartego konfliktu na linii kibice -Filipiak (po spadku ).
W tej chwili nie ma nic nawet zalążka drużyny a piszą na Sport .pl że Saidi odchodzi .
Kolejny raz Filipiak sprzedał kibicom bajkę na temat ,,zatrzymania w klubie piłkarzy robiących różnicę ''.
To już druga po Kosanovicu .
Tylko mu potrafimy robić takie ,,interesy ''kupić za 700 tyś euro by oddać za ......darmo .
No skoro Hajdo Nas utrzymał a taki Fornalik się bał to bądźmy poważni. Profesor chcę i zatrudnia tylko najlepszych specjalistów a gość, który się boi pracować niech lepiej odpoczywa na bezrobociu.
To nie jest kwestia ,,bania się ''tylko kwestia zasad .Fornalik w trakcie sezonu nie bierze nic .Woli sam od początku mieć wpływ na drużynę i za nią odpowiadać .
Pozostawienie Hajdy jako pierwszego trenera da mi całkowitą jasność sytuacji co do jakości ,,transferów ''i co do jakości drużyny .Ta zabawa Filipiaka skończy się spadkiem (a po drodze zobaczymy kilka zmian ,,trenerów '')
potter Napisał(a):
> Pozostawienie Hajdy jako pierwszego trenera da mi
> całkowitą jasność sytuacji co do jakości
> ,,transferów ''i co do jakości drużyny .
Zgadzam się w 100%. Obsadzenie posady trenera (z całym szacunkiem dla obecnego) będzie
pierwszym, ale dobitnym dowodem na to co nas czeka w przyszłym sezonie. Niestety "przespanie"
zimy nie wróży nic dobrego. Teraz nastąpi generalna zmiana oblicza drużyny, ale czy to będzie zmiana na
lepsze? Jeżeli jedynym kryterium doboru zawodników będzie karta w ręku, małe wymagania finansowe
czy też zlepek zagrań umieszczonych na płycie DVD, to śmiem wątpić!!!
Czekam na komunikat w sprawie trenera.
Czekam również, kiedy wyda z siebie głos dyrektor sportowy bo na razie wygląda jakby wszyscy
w klubie tkwili w głębokim letargu.
Myślę, również że msza dziękczynna nie rozwiąże wszystkich naszych problemów!!!(:P)
Filipiak pokłócił sie z Fornalikiem , bo Fornalik chciał zająć zdrużyną jak najwyższe miejsce w tabeli.
potter Napisał(a):
> To nie jest kwestia ,,bania się ''tylko kwestia
> zasad .Fornalik w trakcie sezonu nie bierze nic
> .Woli sam od początku mieć wpływ na drużynę i
> za nią odpowiadać .
>
w kwestii formalnej na 5 klubów które trenował jako pierwszy trenował do Górnika, Polonii i Ruchu przyszedł w trakcie sezonu
ale ja jestem tylko dymanym baranem więc się nie znam
Kajak Napisał(a):
> Filipiak pokłócił sie z Fornalikiem , bo
> Fornalik chciał zająć zdrużyną jak najwyższe
> miejsce w tabeli.
był aż tak bezczelny? :)
Z tego co widzę to przyjście p. Waldka do Cracovii, jest takie same jak pozostanie Saidiego w Cracovii;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)