[quote='ian thorpe' pid='1263008' dateline='1500567948']
może w tym roku uda mi się "dociągnąć" do mety ;)
[/quote]
Dociągnąć?
Wbiec z podniesionymi ręcami.
Lepiej mieć w CV wygraną w typera, niż nie mieć :)
-
-
TYPER TYPER - 2022/2023 !!!
6 dni później
28 lipca startuje 3 kolejka, przypominam o typowaniu wyników.
Najwyższa pora, bym wkroczył...:D
4 dni później
Matko i córko, co ja widzę! Wszedłem na klasyfikację a tam na dnie młode pokolenie ekspertów łyka muł jak stary sum. Co jest grane kurcze?
Daje nam starym fory.:)
Tylko jeszcze dzisiaj można typować wyniki 4 kolejki.
http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13
Dzięki garry za te przypomnienia :)
6 dni później
- Edytowany
Do piątku do godz 19,30 można typować wyniki 5 kolejki.
5 dni później
To są k.. jaja. W czterech meczach (Legia, my, Jaga i malinowe) [size=small]od 89 minuty[/size] straciłem 7pkt.
Złodzieje.
Nic tylko do buka lecieć.
[quote='J&B' pid='1271190' dateline='1502909328']
To są k.. jaja. W czterech meczach (Legia, my, Jaga i malinowe) [size=small]od 89 minuty[/size] straciłem 7pkt.
Złodzieje.
[/quote]
Ronnie79 trzymał rękę na pulsie w ostatniej kolejce. Podbij do niego :)
Ja tylko przypominam, że w piątek 18 sierpnia startuje 6 kolejka i 16 pkt do zgarnięcia, a w tym sezonie 2-cyfrowego wyniku jeszcze nie było.
[url=http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13]http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13[/url]
10 dni później
gronix niezła taktyka na tą kolejkę :)
Liczyłem na kilka wyrównanych spotkań ze wskazaniem na gospodarzy. Wyszło nieźle ;).
10 dni później
W końcu pojawił się wynik 2-cyfrowy na koncie w jednej kolejce.
10 pkt do pobicia.
Po przerwie w ten piątek startuje 8 kolejka, przypominam o typowaniu jak zwykle do godz 17.00.
Zapraszamy!
7 dni później
Przypominam o typowaniu wyników spotkań 9 kolejki.
6 dni później
Dziś PP jutro liga.
10 pkt gronixa do pobicia.
10 dni później
poszło mi jak koorwie w deszcz. Ta liga jest chora! ;)
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala
[quote='sepang' pid='1283155' dateline='1507126242']
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala
[/quote]
Jak to wyglada dokladnie? nie otwiera sie link, czy dostajesz jakiś komunikat?
Boj jeśli Nie dziala sam link to przeklej go w calosci do paska adresu przegladarki
natomiast jesli link sie otwiera, to powinienies dostac jakąś odpowiec w stylu "aktywowano nowe hasło", albo ew. jakis komunikat o błedzie.
[quote='AQQ' pid='1283216' dateline='1507147874']
[quote='sepang' pid='1283155' dateline='1507126242']
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala. w mail jest link z nowym haslem i nalezy go kliknac , jesli sie klinie przekierowuje na strone typera i jest napisane, ze aktywowano nowe haslo, ale co dalej bo nie ma zadnej strony logowania a jesli np. klikne typuj to pojawia sie komunikat ze haslo jest nieprawidlowe i tak za kazdym razem
[/quote]
Jak to wyglada dokladnie? nie otwiera sie link, czy dostajesz jakiś komunikat?
Boj jeśli Nie dziala sam link to przeklej go w calosci do paska adresu przegladarki
natomiast jesli link sie otwiera, to powinienies dostac jakąś odpowiec w stylu "aktywowano nowe hasło", albo ew. jakis komunikat o błedzie.
[/quote]
sepang - Sprawdziłem procedurę resetu hasła - wygląda, że jest ok.
Twoje konto również jest ok procedura aktywowania nowego hasła się powiodła,
Jeśli Ci nie pozwala wytypować z użyciem nowego hasła, które dostałeś w mailu wraz z linkiem aktywującym to:
Spróbuj jeszcze w przeglądarce wyciąć ciasteczka dla domeny typerksc.prohost.pl i usunąć ew. zapisane stare (sprzed resetu) hasło do typera.
I wtedy zalogować się z użyciem nowego hasła.
Jeśli nie wiesz jak to zrobić - napisz jaka przeglądarka, to postaram się podpowiedzieć, jeśli dalej nie będzie działać - pisz będę dalej szukał przyczyny.
