To jeszcze ja chętnie odzyskałbym swoje konto, tylko też nie mam już tego adresu e-mail który był podany. Nick to oczywiście Mentny, a obecny adres e-mail: mentny@interia.pl. Teoretycznie mogę się zarejestrować np. jako Mętny, ale to głupio tak pisane wygląda....
-
-
TYPER TYPER - 2022/2023 !!!
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To jeszcze ja chętnie odzyskałbym swoje konto,
> tylko też nie mam już tego adresu e-mail który
> był podany. Nick to oczywiście Mentny, a obecny
> adres e-mail: mentny@interia.pl. Teoretycznie
> mogę się zarejestrować np. jako Mętny, ale to
> głupio tak pisane wygląda....
Teoretycznie, to widzę, że już się zarejestrowałeś jako... Mętny z takim adresem email - ponieważ nie może być teraz zdublowanych adresów email - moja propozycja jest taka: usuwam Mętnego, i podmieniam Ci adres w Mentnym na mentny@interia.pl. Moze być?
No właśnie kombinowałem tak i pokazał mi błąd. Twoja propozycja jest doskonała. Dzięki.
Mentny Napisał(a):
> No właśnie kombinowałem tak i pokazał mi
> błąd. Twoja propozycja jest doskonała. Dzięki.
Poprawiłem mail, Mętny usunięty, zrób teraz odzyskanie dostaniesz nowe hasło.
Kompletnie nie mogę się zalogować.
Przez odzyskaj dostałem jakieś hasło, ale chyba ani razu nie przeszedłem procedury z literkami.
jak chcę zmienić hasło wyskakuje coś takiego:
An error occurred
Application error
Exception information:
Message: SQLSTATE[22P02]: Invalid text representation: 7 ERROR: invalid input syntax for type boolean: "", query was: UPDATE "main"."typer" SET "name" = ?, "password" = ?, "newpassword" = ?, "lastvisit" = ?, "regdate" = ?, "email" = ?, "admin" = ?, "sorting" = ?, "active" = ?, "creator_id" = ?, "created" = ?, "modifier_id" = ?, "modified" = ? WHERE ( id=7751)
Stack trace:
#0 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Db/Statement.php(303): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array)
#1 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('UPDATE "main"."...', Array)
#3 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(635): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('UPDATE "main"."...', Array)
#4 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Db/Table/Abstract.php(1133): Zend_Db_Adapter_Abstract->update('main.typer', Array, ' id=7751')
#5 /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modules/user/models/DbTable/Typer.php(23): Zend_Db_Table_Abstract->update(Array, ' id=7751')
#6 /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modules/user/models/Password.php(13): user_Model_DbTable_Typer->updateTyper('7751', Array)
#7 /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modules/user/controllers/PasswordController.php(21): User_Model_Password->changePassword('7751', 'test123')
#8 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Action.php(516): User_PasswordController->indexAction()
#9 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(308): Zend_Controller_Action->dispatch('indexAction')
#10 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http))
#11 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Application/Bootstrap/Bootstrap.php(101): Zend_Controller_Front->dispatch()
#12 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Application.php(366): Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run()
#13 /home2/typa90ac/public_html/typer/public/index.php(26): Zend_Application->run()
#14 {main}
Request Parameters:
array (
'module' => 'user',
'controller' => 'password',
'action' => 'index',
'password' => 'test123',
'repassword' => 'test123',
'code' =>
array (
'id' => '1e0330fcf0e6ba2d57ca00bef78aaffe',
'input' => 'WYXAWA',
),
'submit' => 'Zmień',
)
Mi też to wyskakuje gdy chcę zmienić hasło z otrzymanego z maila na swoje dowolne.
sprawdźcie teraz zmianę hasła
No i ja też jak chcę odzyskać dostaję coś takiego
Odzyskiwanie konta
An error occurred
Application error
Exception information:
Stack trace:
#0 /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modules/user/models/Recover.php(29): user_Model_DbTable_Typer->getTyperByEmail('QQULA@POCZTA.FM')
#1 /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modules/user/controllers/RecoverController.php(16): User_Model_Recover->sendRecoveryEmail('QQULA@POCZTA.FM')
#2 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Action.php(516): User_RecoverController->indexAction()
#3 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(308): Zend_Controller_Action->dispatch('indexAction')
#4 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Controller/Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http))
#5 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Application/Bootstrap/Bootstrap.php(101): Zend_Controller_Front->dispatch()
#6 /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Application.php(366): Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run()
#7 /home2/typa90ac/public_html/typer/public/index.php(26): Zend_Application->run()
#8 {main}
Request Parameters:
array (
'module' => 'user',
'controller' => 'recover',
'action' => 'index',
'email' => 'QQULA@POCZTA.FM',
'code' =>
array (
'id' => '38a54879ea008493bf2acb41fd6e44f9',
'input' => 'BYMOBE',
),
'submit' => 'Wyślij',
)
website design copyrighted by nero
Nie ma konta z takim adresem - prawdopodobnie konto było zakładane po 2012-06, a te dane nie przetrwaly - załóż konto jeszcze raz.
