Najgorsze w tej porażce jest to, że Twitter mówi mi, że Filipiak w miejsce Stawowego chce zatrudnić Hajtę..
-
-
Puchar Polski 2013/2014
SnajpeR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe gdzie są teraz obrońcy Wielkiego Trenera
zapewnę będą pisać, że to nie był podstawowy skład, zwalą całą winę na niedoświadczonego Wełnę (który już pewnie żadnej szansy nie dostanie, przynajmniej do czasu, kiedy Stawowy jest na stanowisku) i brak Krzysia N.
Tik tak, Stawowy out !
odniechciewa się. Lepiej juz było zostac w 1 lidze. Drużyna nie ma charakteru i już się to nie zmieni. Czy naprawdę jesteśmy skazani na WSTYD???
SnajpeR Napisał(a):
> Ciekawe gdzie są teraz obrońcy Wielkiego Trenera
juz sie skupiaja na lidze, inny watek
Róbcie sobie dalej żarty, a obudzimy sie w dupie z zerowym dorobkiem punktów po 6 meczach.
A Ego trenera jak zawsze na odpowiednim (wysokim) poziomie.
Kur.. ile można znosić upokorzenia przez mega amatorszczyznę w klubie?
Inteligentni ludzie powinni uczyć się na błędach. A oni(prezio, sztab, kopacze) jak frajerzy!!!
Cracovia to My!!
Pozdrawiam solnikowo - junior
ssj Napisał(a):
> Moze tak poczekajmy 5 kolejek wtedy mozna bedzie
> ocenic , a ze odpadniemy wiadomo bylo juz przed
> meczem .
Noż k...a ile jeszcze będzie o tych 5 kolejkach?
Skoro do przewidzenia była porażka ekstraklasowej drużyny, grającej w podstawowym składzie z II ligowym średniakiem to co tu mówić o kolejnych stratach punktów w EX. To przecież świadome życzenie swemu klubowi wszystkiego najgorszego.
Stawowy powinien odejść przed sezonem, źle się stało, ze dano mu szansę. Teraz trudno będzie znaleźć następcę i ruszy znów kołowrotek z trenerami, którzy będa wywracać wszystko do góry nogami, szarpać się i nic nie osiągną. A mogło być normalnie...
KamilloLce Napisał(a):
> Najgorsze w tej porażce jest to, że Twitter
> mówi mi, że Filipiak w miejsce Stawowego chce
> zatrudnić Hajtę..
A może by wreszcie jakiegoś zagranicznego spróbować, co my mamy teraz do stracenia ? Znowu spadniemy ? Gramy od kilku lat taki piach ze nikogo juz to nie dziwi...
Wina na pewno nie leży tylko w trenerze. Tragedia, szkoda słów na to wszystko, wolę już poczekać do niedzieli.
Najgorsze z tego wszystkiego jest to że oni chyba naprawdę ten mecz chcieli wygrać. Coś nieprawdopodobnego!
Kiedyś był Skalnik, dzisiaj mamy Stal.
Brawa dla trenera i drużyny!
O wynik w Poznaniu jestem spokojny.
To ja jeszcze raz, bo znów płacze. 9 lat temu też tak było: pierwszy mecz u siebie i 2:3, potem odpadnięcie z PP różnicą 1 bramki. Jest w tym plan i głębszy sens. Dobrze będzie.
rex Napisał(a):
> O wynik w Poznaniu jestem spokojny.
Ja też :) Spokojnie w d....
rmszar Napisał(a):
> To ja jeszcze raz, bo znów płacze. 9 lat temu
> też tak było: pierwszy mecz u siebie i 2:3,
> potem odpadnięcie z PP różnicą 1 bramki. Jest
> w tym plan i głębszy sens. Dobrze będzie.
Napisz lepiej,że nowy Trener(celowo z dużej litery) już jedzie do Cracova... ;-)
to bylo zagranie taktyczne : porazka w PP -> Lech nas lekcewazy -> 3- 0 dla nas ;)
Stawowy w meczu wyjazdowym jest w stanie przegrać z absolutnie każdą drużyną w Polsce. Liga nie jest istotna. Tak było zawsze i tak będzie zawsze bo chyba nikt już nie wierzy , że ten facet może się czegoś nauczyć...
rozrabiaka Napisał(a):
> rmszar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > To ja jeszcze raz, bo znów płacze. 9 lat temu
> > też tak było: pierwszy mecz u siebie i 2:3,
> > potem odpadnięcie z PP różnicą 1 bramki.
> Jest
> > w tym plan i głębszy sens. Dobrze będzie.
>
> Napisz lepiej,że nowy Trener(celowo z dużej
> litery) już jedzie do Cracova... ;-)
Prezes jedzie ze Szwajcarii?
rmszar Napisał(a):
> To ja jeszcze raz, bo znów płacze. 9 lat temu
> też tak było: pierwszy mecz u siebie i 2:3,
> potem odpadnięcie z PP różnicą 1 bramki. Jest
> w tym plan i głębszy sens. Dobrze będzie.
Serio piszesz i faktycznie doszukujesz się odległych analogii, czy to żart ?
Poza tym 9 lat temu przed pierwszym meczem u siebie mieliśmy 3 punkty (wygrana z Lubinem, przegrana z Łęczną).
Tamta drużyna była jednak "trochę" lepsza. Oprócz deklasacji Lubina były jeszcze zwycięskie baraże, w których zamietliśmy podłogę Górnikiem Polkowice...
Dajcie MU JESZCZE POL RUNDY. Pozniej się go oceni :))))))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)