squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a da się to oglądać na linku wklejonym przez
> kkk_84?
da sie ogladac wszystko ladnie smiga nic nie tnie i nie ma zadnych reklam.
to jest progrm azerskiej stacji tak jak u nas TVP ma iTVP.
-
-
(GLOS) CRACOVIA - Piast Gliwice, 21.07 g. 18.00 (niedziela)
to widziałem, ale każą sciągnąć jakąs aplikację czy cos i nie wiem czy się opłaca :)
dzięki.
bez sciagania tez mi dzialalo
uff, ciężko się to oglądało.
Piast to piłkarskie łamagi, beż siły, szybkosci i pomysłu na grę.
squier strat Napisał(a):
> uff, ciężko się to oglądało.
> Piast to piłkarskie łamagi, beż siły,
> szybkosci i pomysłu na grę.
Czyli co, w niedziele 2:0 ? :D
naitsyrk Napisał(a):
> squier strat Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > uff, ciężko się to oglądało.
> > Piast to piłkarskie łamagi, beż siły,
> > szybkosci i pomysłu na grę.
>
>
> Czyli co, w niedziele 2:0 ? :D
My już z niejednymi łamagami przegrywaliśmy :)
Dlatego stawiam remis 2:2 :D
kurcze ostatni spokojny wieczor...bylbym spokojniejszy gdybysmy mieli doswiadczonego stopera...bo Kosa jako ten drugi poradzi sobie. Przy Zytce musi brac gre na siebie a na to jest jeszcze za krotki i z tad krytyka forum. postawilbym tez na Perdica - te pare cm zasiegu na 7 m bramce robi roznice. kazdy ktory cokolwiek gral wie jak latwo z 16 wrzucic za kolnierz...jak Engel budowal mistrzoska Polonie zaczynsl od obrony - jak nic nie stracimy to moze uda sie cos strzelic. tez jestem zwolennikiem budowania druzyny od obrony. pamietam z przed 2 lat przegrany inguracyjny mecz z Korona potem Lech itd i nigdy nie ustawilbym Zytke na stoperze - z 2 strony to fajny gosc i jako boczny przy jego kondycji i ciagu na bramke dawalby druzynie dodatk jakosc. no coz nie moja kasa. nie moje zabawki. udalo sie stworzyc zaspol i awansowac wiec w tym szalenstwie i ewidentnych bledach taktycznych pojawiaja sie sukcesy - przy fatalnym poziomie ligi szanse rosna. jest nagroda dla chlopakow ze awansowali i teraz graja wyzej - to tez jest wartosc dodatkowa. 3mam kciuki o 1 osemke !!!!!
Wygramy. I coś Wam jeszcze powiem. Derby będą tylko jesienią bo wiosną my zagramy o miejsca 1 do 8 a Rudawa zagra o miejsca 9 do 16
calder Napisał(a):
> Wygramy. I coś Wam jeszcze powiem. Derby będą
> tylko jesienią bo wiosną my zagramy o miejsca 1
> do 8 a Rudawa zagra o miejsca 9 do 16
Zanim coś napiszesz o derbach, radziłbym zapoznać się z tegorocznym regulaminem rozgrywek EXklasy.
squier strat Napisał(a):
> uff, ciężko się to oglądało.
> Piast to piłkarskie łamagi, beż siły,
> szybkosci i pomysłu na grę.
A ja myślałem, że Ty o tej piłce to tak na serio piszesz.
calder Napisał(a):
> Wygramy. I coś Wam jeszcze powiem. Derby będą
> tylko jesienią bo wiosną my zagramy o miejsca 1
> do 8 a Rudawa zagra o miejsca 9 do 16
Sugerujesz, że w przerwie zimowej gts wycofa się z rozgrywek? Byłoby błogo.
Jeśli się jednak nie wycofają, to na stadionie miejskim zarządzanym przez ZIS gramy 22-23 lutego 2014 r.
Już powrócili do Gliwic i przygotowują się na niedzielny mecz znami.
http://www.piast-gliwice.eu/aktualnosci/juz-sa-i-przygotowuja-sie-do-ligi.html
Wykorzystać zmęczenie i powinno pyknąć, nie róbmy z Piasta tytana futbolu.
Mierzmy siły na zamiary.
E tam. Cracovia Pany! Nawet jak się nie dostrzega pozytywów, to w sukces ukochanej drużyny trzeba wierzyć. Wygramy 3:0, a bramki strzelą Bernhardt, Boljevic i Steblecki.
Jakie derby? rzeka jest z myślenic nie z Krakowa...
W Krakowie jesteśmy tylko My.
Przedmeczowy reportaż MalopolskaTV http://www.malopolskatv.pl/cracovia-celuje-w-pierwsza-8/
Pany,
dziś ok. 14:10 pod kasami z 30 osób jak przyszedłem, a odchodząc po zakupie biletu zebrała się jeszcze większa kolejka - jeśli ktoś z was czeka na kupno biletu do ostatniej chwili to radzę być pod kasami jutro z samego rana!
CRACOVIA PANY!
do zoba jutro - WSZYSCY NA STADION!!!
Do boju marsz Cracovia! To już dziś. Pierwszy beniaminek się nie popisał, ale my nie pójdziemy w ślady Zawiszy I wygramy 2-0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)