Arka!!!!!
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
brawo arka
2:1 dla Arki
Takie szybko dwie strzelone bramki mogą ich w końcu odblokować.
Bramka na 0-1 dobrze zrobiła. Arka już nie miała co kalkulować i ... poszło. A tak by było nudne 0-0 jak w Lublinie 😋
Dobra po 2ch traumach odblokowali się. teraz już pójdzie.
Szrek 3.
Po tym jak trener Arki wypowiadał się przed meczem stanął mi przed oczami jako żywo Ulatowski.
I byłem pełen obaw, jak widać nie potrzebnie.
Idę spać.
Kiedy z Moturem?
- Edytowany
W niedziel[b]ę[/b].
Gramy dalej ARKO.
Oby terminarz ekstracapy ustaliły fajny, byśmy nad morzem byli w ciepłych miesiącach.
[quote]#post1623863 Kiedy z Moturem?[/quote]
Niedziela, godzina 18.00
Nie będzie lekko! Boję się żeby nie tak jak z GKSem.
- Edytowany
Nim przyjdzie nam Pasiaki spaść ze stołka po odpaleniu nuklearnej bomby transferowej, nie pozostaje nic innego jak obserwować co się tam wyprawia u innych.
Odra Opole oficjalnie zakończyła współpracę z Noconiem. Nowym trenerem ma być Sobolewski ostatnio widziany na r22.
[quote]#post1623904 Nim przyjdzie nam Pasiaki spaść ze stołka po odpaleniu nuklearnej bomby transferowej, nie pozostaje nic innego jak obserwować co się tam wyprawia u innych.
Odra Opole oficjalnie zakończyła współpracę z Noconiem. Nowym trenerem ma być Sobolewski ostatnio widziany na r22.
[/quote]
Coooo kurwa ??? To ktoś jeszcze chce pracować z tym ubekiem ? A ja w sumie lubiłem Odrę 🙄 Oj nie szanują się ...
I cyk 6 pkt dla gts. To może ich nowa taktyka. Ilu jeszcze mają trenerów?
Misiura się wypisał z gromnicy ale idzie do Petrochemia. Więc kolejne +6. Szulczek bez pracy ale coś pierdy idą że może ŁKS, nie sądzę że im oddadzą pkty, chyba że ich to "złote dziecko" zajedzie i będą grali o kant dupy. Moskal? Bez pracy.
No to może się utrzymają.
[quote]#post1623926 No to może się utrzymają.[/quote]
Na chwilę obecną mają 50% szans na utrzymanie w 1 lidze.
Sędzią finałowego meczu pomiędzy Arką a Motorem będzie Varciniak...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)