Sędzia Jarosław Rynkiewicz lubi rozdawać kartki i to koloru nie tylko żółtego. W czasie minionego sezonu w meczu GKS Katowice - Bogdanka pokazał zawodnikom aż 11 żółtych kartek. Jego hojność w rozdawaniu żółtych kartek waha się przedziale pomiędzy 3 a 11 (ale lubi cyfrę 7) W czasie meczu Arka - Zawisza pokazał aż 4 czerwone kartki. Za to NIE lubi pokazywać t. zwanego "wapna".
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów 2 : 1
Człowiek z żelaza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O tym kto broni decyduje trener bramkarzy. Czy to
> się komuś podoba czy nie tak jest w każdym
> profesjonalnym klubie.
Człowiek z żelaza Napisał(a):
> Zgadzam się z Tobą że pierwszy zawsze
> ostatecznie decyduje kto stanie między słupkami.
szuwarek Napisał(a):
> Sędzia Jarosław Rynkiewicz lubi rozdawać kartki
> i to koloru nie tylko żółtego. W czasie
> minionego sezonu w meczu GKS Katowice - Bogdanka
> pokazał zawodnikom aż 11 żółtych kartek. Jego
> hojność w rozdawaniu żółtych kartek waha się
> przedziale pomiędzy 3 a 11 (ale lubi cyfrę 7) W
> czasie meczu Arka - Zawisza pokazał aż 4
> czerwone kartki. Za to NIE lubi pokazywać t.
> zwanego "wapna".
zazwyczaj wiecej kartek ogladaja goscie
A finałem tych meczy było zwycięstwa gospodarzy w 38 %, remisy 31% i zwycięstwa gości 31%. Martwi mnie ten ostatni zapis procentowy. Po prostu jest to sędzia nieobliczalny, i aby nie wypaczył wynik tego spotkania.
KOnferencja Stawowego przed meczem z Ruchem http://www.malopolskatv.pl/stawowy-przed-ruchem/
Trener Zieliński o meczu z Cracovią: http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnosci/1229/jacek-zielinski-w-cracovii-gra-wielu-ciekawych-zawodnikow/
sądząc po kursie u buków, to takim znowu zdecydowanym faworytem to nie jesteśmy...
2,35/3,10/3,0
aż 5/9 gospodarzy ma niższe kursy. mniej prawdopodobne są tylko zwycięstwa Zagłębia i Widzewa. myślałem, że lepiej nas wyceniają...
Wcale się nie dziwie, gdy gramy składem praktycznie pierwszoligowym, a tan żadnym TUZEM nie byliśmy.
Biedron Napisał(a):
> sądząc po kursie u buków, to takim znowu
> zdecydowanym faworytem to nie jesteśmy...
> 2,35/3,10/3,0
> aż 5/9 gospodarzy ma niższe kursy. mniej
> prawdopodobne są tylko zwycięstwa Zagłębia i
> Widzewa. myślałem, że lepiej nas wyceniają...
Osobiście postawiłem na nas 50zł w bet365 po kursie 2,37, więc wg buków jest ok 30-40% szans na nasze zwycięstwo
(...) - Na pewno nie będziemy faworytem. Ruch ma gorsze i lepsze momenty, ale przecież niedawno grał w pucharach. To groźny przeciwnik, który ma w składzie indywidualności - uważa Stawowy. (...)
kuzwa, to z kim bedziemy faworytem, jak mamy team na pierwsza osemke ponoc?? nie, zebym sie czepial Wojciecha, ale co to z agadanie, jak dla mnie to jak nie z Ruchem to z kim, z Widzewem i koniec?
Widzew to drużyna w której gra wielu młodych perspektywicznych piłkarzy, głodnych sukcesu. W tym spotkaniu również możemy nie być faworytem. To groźny przeciwnik, który ma w składzie indywidualności - będzie twierdził Stawowy;)
Podajcie prosze nr do klubu ( na kasy) kupiłem bilet dalem swoja karte kibica, Patrze w domu na kwitku mam Justyna jakas tam........... Nie mam czasu jechac teraz drugi raz. 12 2946605 nikt nie podnosi a dzwonie juz 10 min. .....
Justyna tez ładne imię .
No to weź ze sobą Justynę na pewno się nie obrazi :)
Na Zachodzie bez zmian. Chińczycy trzymają się mocno. W Cracovii ta sama 18-tka meczowa.Do zobaczenia na meczu
Wie ktoś, gdzie w necie można zobaczyć meczyk?
Tutaj
http://www.pl-sport.tv/
Niestety bedzie bronil Pilarz. Choc bardzo go lubie i szanuje za jago osiagniecia przy naszym awansie, to na przedpolu gra kiche, bo po prostu jest za niski jak na bramkarza. Jak kiedys balem co zrobi z pilka Cabaj, tak teraz obawiam sie stalych fragmentow przy obronie Pilarza. Niestety Perdic slabo gra nogami co go dyskredytuje z naszej bramki. Uwierzcie ze to jest oficjalne stanowisko trenera naszych bramkarzy :)
w kadrze na mecz czterech nominalnych obrońców. przecież to są jaja.
ale nic to, trzeba wygrać, bo wiele słabszych teamów do nas w tym sezonie nie zawita.
Orzeszku... Tracimy bramkę w ten sposób co zwykle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)