Szukam fliziarza, wymieniali mi cały pion wodno-kanalizacyjny w mieszkaniu i trzeba ułożyć rząd płytek w łazience, poleci ktoś kogoś? Dzwonię, ale wszyscy mają bardzo odległe terminy.
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
TEVA Kraków szukają operatorów urządzeń praca na 3 zmiany 3000 brutto na start a teraz podobno 3200 plus premiera dodatek nocny i dobry Social.
9 dni później
test
15 dni później
Praca w UK jakby ktoś chciał to szukamy:
Android Developer
Social Media Marketing Manager
Digital Project Manager
iOS Developer
User Interface Designer
Mid-Level PHP Developer
26 dni później
Kierowca kat. B w wypożyczalni samochodów
Praca dodatkowa lub stała okolice ulicy płaszowskiej. Najlepiej gdyby ktoś chciał z tamtych okolic, bo nie trzeba siedzieć w pracy przez 10 godzin Praca polega na wypożyczaniu samochodów dostawczych od 8 - 18. Niestety 365 dni w roku. Są takie tygodnie, że przez 2-3 dni nie trzeba tam przychodzić gdy samochody jeżdżą. Zazwyczaj wypożyczenie lub zwrot jest o 8 rano i koło 18, a resztę czasu nie trzeba spędzać w biurze. Raz na jakiś czas można pojechać z samochodem na serwis gwarancyjny lub naprawczy i to tyle. Umowa zlecenie 1500 zł.
Chętnych na priv, ale zaznaczam, że jeszcze nie ma terminu rozpoczęcia pracy, gdyż na razie ktoś tam jeszcze pracuje. Może to być za 2 dni a może za 2 tygodnie. Praca na prawdę spoko dla kogoś, kto nie może poświęcić całego dnia na pracę.
Dzień dobry! Szukam pracę. Mogę pracować na dowolnej pracy! Tylko żeby dobrze płacili!. Ostatnio pracował administratorem w hostelu. Jeśli ktoś coś zna - napiszcie proszę, będę wdzięczny.
Czyżby pierwsi uchodźcy zaczęli się w Polsce pojawiać? Ale oni i praca - coś mi tu nie pasuje. Słyszałem że w ubojni świń dobrze płacą ;)
dejan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyżby pierwsi uchodźcy zaczęli się w Polsce
> pojawiać? Ale oni i praca - coś mi tu nie
> pasuje. Słyszałem że w ubojni świń dobrze
> płacą ;)
Jak imigrant to chętnie zapłacę za testowanie schabowych...
Kumatego promotora poszukuje restauracja na Kaziku.
Kumatego, czyli doświadczonego w branży kulinarnej, a nie ze strip-klubu ;-)
21 dni później
Jeżeli ktoś by przypadkiem poszukiwał recepcjonisty do hostelu lub małego hotelu - priv. :)
Studentka/student prawa 3,4 lub 5 roku poszukiwany. Praca w kancelarii syndyka.
31 dni później
Zwalnia sie stanowisko grafika w MKS'ie
http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-grafiki-komputerowej-krakow,oferta,4182345
Ma ktoś doświadczenie jako przedstawiciel handlowy??? Jak coś to PW. PozdrAWiam
10 dni później
Praca w MKS-ie:
http://www.pracuj.pl/praca/pracownik-gospodarczy-krakow,oferta,4175924
35 dni później
Szukam pracy ktoś coś? ;)
praca dla Pasiaka w transporcie. trochę siły trzeba mieć bo trochę dźwigania jest. od poniedziałku do soboty od 5 do 11-12 czasem 14. kasa dobra. wymagane B, doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych. nicki które znam z forum w innym przypadku wymagam potwierdzenia od kogoś zaufanego.
wiecej na priv
25 dni później
czesc wam wszystkiego naj,naj,najlepszego wam zycze w nowym rou2016.Szukam pracy.Pracowalem miedzy innymi w druarni prasowej 13lat na 3 zmiany,ale ja przeniesli do Dabrowy Gorniczeji wszyscy dostalismy wypowiedzenia.Pracowalem roniez jako magazynier takze w hotelu jako malarz teraz robie przeprowadzki,sprzatam u ludz wszysto wywoze zlom itp,Ale chcialbym cos bardziej konkretnego z umowa cos stalego na dluzsza mete .Jestem uczciwy,pracowity nie bumeluje,Pozdrawiam wszystkich cieplo.
23 dni później
Co robiłeś w prasowej ?
Jakie stanowisko ?
operator maszyn a pozniej rolownica
10 dni później
Szukam osób chętnych do pracy w biurze serwisu hotelarskiego (pośrednictwo przy rezerwacjach). Elastyczne godziny pracy, wymagana biegła znajomość angielskiego. Szczegóły na pw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)