flaga miala powstac 6 ms-cy temu .. :P pomysł upadł ?
-
-
Wlasciwa Strona Blon - realizacja
co z tą flagą ??????? mysle ze nie jest zla :)
87 dni później
hop i gdzie ta fana ??
Brajt z marchwi wstał
41 dni później
Jedziemy z flagą, brakuje tylko 400zł.
Czekamy na dalsze wpłaty!
Wiadomość zmieniona (27-12-04 14:08)
a kosztuje 450 :D
flaga gitenz, dobrze byt bylo ja wkoncu zrealizowac :)
Sołtys jeżeli to możliwe to dobrze by było żebyś podał:
1. Całkowity koszt flagi.
2. Ile pieniążków już jest, sądząc z treści całego wątku to ponad 200 złotych.
3. Czy osoby które zadeklarowały się w treści tematu ze przekażą pieniądze - wpłaciły je, a jeżeli nie to napisać kto ile zadeklarował i czy wpłacił/czy nie.
4. Ile jeszcze dokładnie brakuje.
Tak jak pisałem brakuje 400zł a 500zł to jest koszt zrobienia flagi, bo ma byś średniej wielkości. Na stanie jest 100zł tyle dostałem od poprzednika.
Jak ktoś chciałby wpłacić niech pisze na mojego maila.
Wczoraj pierwsza wpłata 20zł, czekamy na więcej !!!
Ja w imieniu FC Rzeszów takze chcialbym cos dorzucic do tej flagi . Moze na Treningu Noworocznym bedzie jakas mozliwosc wrzucenia datku ? Nie bede tutaj skladal deklaracji co do kwoty bo wiadomo Sylwester trzeba troche pobalowac a wiadomo ze to kosztuje , ale ze wszystkich sil postaram sie te 10-20 wrzucic . Korzystajac z okazji chcialbym Wam wszystcy drodzy asiasci koledzy i kolezanki zlozyc najserdeczniejsze zyczenia noworoczne . Niech Wam sie wiedzie i do zobaczenia na wspolnym dopingowaniu Naszej Cracovii
Kolejna wpłata 20zł, jest już 140zł czkemy na dalsze wpłaty. Niestety na noworocznym musisz mnie znaleźć że by mi dać :)
Fc z Moskwy deklaruje 50 nie bede niestety w kraju ale jakos
sie przekaze.
chcialbym dorzucic ze 30 zl do flagi z kim sie kontaktowac?
wal na maila Sołtysowego :)
Kinder i Masser piszcie na mojego maila.
9 dni później
Cisza w temacie a flaga się sama nie uszyje
ile w końcu jest zebrane kasy na ta flagę ?
Dobra Soltys !
Ja dorzucam 50 zeta, zeby sie cos ruszylo :)
Przynajmniej mi nie musisz podawac konta :))
uwaga ...
wykonawca ustalił koszt flagi na poziomie 400 zł. ...
będziemy dzisiaj dokładnie podliczali stan funduszy jakie obecnie mamy i chyba niewiele będzie nam brakowało ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)