Tesco Arena ;)
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Szykuje się gdziekolwiek relacja tekstowa lub coś?
Ruzomberok prowadzi 1:0 od 12 minuty.
Od 12 minuty jesteśmy w plecy. 1-0
2-0, coś słabo musi wyglądać nasza gra w obronie.
Może "kubeł zimnej wody" na te rozgrzane głowy dobrze zrobi ?
gramy praktycznie 1 skladem, ino Zurek jest probowany jak widze.
No i Perdijić. ;)
Gdzie Wy to oglądacie.
Jest wynik na oficjalnej. Podane też są składy.
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i Perdijić. ;)
No i nie ma Saidiego i Dabrowskiego.
Rmszar mnie ubiegł.
Ok. dzięki.
Czemu niema Saidiego na rezerwie skoro podobno pojechał na słowacje
mam nadzieje, ze ta zmiana Nowaka w 36 minucie, to poprostu oszczedzenie jego kosci, a nie jakas kontuzja.
Szkoda, ale jednak porażka 2 : 0
Trudno ocenić spotkanie, którego się nie zobaczyło. Na podstawie suchych faktów tj strzelców bramek dla "Pepików":
1. Filip Serencin (to taki nasz Boljević) w 13 spotkaniach 1 ligi i 2 spotkaniach pucharowych grał ok 200 min i nie strzelił żadnej bramki.
2. Ivan Kotora w 15 spotkaniach znalazł się tylko 2 razy w 18 meczowej. Gry zero minut.
Stawowy musi naprawdę cenić Wełnę i Wasiluka, że dał im po 20 minut.
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,14764026,Cracovia__Uraz_Dawida_Nowaka___Poczul_dyskomfort_w.html
Oby Nowak był zdrowy,w 36min.zmiana pewnie jakiś słowacki burak go skosił i musiał zejść :/ jak ja nie lubie takich meczów sparingowych.W zimie jakis Azer mało Rokowi nogi nie urwał,skonczylo sie na pół rocznej przerwie w grze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)