Wojtek, nie ma, no nie ma argumentów, żeby Cię bronić. Wielu Pasiaków było za Tobą, ale po dzisiejszym "meczu"....
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
słabiutki Widzew zrobił jesień sredniowiecza z Twojej tikisraki.
Wojtek musi zostać
Albo nas utrzyma, albo spuści,
Ale nie może być tak, że ZNOWU urośnie jego mit. A poza tym, nie widzę sensu płacenia mu pieniędzy za nie pracowanie.
Ogólnie facet nie wie co się dzieje na boisku, zawodnicy go nie słuchają a bramki strzela gość z dyskietki.
Kompletnie nie rozumiem Waszej krytyki... Jesteście jak chorągiewki - wygrają to jest wszystko w porządku a wystarczy, że przegrają to od razu chcecie wszystko niszczyć i zwalniać na czele ze Stawowym i Żytką, który np. dzisiaj grał bardzo dobrze, miał tylko jeden błąd przy wyprowadzaniu piłki, co w porównaniu z innymi zawodnikami np. Strausem czy Dąbrowskim wydaje się niczym. Mamy wcale nie lepszych zawodników od Widzewa, więc nic dziwnego, że czasem z nimi zremisują. A to, że Stawowy stworzył z nich ciekawą drużynę, czasami fajnie to wygląda i rozbudził przy okazji Wasze apetyty (uznajecie już nawet remisy za hańbę, a za Pasiek czy innych takich to byście w ciemno braali remis w Bielsku) to nie powód, żeby go zwalniać. Przypominam, że rok temu remisowaliśmy z takimi zespołami jak Kolejarz Stróże czy przegrywaliśmy z Tychami we wcale nie gorszym składzie a dwa lata spadaliśmy z hukiem a skład był być może nawet lepszy. Jesteśmy obecnie ligowymi średniakami a trener Stawowy zasługuje na szacunek i podziw, bo tylko jemu zawdzięczamy to, że jesteśmy wyżej w tabeli i gramy trochę na wyższym poziomie niż takie Podbeskidzie czy Widzew. A wracając do konfliktu Filipaka z WS, bo pewnie będziecie pisać, że to wina Stawowego, że ma takich grajków, bo nie wyrażał aprobaty co do propozycji transferowych Filipiaka to pomyślcie co Wy byście zrobili w sytuacji naszego trenera - podpisalibyście się pod transferem piłkarza, którego na oczy nie widzieliście, nie wiecie czy pasuje do zespołu jaka jest jego psychika albo nawet czy to nie jest po prostu jakiś bubel tylko dlatego, że mówią, że gościu ma jeden występ w rep. Grecji przed laty czy, że grał parę lat temu w Belgii? Owszem, Papadopoulos okazał się wartościowym graczem, ale co by było gdyby okazał się cienki, miałby go wystawiać i ponosić odpowiedzialność za ten transfer, wtedy byłaby na WS krytyka... A Mikulić dobrze zagrał ze Śląskiem, ale to trener go widzi na treningach a poza tym to Marciniak jak i cały blok obronny spisuje się nieźle ostatnio i nie ma powodów do zmian. Proszę o komentowanie całej mojej wypowiedzi, z pewnością nie mam ze wszystkim racji, ale ogólna myśl uważam, że jest niewątpliwie prawidłowa i WS powinien pracować dalej nawet gdyby przytrafiła mu się seria porażek w grupie spadkowej zakończona spadkiem - awansował (razem z Wróblem z Olimpii) to może i spaść.
To proste, grają dobrze to się chwali graja do dupy to się gani.To jest bardzo prosty sport.
Dzisiejszy mecz zagrali kiepsko.
Jak akcja TerazPasy z wąsami? Na I patrzyłem naokoło siebie z ciekawości i ani jednego wąsa "niestety" nie zobaczyłem.
Mam kilka na fotkach.
Z początku meczu na D kilku gości zaczęło intonować Wojtek Stawowy najlepszy... i ...cisza :)
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam kilka na fotkach.
