druga odsłona wątku. ostatni post:
DNL_KKS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potrzebuję na jutro kogoś z większym autem do
> przewiezienia kilku może /-nastu pudeł w godz.
> 11-14 albo po 17.
> Głównie ubrania, żadnych mebli. Myślę, że
> max 45 min pracy.
>
> Trasa 4-5km, okolice Siemaszek więc może Santo
> ze swoim busem? ;)
>
> Prośba o kontakt na priv.
>
> EDIT:
> No dobra, godzina ;)
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
26 dni później
Ogólnopolska firma Sports Hospitality, operator gastronomiczny takich stadionów jak m.in.: PGE Arena w Gdańsku, Pepsi Arena w Warszawie, poszukuje kasjerów/kucharzy na STADIONIE CRACOVII przy ul. Kałuży 1. Stawka: 10-15zł/h.
CV proszę o przesyłanie na praca.tym.org@gmail.com z tytułem KIOSK.
Kontakt: 513 907 672. Kamil Filiciak
No Andrzej, szanuj się. Tą kvrvine komus na naszym forum proponujesz?
AJPG91_Fanatyk Napisał(a):
> Ogólnopolska firma Sports Hospitality, operator
> gastronomiczny takich stadionów jak m.in.: PGE
> Arena w Gdańsku, Pepsi Arena w Warszawie,
> poszukuje kasjerów/kucharzy na STADIONIE CRACOVII
> przy ul. Kałuży 1. Stawka: 10-15zł/h.
> CV proszę o przesyłanie na
> praca.tym.org@gmail.com z tytułem KIOSK.
> Kontakt: 513 907 672. Kamil Filiciak
cos mi mowi to nazwisko ;P
wiLLu Napisał(a):
> AJPG91_Fanatyk Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ogólnopolska firma Sports Hospitality,
> operator
> > gastronomiczny takich stadionów jak m.in.: PGE
> > Arena w Gdańsku, Pepsi Arena w Warszawie,
> > poszukuje kasjerów/kucharzy na STADIONIE
> CRACOVII
> > przy ul. Kałuży 1. Stawka: 10-15zł/h.
> > CV proszę o przesyłanie na
> > praca.tym.org@gmail.com z tytułem KIOSK.
> > Kontakt: 513 907 672. Kamil Filiciak
>
> cos mi mowi to nazwisko ;P
Tak, tak... Chodził do gastronomika w którym na je.bane frytki czeka się 1.5h a i tak są niezjadliwe - złe wspomnienia żywieniowe z czasów gdy pracowałem na przeciwko w serwisie :) Dziś podobno jest tak samo - nic się nie zmieniło...
To by mogło tłumaczyć dlaczego taki syf serwują na El Passo...
Siemka. Mam pytanko czy ktoś z Pasiaków może pracował bądz pracuje w Obi? Wiecie może ile na początek się dostaje itp? Czy da się jakoś utrzymać?
Nie pracowałem, nie znam nikogo kto pracował ale pamiętam że w ktorymś z rankingu odnośnie najgorszego pracodwcy zajął 1 miejsce
4 dni później
Wiitam. Mam pytanie czy ktoś może wie coś o jakieś robocie w KRK? Przeprowadzam się do Krakowa i szukam jakieś roboty, może być zapierdol tylko żeby dobrze płacili!! Jeśli ktoś coś wie niech da znać, bede wdzięczny!!
W jakiej branży?
Ofert pracy jest bardzo, bardzo dużo, pytanie tylko czego dokładnie szukasz no i jakie masz kwalifikacje:)
na infolinii orange caly czas jest praca ale miala byc dobrze platna wiec odpada ^^
No dopierdoliłeś jak łysy warkoczem o kant kuli:)
Dobrze płatna to pojęcie bardzo względne. Dobrze płatna dla jednego to będzie 2000 na rękę, dla innego 5000, a jeszcze ktoś inny stwierdzi że 10000 mu nie wystarczy.
Nzg w każdej branży, ważne żeby była robota. Skonczyłem technikum technologi drewna. A zarobki to tak 1600 na łąpe
[quote=menti]
może być zapierdol tylko żeby [b]dobrze płacili!![/b]
[/quote]
[quote=menti]
A zarobki to tak [b]1600[/b] na łąpe
[/quote]
Masakra w tym kraju :)
Jeżeli ktoś zna niemiecki i szuka pracy to może się do mnie odezwać to przekażę kilka informacji, dotyczy to osób, które znam. Jeżeli tylko na forum to zaufane nicki.
Menti, jak coś to pizzera poszukuje, takiego co 50 cm wykręci:)
Natomiast jeśli chodzi o branże "każdą" to wystarczy zaspamować portale z pracą, zawsze coś się znajdzie:)
Jakby ktoś pracował jako przedstawiciel handlowy i był u niego w firmie wakat albo mógł coś polecić to wielka prośba o info.....z góry dzięki.......wiem że na portalach dużo ofert ale odzew słaby wręcz znikomy od dwóch miesięcy.....a i doświadczenia na tym stanowisku mam 10 lat.....pozdrAWiam.
Szukam pilnie osoby na zastępstwo jutro w godzinach 12-14. Dostawca na skuterze na Ruczaju, ale zamówień jest mało i głównie siedzi się na miejscu. 50 zł do wzięcia. Jak ktoś jest chętny - pw
10 dni później
Jeżeli ktoś szuka pracy to jest rekrutacja na infolinie do Orange zasadniczo na juz bo szkolenia zaczynaja sie od poniedzialku ... more info priv
34 dni później
wiLLu Napisał(a):
> na infolinii orange caly czas jest praca ale miala
> byc dobrze platna wiec odpada ^^
Pracowałem przy przedłużaniu umów i zarabiałem około 15-20 złotych na rękę za godzinę, więc jak dla studenta to bardzo dobra kasa :)
Ogólnie polecam, żeby co jakiś czas przeglądać tą stronę:
http://www.gumtree.pl/fp-oferty-pracy/krakow/c8l3200208
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)