A jeśli słowa Stawowego to tylko gra? W końcu Chorwata trzeba wykupić. Niby by się przydał ale niekoniecznie. Będzie tańszy?
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wojtek Stawowy jest najlepszym trenerem ligowym -
> a wy się nie znacie...... ;)
>
> Cała grupa( paru osób ) za jakis czas zostanie
> na tym forum (sama) i w najlepsze będzie sobie
> s.rać po Stawowym
> Tak dla dobra Cracovii..... To nawet spadek jest
> lepszy, niż mistrzostwo ze Stawowym.
>
> Bo obecne wyniki sportowe to hańba, dramat,
> tragedia...
> Nie to co jak kiedyś bywało.... no łezka się w
> oku kręci .. spadek(upadek) to było dobre...
>
>
>
> Trochę to straszne, trochę to śmieszne ......
> najbardziej to żałosne....
Trzymaj się jednak Trapezie typowania wyników spotkań. Wtedy też tworzysz SF, jednak w nikogo nie uderzasz. Skoro nawet o tym Twoim SF nie da się z Tobą podyskutować, to może po prostu ogranicz jego wypisywanie?
Mr.Crowley Napisał(a):
> Szaleniec-jeżeli Lech dał szansę Rumakowi,to
> dlaczego Cracovia nie może spróbować Piotrka
> Góreckiego
> [b]albo Pawła Zegarka[/b]?
> Wiek podobny,oddani Klubowi,osiągnięcia w piłce
> młodzieżowe[b]j porównywalne z osiągnięciami
> Twojego guru.[/b]
> Z jedną różnicą-w innych klubach/towarzystwach
btw Pawel Zegarek tez byl WueFista serio ci gadam, W podstawowce uczyl mnie lekcji i wcale nie mialem o to pretensji.
p.s. pierwszy wziolem autograf
Zegar=Cracovia
Jednym stoperem ligi nie ogramy, taka jest brutalna prawda i wiedzą o tym wszyscy. Śmieszni są kibice WSa którzy chwilę temu chcieli rozwalać klub, wywalać wszystkich a teraz udają idiotów i nagle nie wiedzą nic dziwnego w sytuacji gdy w kadrze jest jeden stoper. Ciekawe czy jak WS powie że będziemy grać np. w 10ciu-to też jego kibice będą uważać to za normalne.....
zubereg Napisał(a):
> Jednym stoperem ligi nie ogramy, taka jest
> brutalna prawda i wiedzą o tym wszyscy.
Masz całkowitą rację o ile można uznać Żytkę za stopera. Dlatego niepoważne jest oczekiwanie od WSa czegoś więcej niż utrzymanie.
Ja oczekują że Mikulic będzie w kadrze. Niepoważne jest zachowanie WSa
Jeżeli odrzucamy stopera, których w klubie nie mamy, a później będą na tej pozycji problemy, to trener sam pod siebie podkopie bardzo duży dół.
Zgranie i kolektyw to nasz kapital ! -pamietajcie o tym
Co do stopera nie mowie tak, nie mowie nie, ale musi pasowac do zespolu.
Jezeli beda braki kadrowe, no coz Trener napewno fajnie to zcementuje i na przekor bedziemy grac jeszcze lepiej :) bo chlopaki grac w pilke potrafią !
a na oceny przyjdzie czas
Masz rację, dlatego na razie się wstrzymuje z oceną. Ja tylko zwróciłem uwagę, że jeżeli coś nam w środku obrony, nie daj Boże, nie "zaskoczy" - lament będzie ogromny i chyba nie będzie on zupełnie bezpodstawny.
Chociaż pamiętać trzeba, że samego Chorwata też ciężko ocenić jeżeli zupełnie nie widziało się go w grze.
Sam mimo wszystko jestem dosyć pozytywnie nastawiony do środka Żytko - Dąbrowski, martwi mnie tylko brak alternatywy, oczywiście na ten moment.
koriksc Napisał(a):
> Zgranie i kolektyw to nasz kapital ! -pamietajcie
> o tym
>
> Co do stopera nie mowie tak, nie mowie nie, ale
> musi pasowac do zespolu.
>
> Jezeli beda braki kadrowe, no coz Trener napewno
> fajnie to zcementuje i na przekor bedziemy grac
> jeszcze lepiej :) bo chlopaki grac w pilke
> potrafią !
>
>
> a na oceny przyjdzie czas
A Twim zdaniem Żytko piłkarsko pasuje do tej taktyki i zespołu?
na dodatek powiem, że najbardziej przydatni w jesieni byli Ci, którzy się z tej wspaniałej taktyki "wyłamywali" (Nowak, Saidi) - spraawdź ile bramek strzeliliśmy gdy oni byli na boisku a ile gdy ich nie było.
A Twim zdaniem Żytko piłkarsko pasuje do tej
> taktyki i zespołu?
