Czyżby "mordercy" o dziecięcej twarzy ?
http://sport.fakt.pl/cracovia-stara-sie-grac-jak-fc-barcelona,artykuly,426886,1.html
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Ian
Z Mandryszem nigdy się nie dowiemy czy to była pomyłka:)
skąd wiesz ? Wcześniej czy później (np. za 10 lat ;) ) Stawowy odejdzie, może zastąpi go Mandrysz :D
zubereg ja na twoim miejscu nie bawiłbym się w wojnę na kompromitujące cytaty, bo obawiam się, że w zakresie oceny potencjału [s]wuefistów[/s] trenerów, mógłbyś ją sromotnie przegrać ;)
Arro
Spróbujmy;)
Potter od początku był przeciwnikiem zwolnienia Oresta, a potem tak jak wiele osób na forum chcial Ulatowskiego ale to kiedy już Orest był zwolniony. Ja tu nie widzę kompromitacji. To już mogłeś wygrzebać cytaty z pierwszej kadencji Wojtka jak Potter sugerował, że piłkarze płacą mu za to, że są wystawiani w pierwszym składzie :D
Miszczu
Ja bym mu tego nie przypominał, ale to on sam przez dwa dni tu pisał jaki z ulata dyzma i jak on go nie chciał....co więcej bezczelnie kłamiąc sugerował że to ja go chciałem i chciałem też zwolnienia Oresta...
Jak jest prawda każdy widzi...
Bylem zdecydowanym przeciwnikiem zwolnienia Oresta .Dawał pewną stabilność i przewidywalność w kwesti środek tabeli po otwarciu stadionu .Nowy trener to zawsze ryzyko .Na ten czas Ulatowski wydawał się ciekawym kandydatem i myślałem że da radę u nas również (W Lubinie i Bełchatowie radził sobie )Tyle że tam miał zespoły gotowe zbudowane przez poprzedników mające w składzie wielu dobrych zawodników .U nas miał budować od nowa bo był to czas co profesor wyłożył najwięcej kasy na wzmocnienie .
Ulat nie miał swojego zdania brał wszyskie pomysły Rząsy i tym przegrał .Oczywiście słaby warsztat trenerski i brak charyzmy miały pierwszoplanowe znaczenie .Nie potrafił też spowodowac braku podziału w szatni na Jugoli ,Holendrów czy Polaków .
Jak taki jesteś mądry kolego Zubereng to pokaż mi jeden wpis w tym czasie który był na forum w kwestii zatrudnienia Ulata na nie .Każdy z nas się pomylił w ocenie Dyzmy -także ja .
Jak już wracamy do konkretów to napiszę ci pomysł z Mandyszem wypowiedziany przy świadkach zdumiał mnie .Nie mogłem uwieżyć w to co słyszę i że ktoś o zdrowych zmyslach mógł wpaść na taki absurdalny wniosek że to trener lepszy od Stawowego i widział byś go u nas .,,Trenera ''wywalanego na zbity pysk z każdego klubu przed upływem kontraktu za fatalne wyniki .Zauroczyła cię 1 runda z GKS tychy ,a ja ci mówiłem zobaczysz na wiosnę GKS że to będzie cień jesieni i że wyleci z tego klubu .Tak się stało .
Kolejnym trenerem faworytem i wielkim znawcą przy którym Cracovia wygrywała by więcej meczy był Radolsky .
I co ten Radolsky pokazał w Termalice .Zespół miał bardzo mocny ,dodatkowo wzmocniony i zwyczajnie się gość skompromitował .Wystarczyło pół rundy by dostał kopa w ..d.
w ocenie Dyzmy względem Oresta mógł się pomylić każdy, kto widział mecze Cracovii i Bełchatowa w 2009/10, szczególnie ten na wiosnę.
ps. potter - czy są jakieś szanse na to, żebyś nie przekręcał nicków innych forumowiczów, czy mamy porzuć wszelką nadzieję?
Przypomnę,temat brzmi: Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Gdybym ja był modem, to dużo osób by tu dostało bany ...
