"Szkoleniowiec nie był zadowolony z postawy swoich zawodników. - Wydawało się, że będzie łatwo i przyjemnie, a było inaczej. Sport lubi płatać figle faworytom. Nikt nie zakładał, że Cracovia przegra i odpadnie - uważa szkoleniowiec. "
Kuwa "kocham" te jego bunczuczne wypowiedzi!
JA ZAKLADALEM ,ze mozemy przegrac.
-
-
Puchar Polski 2013/2014
empe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hropek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mówie Wam, żytko dzisiaj coś spier.doli
>
>
> Czerwona kartka dla Żytki za faul na wychodzącym
> na czystą pozycję Fabianowskim..zagramy w
> dziesiątkę..
>
> :)
Parodia...Pamiętam jak Wojtek Fabianowski już 12 lat temu był zmarnowanym talentem...widocznie wziął się ostro w garść,skoro "jeden z najlepszych obrońców z jakim trenowałem"-nie umiał go upilnować ;)
Nie ma co lamentować - przecież pierwszą połowę z tym arcytrudnym rywalem zremisowaliśmy bezbramkowo ;)
A już poważnie - w tym meczu zagrały nasze największe asiory...ja pier.dolę, strach się bać
izbik Napisał(a):
> "Szkoleniowiec nie był zadowolony z postawy
> swoich zawodników. - Wydawało się, że będzie
> łatwo i przyjemnie, a było inaczej. Sport lubi
> płatać figle faworytom. Nikt nie zakładał, że
> Cracovia przegra i odpadnie - uważa
> szkoleniowiec. "
>
> Kuwa "kocham" te jego bunczuczne wypowiedzi!
> JA ZAKLADALEM ,ze mozemy przegrac.
Ja, już go nie słucham od paru miesięcy. Bo, się nie da ! Ma swoja koncepcje, klapy na oczach i swoje, zajebiscie wielkie ego ! To jedno a dwa to, chyba on tego co powie, później chyba nie slucha? Bo jakby sluchal to, by się zmienial albo probowal a tu nic !!
Brafo Fojtek,jesteś super tak samo jak Mateuszek Żytko (kolejny rewelacyjny mecz tego zawodnika).Przy okazji dzisiejszego "sukcesu" pozdrawiam wszystkich Stawo-Talibów.
Nie dość , że kompromitacja na boisku to jeszcze wstyd za Stawowego po meczu...
Buta Stawowego jest porażająca. Panie Filipiak trzeba to zmienić, bo znowu jesteśmy pośmiewiskiem, a przed nami widmo klęski w Poznaniu !
" Ten kto był na meczu widział jak to wyglądało. A kto nie był, to mogę powiedzieć, że wyglądało to słabo. Odpowiedź ciśnie się sama na usta - kończy szkoleniowiec." :)
Może Filipiak miał rację na koniec sezonu? Ale poczekajmy.
Dziś WS powiedział samą prawdę, bez owijania w bawełnę ani bawienia się w gry psychologiczne. Mam nadzieję, że drużyna i trener serio wyciągną wnioski.
Jak to dobrze, ze to tylko forum.
Według kilku niepoprawnych stawolubów, to co tu się pisze to głos zaledwie kilku procent kibiców. Reszta (nie pamietam czy 90, czy 99%) obecnych na stadionie jest szczęsliwa i całkiem inaczej ocenia rzeczywistość.
Skoro Stawowy mówi po meczu że nikt nie mógł oczekiwać takiego rozstrzygnięcia, to nie siejcie tu zamętu, mówiąc że to było do przewidzenia. "Trener" wie co mówi, jak zawsze.
Jeszcze brakuje, by poszedł do zaprzyjaźnionych mediów wypłakać się jak to garstka malkontentów sni po nocach o porażkach Cracovii, by mieć paliwo do swej krytyki, jak to jadą po zawodnikach i znęcają się nad najlepszym we wszechświecie stoperem.
Wstyd pany - nie jesteście prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic rozumie geniusz prawdziwego trenera i wielkość prawdziwych gwiazd grających w Pasach.
Nie do wiary. Obciach na całego. Proponuję nie zgłaszać drużyny do rozgrywek PP. Co roku jakieś bęcki...
W powietrzu czuć zmiany.
Po 3 meczach w lidze min 3 punkty, albo coś "trzaśnie".
Żytko z Lechem ława. Niech zagra choćby jakiś junior.
Nie musi być junior, zgłaszam swój akces. Mogę zagrać za darmo, nawet dopłacę, wszystko żeby Żytko skupił się tylko na trenowaniu.
Jak Stawowy mówił że w pucharze Polski chcą zrobić niespodziankę to ja myślałem że on chce wygrać w Stalowej Woli a my przegraliśmy . Czyli żadnej niespodzianki nie było .
A na dodatek zagraliśmy w tych ohydnych koszulkach z czarnymi cyframi, porażki na każdym froncie
najgorsze jest to ze nawet taka drugoligowa tal, rozgryzla nasza taktyke , gdzie wystarczy strata pilki w srodku pola i idzie kontra i gol!!
kolejny mecz pokazal ze nie mamy obrony i coraz bardziej uwazam ze nie przez zytke ( chodz to slaby pilkarz ) ale przez taktyke zbyt ofensywna, w ktorej nie ma obrony!
wracajac do 2004 roku. przegralismy ze skalniakiem ,odpadlismy a pozniej bylismy o krok od P.Uefa :)
Ja już wolę się nie przejmować, czekam na mecz z Lechem - jedyny sposób żeby odkupić winy to postawa w lidze.
Najlepsze co moglismy zrobic to pokazac sie w pucharze polski ,bo ekstraklasy nie zawojujemy teraz jeszcze wtopa w poznaniu ,i tomasz hajto nowy trener
"Magiczny Wąs" zmarszczył brwi. Dzieci podokazywały i przegrały z bidakami z II ligi. Do kibiców trzeba zaś puścić oko, zabawa się skończyła, będę naprawdę surowy.
Kto chce, niech łyka kit który sprzedaje Stawowy. Ja czekam aż bufon pożegna się z Cracovią. On był, jest i będzie niereformowalny.
KamilloLce Napisał(a):
> Dziś WS powiedział samą prawdę, bez owijania w
> bawełnę ani bawienia się w gry psychologiczne.
> Mam nadzieję, że drużyna i trener serio
> wyciągną wnioski.
Haha tak, bez owijania:
[quote]- Kadra jest na tyle szeroka, że jeżeli przychodzą mecze w Pucharze Polski to też trzeba dać szansę grania innym. Nie chcę jednak mówić, że grali zmiennicy. Cały czas trwa rywalizacja o miejsce w składzie. Dzisiaj szansę dostali inni. Czy ją wykorzystali? Ten kto był na meczu widział jak to wyglądało. A kto nie był, to mogę powiedzieć, że wyglądało to słabo. Odpowiedź ciśnie się sama na usta - kończy szkoleniowiec.[/quote]
Czyli: [i]to nie moja wina, dałem szansę zmiennikom, a oni się nie sprawdzili. W poznaniu gramy starym składem.[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)