> Z początku meczu na D kilku gości zaczęło
> intonować Wojtek Stawowy najlepszy... i ...cisza
> :)
zubereg nie pociągnął tematu? :)
Nie wiem .Może intonował :D A może tak jak wszyscy wierzył w zwycięstwo. A tego znowu nie było
Dajcie ju spokój personaliom. Jedni maj wąsy, inni nie, ważne e wszyscy chcemy dobra Cracovii. Zdaża się czasem pobłądzić. Nawet Staszkowi jestem w stanie wybaczyć do ślepe zapatrzenie.
Dziękujemy trenerze!
Orlean Napisał(a):
> Dziękujemy trenerze!
ZA CO????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Odejdź Pan juz. Dla dobra Cracovii o ktorym tak czesto mowiles...
stach Napisał(a):
> Odejdź Pan juz. Dla dobra Cracovii o ktorym tak
> czesto mowiles...
Trzeba mieć honor a według przeglądu sportowego wielkie bezrobocie w śród trenerów ...
Gratuluje zatrzymania "pięknej" serii Widzewa. Nikt nie mógł tego uczynić poza Stawowym. Stokowiec nie dał rady, Smuda nie dał rady, Urban nie dał rady, Wojtkowi się udało.
Szczere gratulacje, wpisać natychmiast do CV i słać do Grecji. Może w Bundeslidze będą szukać jakiejś alternatywy żeby zatrzymać rozpędzony Bayern?
Panie trenerze czy 90 minuta to jeszcze nie ten moment by grać na aferę? No to chociaż niech jeden zawodnik stoi w polu karnym, tak dla udawania że nam zależy na wygranej.
gaudeamus Napisał(a):
> Jak akcja TerazPasy z wąsami? Na I patrzyłem
> naokoło siebie z ciekawości i ani jednego wąsa
> "niestety" nie zobaczyłem.
Na B widziałem jak pływały w niedopitym piwie...
To już nawet nie chodzi o taktyke- bo ta w zamysle jest dobra. Ale wybor wykonawcow (przywiazanie do "swoich"), pasywność w sprawie transferow, jednotorowosc (brak modyfikacji taktyki) sprawia że Wojtek bez względu na pozostale mecze straci prace. Troche szkoda bo 2 lata budowania i zgrywania pilkarzy idzie psu w d... A trener Nowy z 11 pomocnikami, 4 obrońcami i 1 napastnikiem niewiele ugra. I mam jeszcze takie pytanie : Panie Stawowy w tej LM to chyba jednak nie zagramy a przynajmniej ciężko jeśli się przegrywa z ostatnia i przedostatnia druzyna naszej śmieszniej amatorskiej ligi.
Mecz niestety zremisowany, ale należy pamietać o tym, że:
- Gramy bez napastników
- Wpuszczenie Kapustki to rzewne jaja, Profesor powinien dać sobie na razie spokój z radami. Kapustka póki co powinien trochę się ograć i nabrać wiary w siebie bo zawodnik z niego będzie ale to będzie później bardzo dobry.
- Nykiel ? Wojtek trzeba go było w.y.pierdolić już po zgrupowaniu zawalił Podbeskidzie i trochę Widzew no jak na asa jakiego się uważa to cieńko
- Gdzie jest Edi Bedi
- Papadopulos to egoista nie wiem czy zapomniał jak sie podaje.
- Strauss zamiast podać to holuje piłkę nie wiem po co nie na tym gra w piłkę polega
Ogólnie z tymi melepetami w składzie nie jest źle
Jak na budżet - przedostatni w lidze, kłody rzucane z gracją słonia od Profesora, kontuzje i brak chemii.
[b]Stan powyżej[/b]
Jak ktoś myśli, że stać nas na pierwszą trójkę to gratuluję dobrego samopoczucia.
Trzeba być walniętym żeby stosować taką taktykę gdy przeciwnik gra bardzo agresywnie i atakuje nas już pod naszą bramką przecież większość zagrań naszych grajków było do przeciwnika i sami stwarzaliśmy smród
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)