[quote='ian thorpe' pid='1263008' dateline='1500567948']
może w tym roku uda mi się "dociągnąć" do mety ;)
[/quote]
Dociągnąć?
Wbiec z podniesionymi ręcami.
Lepiej mieć w CV wygraną w typera, niż nie mieć :)
-
-
TYPER TYPER - 2022/2023 !!!
6 dni później
28 lipca startuje 3 kolejka, przypominam o typowaniu wyników.
Najwyższa pora, bym wkroczył...:D
4 dni później
Matko i córko, co ja widzę! Wszedłem na klasyfikację a tam na dnie młode pokolenie ekspertów łyka muł jak stary sum. Co jest grane kurcze?
Daje nam starym fory.:)
Tylko jeszcze dzisiaj można typować wyniki 4 kolejki.
http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13
Dzięki garry za te przypomnienia :)
6 dni później
- Edytowany
Do piątku do godz 19,30 można typować wyniki 5 kolejki.
5 dni później
To są k.. jaja. W czterech meczach (Legia, my, Jaga i malinowe) [size=small]od 89 minuty[/size] straciłem 7pkt.
Złodzieje.
Nic tylko do buka lecieć.
[quote='J&B' pid='1271190' dateline='1502909328']
To są k.. jaja. W czterech meczach (Legia, my, Jaga i malinowe) [size=small]od 89 minuty[/size] straciłem 7pkt.
Złodzieje.
[/quote]
Ronnie79 trzymał rękę na pulsie w ostatniej kolejce. Podbij do niego :)
Ja tylko przypominam, że w piątek 18 sierpnia startuje 6 kolejka i 16 pkt do zgarnięcia, a w tym sezonie 2-cyfrowego wyniku jeszcze nie było.
[url=http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13]http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13[/url]
10 dni później
gronix niezła taktyka na tą kolejkę :)
Liczyłem na kilka wyrównanych spotkań ze wskazaniem na gospodarzy. Wyszło nieźle ;).
10 dni później
W końcu pojawił się wynik 2-cyfrowy na koncie w jednej kolejce.
10 pkt do pobicia.
Po przerwie w ten piątek startuje 8 kolejka, przypominam o typowaniu jak zwykle do godz 17.00.
http://typerksc.prohost.pl/types/index/season_id/13
Zapraszamy!
7 dni później
Przypominam o typowaniu wyników spotkań 9 kolejki.
6 dni później
Dziś PP jutro liga.
10 pkt gronixa do pobicia.
10 dni później
poszło mi jak koorwie w deszcz. Ta liga jest chora! ;)
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala
[quote='sepang' pid='1283155' dateline='1507126242']
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala
[/quote]
Jak to wyglada dokladnie? nie otwiera sie link, czy dostajesz jakiś komunikat?
Boj jeśli Nie dziala sam link to przeklej go w calosci do paska adresu przegladarki
natomiast jesli link sie otwiera, to powinienies dostac jakąś odpowiec w stylu "aktywowano nowe hasło", albo ew. jakis komunikat o błedzie.
[quote='AQQ' pid='1283216' dateline='1507147874']
[quote='sepang' pid='1283155' dateline='1507126242']
witam, w jaki sposob odzyskac konto do typera skoro zapomnialem hasla, owsze dostaje na mail link aktywacyjny z haslem ale klikajac na niego to nie dziala. w mail jest link z nowym haslem i nalezy go kliknac , jesli sie klinie przekierowuje na strone typera i jest napisane, ze aktywowano nowe haslo, ale co dalej bo nie ma zadnej strony logowania a jesli np. klikne typuj to pojawia sie komunikat ze haslo jest nieprawidlowe i tak za kazdym razem
[/quote]
Jak to wyglada dokladnie? nie otwiera sie link, czy dostajesz jakiś komunikat?
Boj jeśli Nie dziala sam link to przeklej go w calosci do paska adresu przegladarki
natomiast jesli link sie otwiera, to powinienies dostac jakąś odpowiec w stylu "aktywowano nowe hasło", albo ew. jakis komunikat o błedzie.
[/quote]
sepang - Sprawdziłem procedurę resetu hasła - wygląda, że jest ok.
Twoje konto również jest ok procedura aktywowania nowego hasła się powiodła,
Jeśli Ci nie pozwala wytypować z użyciem nowego hasła, które dostałeś w mailu wraz z linkiem aktywującym to:
Spróbuj jeszcze w przeglądarce wyciąć ciasteczka dla domeny typerksc.prohost.pl i usunąć ew. zapisane stare (sprzed resetu) hasło do typera.
I wtedy zalogować się z użyciem nowego hasła.
Jeśli nie wiesz jak to zrobić - napisz jaka przeglądarka, to postaram się podpowiedzieć, jeśli dalej nie będzie działać - pisz będę dalej szukał przyczyny.
AQQ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)