Oczywiscie ze pasuje, uwazam ze jest dobrym stoperem, zreszta zapytaj Trenera.
> na dodatek powiem, że najbardziej przydatni w
> jesieni byli Ci, którzy się z tej wspaniałej
> taktyki [b]"wyłamywali[/b]" (Nowak, Saidi) - spraawdź
> ile bramek strzeliliśmy gdy oni byli na boisku a
> ile gdy ich nie było.
Absolutnie sie z Toba nie zgadzam, Saidi i Nowak pasuja do taktyki idealnie, ponadto uwazam ze z tym pierwszym nalezy przedluzac kontrakt, bo po sezonie pojdzie do Lecha, albo Lige 1. To nasz najlepszy zawodnik- jest kreatywny, pod gra i zalicza mase asyst.
koriksc Napisał(a):
> Mr.Crowley Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szaleniec-jeżeli Lech dał szansę Rumakowi,to
> > dlaczego Cracovia nie może spróbować Piotrka
> > Góreckiego
> > albo Pawła Zegarka?
> > Wiek podobny,oddani Klubowi,osiągnięcia w
> piłce
> > młodzieżowej porównywalne z osiągnięciami
> > Twojego guru.
> > Z jedną różnicą-w innych
> klubach/towarzystwach
>
>
> btw Pawel Zegarek tez byl WueFista serio ci gadam,
> W podstawowce uczyl mnie lekcji i wcale nie
> mialem o to pretensji.
>
> p.s. pierwszy wziolem autograf
>
> Zegar=Cracovia
Powiem Ci więcej,Górecki też był WueFistą,razem z Jończykiem,Hajdą,Gędłkiem w SP 103 na Strąkowej :)
Lenczyk tez jes wfista, co nie zmienia faktu ze jest rowniez jednym z lepszych polskich trenerow. Sam fakt bycia wfosta nikogo nie przekresla, jednak to jak sobie radzi jako trener t juz inna bajka.
Mourinho tez jest wuefista :) Sorry za OT ;)
Witam. Mam prośbę o której są treningi I drużyny przy Wielickiej. Czy treningi są pod balonem czy na na wolnym powietrzu. Jeżeli pod balonem czy jest możliwość ich obserwacji. Wybieram się na sobotni mecz i chciałbym się oswoić z wyglądem i umiejętnościami co niektórych zawodników. Z lektury niniejszego forum trudno wyciągnąć jednoznaczne opinie o poszczególnych zawodnikach. Po długiej nieobecności w Kraju widzę że polityka podzieliła ten kraj jak i kibice pasów podzielili ten klub.Pozdrawiam wszystkich kibiców i tych podzielonych jak i nie podzielonych. Będę wdzięczny za info, do zobaczenia na sobotnim meczu.
http://www.weszlo.com/news/18490-Zimowy_raport_Weszlo_Pasy_po_przejsciach_-_kim_Stawowy_zastapi_Kosanovicia_
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Trener-Stawowy-Jestesmy-slabsi-personalnie-niz-jesienia
[i]Nie pozyskaliśmy żadnego zawodnika, który na tę chwilę wskoczy do pierwszego składu. Bo ani Wawrzynkiewicz nie wskoczy do pierwszego składu, ani Rakels nie wskoczy do pierwszego składu[/i]
No, czyli Wawrzynkiewicza czeka los Wełny, a Rakels może sobie pogra z 5 minut...
Chyba lepiej dla nas będzie jak przegramy z Zawiszą dość wysoko.No tak z 5 bramek :D
Trener będzie przyparty do ściany to może ściągną jeszcze kogoś do tej obrony.Gorzej jak się będzie układać na początku rundy , okienko zamkną i nie będzie wtedy możliwości prawie żadnych ruchów...
SnajpeR Napisał(a):
> http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazp
> asy.TV-Trener-Stawowy-Jestesmy-slabsi-personalnie-
> niz-jesienia
>
> Nie pozyskaliśmy żadnego zawodnika, który na
> tę chwilę wskoczy do pierwszego składu. Bo ani
> Wawrzynkiewicz nie wskoczy do pierwszego składu,
> ani Rakels nie wskoczy do pierwszego składu
>
> No, czyli Wawrzynkiewicza czeka los Wełny, a
> Rakels może sobie pogra z 5 minut...
Jak dla mnie sytuacja z Wawrzynkiewiczem, mnie [b]w ogóle[/b] nie dziwi. - przecież ten gość, w żaden sposób nie pozwala nawet myśleć, że jest "dobry" - oceniając go po samych statystykach oczywiście, bo w akcji go nie widziałem.
A co do Rakelsa spodziewam się, że będzie grał po 30 minut.
A byłeś zdziwiony jak przychodził Zejdler? [statystyka, by nie trzeba było szukać: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=19466 ]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)