AQQ
[quote='AQQ' pid='1283332' dateline='1507222701']
Jeśli Ci nie pozwala wytypować z użyciem nowego hasła, które dostałeś w mailu wraz z linkiem aktywującym to:
Spróbuj jeszcze w przeglądarce wyciąć ciasteczka dla domeny typerksc.prohost.pl i usunąć ew. zapisane stare (sprzed resetu) hasło do typera.
Jeśli nie wiesz jak to zrobić - napisz jaka przeglądarka, to postaram się podpowiedzieć, jeśli dalej nie będzie działać - pisz będę dalej szukał przyczyny.
AQQ
[/quote]
witam, przegladarka chrome
[quote='sepang' pid='1283349' dateline='1507230081']
AQQ
[/quote]
[/quote]
WITAM,ponownie, jakos udalo mi sie zalogowac dopiero terz a problem byl w tym, ze nie wiem dlaczego poprzednio nie otwieralo mi sie strona z oknem logowania, teraz sie otworzyla i jest ok. dzieki za pomoc
Sepang, te typy z pytajnikami to Twoje?
[quote='sepang' pid='1283353' dateline='1507230736']
[quote='sepang' pid='1283349' dateline='1507230081']
AQQ
[/quote]
[/quote]
WITAM,ponownie, jakos udalo mi sie zalogowac dopiero terz a problem byl w tym, ze nie wiem dlaczego poprzednio nie otwieralo mi sie strona z oknem logowania, teraz sie otworzyla i jest ok. dzieki za pomoc
[/quote]
Nie ma problemu,
Pozdrawiam
[quote='garry' pid='1283367' dateline='1507234283']
Sepang, te typy z pytajnikami to Twoje?
[/quote]
Nie, to tylko moje testy po resecie hasła;)
Jak zdąże, to jutro coś może wytypuje naprawdę.
Pozdrawiam
6 dni później
Po krótkiej przerwie startuje ekstraklasa.
Do piątku 13 października, można typować wyniki następnej kolejki.
mam ten sam problem co sepang.
Po jakiejś aktualizacji utraciłem kontakt z typerem. Kilka razy próbowalem się zalogować przez typowanie (nie widzę innej możliwości typowania) ale po pierwsze nigdy nie było wyświetlane, że jestem na typerze jako ja (m.in. mój nick nier był wyróżniony na czerwono), a przy kolejnych próbach mam komunikat "niewłaściwy login lub hasło.
Historię przeglądania wyczyściłem.
Przeglądarka chrome
Przekazałem koledze wiadomość.
A typowałeś wyniki 12 kolejki?
nieaktualne. Okazało się, że używałem innego adresu do odzyskania hasła.
Przepraszam za zamieszanie.
6 dni później
Mam ten sam problem. Nowe hasla nie dzialaja.
[quote='ronnie79' pid='1285519' dateline='1508412394']
Mam ten sam problem. Nowe hasla nie dzialaja.
[/quote]
Zostały aktywowane linkiem w mailu?
Ronnie. spróbuj zalogować się z przeglądarki chrome.
7 dni później
Przypominam o typowaniu wyników 14 kolejki.
Gdybym zapomniał wytypować 13 miałbym tyle samo punktów, ale przynajmniej mógłbym narzekać, że zapomniałem :(
18 dni później
17 listopada startuje runda rewanżowa ekstraklasy.
Przypominam o typowaniu wyników 16 kolejki spotkań.
Zapraszamy!!!
7 dni później
Przypominam o typowaniu wyników 17 kolejki.
Wyniki można typować do piątku 17 listopada.
Ja mam takie male pytanko... czy jest mozliwosc wrzucenia do tabeli wynikow ile kto meczow typowal ogolnie?? czyli chodzi mi o to ze np wszyscy wytypowali po 7 kolejek czyli po 56 meczow a ja np opuscilem jedna cala kolejke i wytypowalem 48....albo komus sie znudzil typer po 3 kolejce....
Możesz sprawdzić po procentach.
na przykład 19QbEn06 ma 5 trafnych wyników i 62,5 procent trafnych wyników. Z tego wniosek, że typował w 8 meczach - jedną kolejkę. (5/0,625=8).
Jak Ci się chce oczywiście.
Dokładnie, na statystykach może znajdziesz coś co Cię interesuje.
Klasyfikacja -> kolejność sortowania
Leszeczku, człowieku małej wiary, 0-3? ;) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)