garbus Napisał(a):
> No i ja też jak chcę odzyskać dostaję coś
> takiego
>
> Odzyskiwanie konta
> An error occurred
> Application error
> Exception information:
>
> Message: Could not find row
> Stack trace:
>
> #0
> /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modu
> les/user/models/Recover.php(29):
> user_Model_DbTable_Typer->getTyperByEmail('QQULA@P
> OCZTA.FM')
> #1
> /home2/typa90ac/public_html/typer/application/modu
> les/user/controllers/RecoverController.php(16):
> User_Model_Recover->sendRecoveryEmail('QQULA@POCZT
> A.FM')
> #2
> /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/Con
> troller/Action.php(516):
> User_RecoverController->indexAction()
> #3
> troller/Dispatcher/Standard.php(308):
> Zend_Controller_Action->dispatch('indexAction')
> #4
> troller/Front.php(954):
> Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Obje
> ct(Zend_Controller_Request_Http),
> Object(Zend_Controller_Response_Http))
> #5
> /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/App
> lication/Bootstrap/Bootstrap.php(101):
> Zend_Controller_Front->dispatch()
> #6
> /home2/typa90ac/public_html/typer/library/Zend/App
> lication.php(366):
> Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run()
> #7
> /home2/typa90ac/public_html/typer/public/index.php
> (26): Zend_Application->run()
> #8 {main}
>
> Request Parameters:
>
> array (
> 'module' => 'user',
> 'controller' => 'recover',
> 'action' => 'index',
> 'email' => 'QQULA@POCZTA.FM',
> 'code' =>
> array (
> 'id' => '38a54879ea008493bf2acb41fd6e44f9',
> 'input' => 'BYMOBE',
> ),
> 'submit' => 'Wyślij',
> )
>
> website design copyrighted by nero
U mnie za to wszystko teraz jest pasiaście. Jeszcze raz dzięki Kolego.
Nie mogę odzyskać swojego konta:
An error occurred
Application error
Exception information:
Message: SQLSTATE[22P02]: Invalid text representation: 7 ERROR: invalid input syntax for type boolean: "", query was: UPDATE "main"."typer" SET "name" = ?, "password" = ?, "newpassword" = ?, "lastvisit" = ?, "regdate" = ?, "email" = ?, "sorting" = ?, "active" = ?, "creator_id" = ?, "created" = ?, "modifier_id" = ?, "modified" = ? WHERE ( id=7843)
A przy próbie ponownej rejestracji także mnie wyrzuca.....
Jakaś mała pomoc.... ;)
Jeżeli ktoś się rejestrował w typerze po czerwcu 2012 ponownie musi założyć konto.
To jeszcze do Ciebie garry taka prośba, abyś w pierwszym poście na pierwszej stronie wstawił aktualnego linka, bo to chyba najprostszy sposób wejścia do typera. Szukanie adresu na 32 stronach może być nieco kłopotliwe....
Ok, na 1 stronie znajduje się aktualny link do typera.
Tradycyjnie przypomnę, że 1 kolejkę można typować do piątku, 17 lipca do godz. 17,00.
Tutaj też wkleję.
http://typerksc.prohost.pl/
Zapraszamy do typowania!
jA tez nie mogę,sie zalogowac..
Odzyskiwanie konta
An error occurred
Application error
Exception information:
Stack trace:
#0 /home2/typa90ac/publi
Wszyscy, którzy mieli problemy sprawdździe pw i skrzynki pocztowe
SQLSTATE[23505]: Unique violation: 7 ERROR: duplicate key violates unique constraint "betting_round_id_typer_id_key", query was: INSERT INTO "main"."betting" ("round_id", "typer_id", "how", "creator_id", "created", "modifier_id", "modified", "id") VALUES (?, ?, ?, ?, CURRENT_TIMESTAMP, ?, CURRENT_TIMESTAMP, ?)Nie zapisano typowania
u mnie taka historia, po odzyskiwaniu hasla
W związku z problemami w typowaniu, przedłużamy typowanie 1 kolejki do 18 godz.
gnattt Napisał(a):
> SQLSTATE[23505]: Unique violation: 7 ERROR:
> duplicate key violates unique constraint
> "betting_round_id_typer_id_key", query was: INSERT
> INTO "main"."betting" ("round_id", "typer_id",
> "how", "creator_id", "created", "modifier_id",
> "modified", "id") VALUES (?, ?, ?, ?,
> CURRENT_TIMESTAMP, ?, CURRENT_TIMESTAMP, ?)Nie
> zapisano typowania
>
> u mnie taka historia, po odzyskiwaniu hasla
Jak tylko będe miał dostęp to sprawdzę - wygląda jakbyś już wytypował, a błąd jest w obsłudze ponownego typowania (prawdopodobnie bez użycia funcji zapamiętaj mnie)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)