Jeżeli już ma odejść WS, to niezłą kandydaturą jest Podoliński. Ale czy chciałby przyjść, i, co chyba trudniejsze - Dolcan będzie chciał go puścić, bo z tego co pamiętam zablokowali jego odejście do PGE.
-
-
Giełda trenerów
Może Henryk ?
baluszynski ?
Ponoć Filipiak widziany z Kasperczakiem dzisiaj ;)
A ja bym zaczekał do 7 września aż zwolnią Fornalika, i bym jego zatrudnił :)
W Chorzowie bardzo dobrze pracował z młodzieżą ( nie koniecznie swoją), sprowadzał graczy z niższych lig i ich dobrze promował.
Wiadomo, że praca z reprą a z klubem to dwie różne bajki, więc zdecydowanie bym na niego postawił, a chyba raczej pewne jest, że straci prace po meczu z Czarnogórą, bo pewnie wtedy stracimy matematyczne szanse na awans :)
Waldek King to jest konkretna propozycja.
Na Ojrzyńskiego nie mamy składu "walczaków", Waldek [s]Kiepski[/s] Fornalik- broń Boże (zwłaszcza że zrobi sobie zapewne
"zasłużone" wakacje po pracy z kadrą), Podoliński do nas nie przyjdzie/ nie puszczą go, Hajto- ok, ale jako komentator w Polsacie Sport :), Skorża- nie będzie ryzykował wpisania do swojego cv ewentualnego spadku, Hapal- nie podejrzewam żeby miał lepsze wyniki niż w Zagłębiu . Optowałbym za kimś z zagranicy (może ze wschodu albo z Bałkanów?) ew. Górecki.
Hapal w zeszlym sezonie zakonczyl z Lubinem na miejscu 7 ( wszedzie widnieje 9 miejsce ale startowal z -3 pkt). Wiec jak chyba nie tak zle ;)
Jurek Brzęczek ......
Hapal...
Bożesz ty mój.
pluton Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hapal...
> Bożesz ty mój.
Hapal wprowadził klub do Ligi Mistrzów, grał w fazie grupowej. Ani trener Stawowy, ani żaden inny trener z "giełdy" tego nie dokonał. Zatem pisanie "Bożesz ty mój" jest średnio na miejscu.
Natomiast uważam, że to nie jest dobry trener dla Cracovii. W Zagłębiu marnował kapitalny potencjał młodych zawodników, nie wprowadzając ich do składu, tylko ściągając różnych innych. Z drugiej strony dzięki temu mamy np. Krzysztofa Danielewicza czy Damiana Dąbrowskiego.
rmszar Napisał(a):
> pluton Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Hapal...
> > Bożesz ty mój.
>
>
>[b]Z drugiej strony dzięki temu mamy np.
> Krzysztofa Danielewicza czy Damiana Dąbrowskiego[/b]
I tu powstaje pytanie. Czy jest się z czego cieszyć?
Taka miała być strategia budowania drużyny - w oparciu o młodych zawodników z Polski. Ale wprowadzanie młodych do zespołu jest możliwe, jeżeli jest fundament, a ten się sypie, co widział zresztą gołym okiem każdy po szczęśliwym awansie, z wyjątkiem oczywiście głównego trenera:(
Górecki? dobry żart :)
Villa_KS Napisał(a):
> >Z drugiej strony dzięki temu mamy np.
> > Krzysztofa Danielewicza czy Damiana
> Dąbrowskiego
>
> I tu powstaje pytanie. Czy jest się z czego
> cieszyć?
Z Danielewicza na pewno.
brać Wójtowicza, psa Wójtowicza.
nie myslałem, że kiedys to napiszę :(
Jareczek Napisał(a):
> Jurek Brzęczek ......
Jurkowi siostrzeniec zabronił ponoć.
consigliere Napisał(a):
> Jareczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jurek Brzęczek ......
>
>
> Jurkowi siostrzeniec zabronił ponoć.
tak ale grać
Ojrzyński warty spróbowania bo po dzisiejszym cyrku już mam dosyć.
MSC Napisał(a):
> Waldek King to jest konkretna propozycja.
Właśnie widać po reprezentacji jaki ,,King" :)
Obrona jakby żywcem skopiowana od nas :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)