Arka!!!!!
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
brawo arka
2:1 dla Arki
Takie szybko dwie strzelone bramki mogą ich w końcu odblokować.
Bramka na 0-1 dobrze zrobiła. Arka już nie miała co kalkulować i ... poszło. A tak by było nudne 0-0 jak w Lublinie 😋
Dobra po 2ch traumach odblokowali się. teraz już pójdzie.
Szrek 3.
Po tym jak trener Arki wypowiadał się przed meczem stanął mi przed oczami jako żywo Ulatowski.
I byłem pełen obaw, jak widać nie potrzebnie.
Idę spać.
Kiedy z Moturem?
- Edytowany
W niedziel[b]ę[/b].
Gramy dalej ARKO.
Oby terminarz ekstracapy ustaliły fajny, byśmy nad morzem byli w ciepłych miesiącach.
[quote]#post1623863 Kiedy z Moturem?[/quote]
Niedziela, godzina 18.00
Nie będzie lekko! Boję się żeby nie tak jak z GKSem.
- Edytowany
Nim przyjdzie nam Pasiaki spaść ze stołka po odpaleniu nuklearnej bomby transferowej, nie pozostaje nic innego jak obserwować co się tam wyprawia u innych.
Odra Opole oficjalnie zakończyła współpracę z Noconiem. Nowym trenerem ma być Sobolewski ostatnio widziany na r22.
[quote]#post1623904 Nim przyjdzie nam Pasiaki spaść ze stołka po odpaleniu nuklearnej bomby transferowej, nie pozostaje nic innego jak obserwować co się tam wyprawia u innych.
Odra Opole oficjalnie zakończyła współpracę z Noconiem. Nowym trenerem ma być Sobolewski ostatnio widziany na r22.
[/quote]
Coooo kurwa ??? To ktoś jeszcze chce pracować z tym ubekiem ? A ja w sumie lubiłem Odrę 🙄 Oj nie szanują się ...
I cyk 6 pkt dla gts. To może ich nowa taktyka. Ilu jeszcze mają trenerów?
Misiura się wypisał z gromnicy ale idzie do Petrochemia. Więc kolejne +6. Szulczek bez pracy ale coś pierdy idą że może ŁKS, nie sądzę że im oddadzą pkty, chyba że ich to "złote dziecko" zajedzie i będą grali o kant dupy. Moskal? Bez pracy.
No to może się utrzymają.
[quote]#post1623926 No to może się utrzymają.[/quote]
Na chwilę obecną mają 50% szans na utrzymanie w 1 lidze.
Sędzią finałowego meczu pomiędzy Arką a Motorem będzie Varciniak...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (6)