podobno drużynę buduje się od tyłu
-
-
Cracovia w Ekstraklasie - sezon 2013/2014 - plany, przygotowania, plotki...
Ja już nic nie napisze.Mam nadzieje, ze zaczniemy pozytywnie :)
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a samą ofensywą meczów nie
> będziemy wygrywać.
Sezon gdzie trenerem byl Ulatowski pokazal to dobitnie jak z przodu bylo niezle a z tylu" sami sobie" strelalismy bramki.
Pamietne wyiki po 2-3 dla rywali do wymiocin doprowadzaly.
Miejmy nadzieje ze Kosa i Zytko zepna wydmuszki i pokaza nam ze sie mylimy co do nich choc nie wyglada to kolorowo.
no zobaczymy, co pokaze Strauss, to sezon prawdy dla Niego.
knur Napisał(a):
> podobno drużynę buduje się od tyłu
Przecież my już mamy zbudowaną;)
Jak pokazała poprzednia jesień Marciniak potrafi grać nieźle, Kuś moim zdaniem się pokazuje z dobrej strony. Do tego Wełna do którego jak na razie nie można się do niczego przyczepic. Zalążek defensywy jest.
" Zalążek defensywy "- a po kilku kolejkach nowy wątek "walka o utrzymanie"
Wy tak do zycia macie podobne "optymistyczne" podejscie ? Oki - spadniemy, przegramy trzy razy derby.... Lepiej ? Jest super :D
Nie spadniemy, będziemy w ósemce. Będziemy grać dobrze, wszyscy "znawcy" będą nas chwalić i mówić, że Cracovia to nowa jakość w polskiej piłce :D
Ja tak mam przed każdym nowym sezonem. Rok temu też byłem przekonany, że awansujemy a dwa lata temu ... hmm no tu sie jednak pomyliłem ;)
PS: Smudę wywalą najpóźniej po niezakwalifikowaniu się do ósemki :D
Ciekawe zestawienie: http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/371800/sportowefaktypl-poleca-na-nich-warto-zwrocic-uwage/2
Wg. Futbol.pl - Ekstraklasa wzięta pod lupę - tym razem coś o naszej Cracovii
http://futbol.pl/node/465379
Tekst tak ch... że szkoda gadać.
Tekst na futbol.pl to fragment blogu niejakiego Michała Leszczyńskiego. Wpis o Cracovii skandaliczny, w porównaniu do wpisów o innych klubach od razu widać, że temu człowiekowi jakiś kibic Cracovii musiał dziewczynę poderwać albo krzywdę zrobić.
rmszar Napisał(a):
> Tekst na futbol.pl to fragment blogu niejakiego
> Michała Leszczyńskiego. Wpis o Cracovii
> skandaliczny, w porównaniu do wpisów o innych
> klubach od razu widać, że temu człowiekowi
> jakiś kibic Cracovii musiał dziewczynę
> poderwać albo krzywdę zrobić.
Poszedłbym raczej w kierunku permanentnego braku dziewczyny... ;)
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
> Poszedłbym raczej w kierunku permanentnego braku
> dziewczyny... ;)
Może jego chłopak jest za gtsem? ;)
Po prostu to kolejny dziennikarzyna, który wiedzę o piłce nożnej czerpie ze Skarbu Kibica. Pewnie nie oglądał ani jednego meczu Cracovii w I lidze, ale ostro struga eksperta.
I jeszcze ta "szydera", zasłyszana w podstawówce? Wielu chce, niewielu potrafi.
H...j z niego wyjątkowy.
Co się dzieje z trenerem Piotrem Góreckim ?
Miał być asystentem trenera Stawowego na obozie w Zakopanem. Przeglądając zdjęcia z niniejszego obozu, nigdzie go na żadnej fotografi nie mogłem odnależć.
Na sparingach z Puszczą czy z Stalą Mielec, te go nie widziałęm
Na prezentacji był przedstawiany jako asystent.
Na oficjalnej fotografii już go nie ma
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/5,115698,14303031,Zobacz__jak_wyglada_kadra_Cracovii_na_nowy_sezon__ZDJECIA.html?i=1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)