... no masz ci, wziął i odkrył Amerykę.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Cykl przygotowań? To cos nowego w polskiej piłce, da się ogarnac przygotowania na 15, 20 czy 25 meczy? Żarło to szli na rozpędzie, zresztą te nieliczne grono kibiców ( tak wiem w chu... świetna ekipa, prawie sie poplakalem ze awans ma Płock) przebąkuję teraz ze stara gwardia odpuszcza awans sama ;). Co by nie mówić awansu nie przegrali tylko wczoraj. Niech sie kopia po czolach tam gdzie ich miejsce.
Może masz racje? a może nie?
Zmiana trenera w Zagłębiu Sosnowiec - http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ii-liga,artur-derbin-nie-jest-pierwszym-trenerem-zaglebia-sosnowiec,artykul,659749,1,12479.html
No i Katowice maja tyle samo punktow co Sosnowiec...
Apdejt z III ligi mazowiecko-łódzkiej, niestety są to fatalne wieści :(
Polonia dziś w dupę w Łowiczu, a wcześniej dwa remisy z Ursusem i Bronią. Strata do lidera z Aleksandrowa Łódzkiego wzrosła już do 10 punktów. O awansie można już całkowicie zapomnieć, pozostaje ciężka walka o utrzymanie.
Szkoda, cholera...
Mateusz Szwoch - pięknie się rozwija piłkarsko, szkoda że jego papierami zarządza CWKS. Dla mnie idealny piłkarz dla Cracovii, pomimo braku masy.(spostrzeżenia po wczorajszym meczu).
Sandecja - GKS Katowice 3-0
Niezły hattrick Aleksandra, w 10 min 3 bramki
Raków - Tychy 1-8... co tam się stało :S
az sam jestem ciekawy ! kosmos.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sandecja - GKS Katowice 3-0
> Niezły hattrick Aleksandra, w 10 min 3 bramki
Sandecja 4-0. Wszystkie Aleksander :)
Ci co już byli w ogródku, i już witali się z gąską.....
Bełchatów - CWKS (bis) Sosnowiec 2-0
Ogladalem jakies 10-15 minut tego meczu....Looooooo matko do teraz mnie zeby bola....
5 dni później
Jak tego Szwocha wyciągnąć do Cracovii:S
wylozyc konkretna kase ?
ale zaraz zaraz zapomniałem ze słupki sie musza zgadzac :D
2-0 do przerwy. Przegapilem drugiego gola bo akurtat patrzyłęm na monitor z Lechem.
Potter się z Was śmieje
Arka pokonała następny krok do ekstraklasy. Wybijający się piłkarze tego meczu to Szwoch i Formela - piłkarze tylko wypożyczeni do Arki, cięzko będzie ich zastąpić w EK.
PS
Abbott - grajek tylko na 1 ligę.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Arka pokonała następny krok do ekstraklasy.
> Wybijający się piłkarze tego meczu to Szwoch i
> Formela - piłkarze tylko wypożyczeni do Arki,
> cięzko będzie ich zastąpić w EK.
> PS
> Abbott - grajek tylko na 1 ligę.
Szwoch i Formella raczej w Arce zostaną, gdy awansują. Obaj raczej na pewno nie przebiją się i w Lechu i w (7)ampucerze.
- Lech z pewnością dokona rewolucji kadrowej (zwłaszcza, że od kilku lat nie czyni progresu, a prawdę mówiąc mistrza zdobyli dzięki szczęściu)
- (7)ampucera dokona latem transferów by móc wojować w eliminacjach do LM (do której i tak nie wejdą) i pograć coś w LE
Abbott ma 34 lata i wiadomo, że ekstraklasy już nie podbije.
6 dni później
Sandecja - Arka 0-1
Tylko koniec świata może Arce odebrać EK Arka 0-1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!