@szaleniec - Dokładnie. To jest jedyny i zarazem główny powód dlaczego nie kibicuję temu trenerowi. :D
@tcf - tak. Wolę Stalówkę niż siarkę.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Rodowici zremisowali w Elblągu i tym samym awans staje się mało prawdopodobny.Wielka szkoda,bo Klubem Łodzi jest-ŁKS!
Gargamelu, nie to, żeby mnie ruszały jakieś ekipki z Rzeszowszczyzny, ale w Stalowej Woli w niezapomnianych latach 90-tych nasi przegonili cały stadion :D
No i ta cała stalówka miała zgodę z cenową bombą, czują miętę do gieteesu itd., generalnie budzi moje delikatne zdziwienie jak Pasiak może odczuwać do nich choć cień sympatii ;)
Astonie - sympatię do nich czuję, gdy grają z klubem z Tarnobyla. Nienawidzimy się z ich FC z Klb.
[quote='Aston1906' pid='1244176' dateline='1495369295']
Gargamelu, nie to, żeby mnie ruszały jakieś ekipki z Rzeszowszczyzny, ale w Stalowej Woli w niezapomnianych latach 90-tych nasi przegonili cały stadion :D
No i ta cała stalówka miała zgodę z cenową bombą, czują miętę do gieteesu itd., generalnie budzi moje delikatne zdziwienie jak Pasiak może odczuwać do nich choć cień sympatii ;)
[/quote]
To było podczas meczu Stalówka-Sandecja.Rozmawiałem kiedyś z chłopakiem ze Stalowej i mówił,że Cracovia po prostu się po nich przebiegła . Gdzieś na yt jest chyba jakaś wzmianka z tvp Rzeszów o tym pogromie.
To, jak próbujesz zostac kibicem Cracovii, swoje sympatie do podkarpackich klubów zostaw dla siebie. Druga rada nie obrazaj miast bo w róznych znajdziesz kibiców Cracovii. Np. z "TARNOBYLA'' swego czasu jezdzili na Kaluzy aktywnie, trzecia kup sobie bilet na Piasta i przyjedz w koncu na mecz zamiast pierdolic.
Polonia Warszawa już 1-0 z Olimpią Zambrów. Swoją drogą czemu tak słabo z kibicami w bardzo ważnym meczu ?
[quote='Pasiak04' pid='1244248' dateline='1495387409']
Polonia Warszawa już 1-0 z Olimpią Zambrów. Swoją drogą czemu tak słabo z kibicami w bardzo ważnym meczu ?
[/quote]
brak porozumienia z "zarządzającymi"...
[quote='ronnie79' pid='1244180' dateline='1495369691']
[quote='Aston1906' pid='1244176' dateline='1495369295']
[/quote]
To było podczas meczu Stalówka-Sandecja.Rozmawiałem kiedyś z chłopakiem ze Stalowej i mówił,że Cracovia po prostu się po nich przebiegła . Gdzieś na yt jest chyba jakaś wzmianka z tvp Rzeszów o tym pogromie.
[/quote]
To było na meczu Stal - Cracovia 25.05.2002
mecz Chojniczanka - Bytovia to kabaret.
Najpierw Chojniczanka strzela gola i dominuje
Po przewie dalej dominuje ale już nie strzela
Bo ma strzelić Bytovia
ale Bytovia nie potrafi albo nie chce
No to Chojniczanka robi karnego
Ale Bytovia strzelić nie chce, więc wykonuje karnego jak ostatnio Radovic. Sędzia rzecz jasna nie uznaje gola
Ale przecież ma strzelić Bytovia
Tyle, ze dalej nie chce strzelić
No to Chojniczanka strzela. Samobója
Widać , że Chojniczanka przestraszyła się awansu
Kolejka cudów, a pzpn to przyklepie jako sportową walkę :P (chyba sportowe wałki :))
Chojniczanka bardzo chciała awansować, oczywiście nie zakładali tego przed sezonem, ale gdy pojawiła się szansa, w całym klubie i środowisku każdy tego awansu bardzo chciał.
Zabrakło tego, co zawsze, umiejętności, chłodnych głów. Nic poza tym.
- Edytowany
Polonia prowadziła z Zambrowem 2:0. Jednego gola w doliczonym już stracili, mecz trwa...
Uff.... Koniec. Szanse na utrzymanie są. Dwa mecze do końca. Dwa punkty do Katowic, trzy do Wejherowa i Rybnika. Jedna ekipę trzeba wyprzedzić.
No chyba, że Ruch wycofa się z rozgrywek, na co są IMHO spore szanse ;)
- Edytowany
Chorzów? Jaki to ma wpływ? W każdej lidze poniżej eks jedno miejsce ekstra?
Co do Rodowitych, to ten cały finish....coś tam dzisiaj przegrał, więc w sumie odrobili do nich punkt, zobaczymy co zrobi.... No ten..... Jak im tam...
[quote='darkos7' pid='1244265' dateline='1495390047']
[quote='Pasiak04' pid='1244248' dateline='1495387409']
[/quote]
brak porozumienia z "zarządzającymi"...
[/quote]
a coś więcej można wiedzieć?
Ma taki wpływ, że w takim przypadku spada jedna mniej z I ligi (a ściślej rzecz ujmując odwołany zostaje baraż), co dalej implikuje jednego spadkowicza mniej z II ligi.
Na dumastolicy znalazłem artykuł zapowiadający, że ma być normalny doping prowadzony na meczu z Olimpią.
Raków Częstochowa w 1 lidze
Mecz Polonii powinny się kończyć w 80 minucie, wtedy byliby w czubie tabeli ;)
Sosnowiec męczy się ze Stalą Mielec. Jest 57 minuta meczu, a wynik 1:1.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)