... czas zbierać się na mecz ;)
Ku chwale Wielkiej Cracovii!!
nie bede ogladal powtorek, i wiem ze nic nie widze, ale sie powtorze, z naszych stalych fragmentow nic nie wynika, a przy tych przeciwnika przy kazdym smierdzi bramka, czyli na zachodzie bez zmian
Kosa powinien czesciej strzelac , w momencie kiedy Wladka maja na oku, ten strzal z 40m to byl szok, szkoda ze nie wpadlo
Całkowity brak kreatywności dzisiaj. Ale oczywiście Budziński bardziej się przyda w rezerwach niż na ławce...
Trudno, powietrze z balonika spuszczone, została runda do rozegrania.
Dobrze ,ze nie udzielila mi sie bardzo euforia po ostatnich meczach - tak jak zawsze spierdo;ilismy mecz ktory przynajmniej powinnismy zremisowac..
Panie Wojtku nie bede pana jeszcze wnosil na oltarze .
STALE FRAGMENTY GRY, stale fragmenty gry ,stale fragmenty gry ,stale fragmenty gry i jeszcze raz stale fragmenty gry nalezy cwiczyc panie Wojtek - i to czy w obronie czy w ataku!!!!!!!!
No dzisiaj za porażkę w dużej cześci jest winien WS.Trener nie może obojętnie patrzeć jak / na początku II połowy / koroniarze / głównie zawodnik nr 5/ objeźdźają słabego dzisiaj Szeligę i który dodatkowo nie miał żadnego wsparcia. Kiedy wreszcie WS zadziałał i ta strona została zneutralizowana /mimo wejścia Korzyma/ to było 1:2 i po koncercie.Zresztą dzisiaj WS w ogóle nie działał jako trener w przeciwieństwie do Don Kichota.
Lepszy "mierny ale wierny" , ............................................................................
Wąsaty po meczu już powiedział dlaczego nie gra Budzik.
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepszy "mierny ale wierny" , a jak ci wywaliła
> "góra" Budzika z 1 drużyny toś jest dupa nie
> trener że na to sie zgadzasz.
Podziel się informacją jeśli coś wiesz, czego wiekszość nie wie..:)
Zgaduj, zgadula gdzie złota kula ?
Aż mnie korciło aby wysłać do pana sms jak długo jeszcze Korona będzie jeździła po Szelidze aż się stało- szkoda że pan tego nie zauważył wcześniej ,podobnie jak beznadziejnego Stebleckiego, czy zachowaniu graczy przy stałych fragmentach również.
Nie spodziewałem się cudów tylko wyrównanej walki tymczasem Korona była lepsza ,skuteczniejsza- wystarczył wysoki pressing przy którym nasi głupieją.
Nie sądzę, żeby Stawowy wprost napier... na Budzika na konferencji jeśli byłby przeciwny jego odstawieniu, nie siejcie zamętu.
Ocena niedostateczna za brak rotacji w składzie, teoria, że zwycięskiego składu nie zmienia się jest jedną z najbardziej idiotycznych. Jeśli ktoś jest cienki lub ma po prostu zjazd formy (Szeliga, Steblecki) należy dać plac innemu. Steblecki w Zabrzu padł już ok 70 min, oglądając tamten mecz i ten dzisiejszy czułem jakby wracało stare - słabsza kiwka i mnóstwo strat, pod koniec meczu chyba 100%. Zabrzanie frajersko przegrali, opadli z sił - to fakt dość wcześnie, ale wystarczyło pociągnąć parę razy lewym skrzydłem i obawiam się zeby to mogło wystarczyć na wyrównanie albo wykluczenie mającego już na koncie żółtą kartkę Szeligi. Na szczęście grali uparcie prawą flanką gdzie wystarczająco dobrze spisywał się dodatkowo umotywowany Marciniak.
Wiadomo, że Korona to głównie wrzutki, w skrócie z pierwszej połowy wszystkie są do Malarczyka i "pilnującego" go statysty Stebleckiego, dwa razy Pilarz cudem obronił, przy trzecim już nie miał szans i Korona wyrównała. Ile razy gość musi dojść do czystej główki, żeby zdecydować się na zmianę kryjącego?
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepszy "mierny ale wierny" ,
> ..................................................
> ..........................
>
> Wąsaty po meczu już powiedział dlaczego nie gra
> Budzik.
a co Ty masz z tym Budzikiem Awario. Chłop przegiął i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)