Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niedoszły trener "Białej Gwiazdy" dodaje: -
> Wszystkich lojalnie uprzedzałem, jaka jest moja
> sytuacja, że moja przyszłość w Arce wyjaśni
> się po rozmowie z panem Krauze. Takim klubom jak
> Legia, Wisła czy Korona się nie odmawia, ale
> zostaję w Gdyni, bo wiem, że również z Arką
> mogę grać o mistrzostwo Polski.
>
> nSport / Sport.pl /
Wbrew pozorom ten cytat jest na korzyść Stawowego.
-
-
WOJCIECH STAWOWY MUSI ZOSTAĆ !!!!!
8 dni później
[b]Dalej chcecie zwalniać sir Wojtka Stawowego???[/b] :)
Dziś wygrana w Lubinie, a za 9 dni będzie victoria nad uczestnikiem Ligi Mistrzów - co wtedy powiecie malkontenci??? hehe
Jeżeli 21 września Pasy wygrają, to myślę, że nawet i Suram zostałby fanem Wojtka. :)
garry nabijasz komenty bo widze ze duzo masz
CracoviaNH Napisał(a):
> Dalej chcecie zwalniać sir Wojtka Stawowego???
> :)
>
> Dziś wygrana w Lubinie, a [b]za 9 dni będzie
> victoria[/b] nad uczestnikiem Ligi Mistrzów - co
> wtedy powiecie malkontenci??? hehe
Nigdy nie byłem zagorzałym zwolennikiem zwolnienia Wojtka, ani jego pozostawienia, ale chyba (oby nie) cię poniosło
Co by nie mówić to szczęście ma zajebiste- już drugi raz uciekł spod toporka ,oby tak dalej.
Mamy jakiś sparing ze Steauą?
Prędzej z Szachtiorem Karaganda i to raczej w hokeja :D
CracoviaNH Napisał(a):
> Dalej chcecie zwalniać sir Wojtka Stawowego???
> :)
>
> Dziś wygrana w Lubinie, a za 9 dni będzie
> victoria nad uczestnikiem Ligi Mistrzów - co
> wtedy powiecie malkontenci??? hehe
Poczekaj te 9 dni wtedy zobaczymy.
Wojtek - nie mysl ,ze mnie przekabaciles .
Mecz z Legia juz za rogiem a ja wciaz obserwuje Cie.
Bardzo wazne punkty, które pozwolą z większym spokojem zagrać z Legią! Brawa dla drużyny i trenera! Zapowiada się radosny "łykend" :)
Mnie najbardziej cieszy fakt że w 2 połowie graliśmy samymi Polakami w tym 5 z nich to generalnie małolaci,podczas gdy w sezonie spadkowym w meczu z Zagłębiem w składzie pojawiło się 9 zagranicznych najemników ! Trzeba przyznać że Wojciech Stawowy zawsze miał ręke do pracy z młodymi chłopakami i jeżeli ktoś ma realizować strategie Janusza o budowie drużyny opartej na młodych Polakach to napewno WS nadaje się do tego idealnie.5 młodych z Lubinem a są przecież jeszcze Kita,Wełna,Szewczyk,Kapustka,Zejdler który może kiedyś odnajdzie jeszcze formę,Żurek.Wielu utalentowanych zawodników młodego pokolenia którzy umiejętnie wprowadzani będą stanowić o sile Cracovii.Najemnicy nie gwarantują niczego,po za czyszczeniem klubowej kasy z grubych milionów zł. Zagłębie od powrotu do ekstraklasy wydało na transfery ponad 10mln złotych,2/3 z tych zawodników w klubie juz nie ma.Koncepcja budowy drużyny przez Prezesa i Trenera jest słuszna.Żeby to jednak miało sens praca musi być długofalowa,twierdzy nie zbuduje sie w rok i to jeszcze z nie doświadczonych piłkarzy.Czas gra na korzyść Cracovii bo z meczu na mecz wyglądamy lepiej.Jak na beniaminka radzimy sobie,z Zagłębiem eksperty nie dawały nam szans Mielcarski,Kołtoń,Białoński a tu wał na ryj wam kmioty :D
[img]http://img42.imageshack.us/img42/4103/save0021.jpg[/img]
zaraz Ci ktoś napisze na forum, że to będą przyszłe dzieci Stawowego ;) a jak wprowadzi kogoś młodego do składu, to dlatego że przeczytał jakieś mądre żądanie na forum ;)
Dla mnie największym sukcesem będzie, kiedy na boisku będzie przebywało minimum 5 zawodników "brązowych"(dla nie wtajemniczonych- medalistów ostatnich MP) Ale na tą chwile musimy jeszcze poczekać (ale to już nie długo).
Myślę Szuwarku ,że chodziło Ci o będą DOBRZE grali a nie tylko "przebywali";)
BTW: min 5-u to raczej fantastyka jak 2-3 wychowamy na czołowych grojków to już będzie potężny sukces.
Khalid Napisał(a):
> Myślę Szuwarku ,że chodziło Ci o będą DOBRZE
> grali a nie tylko "przebywali";)
>
> BTW: min 5-u to raczej fantastyka jak 2-3
> wychowamy na czołowych grojków to już będzie
> potężny sukces.
Wyjątkowo zachowam Twój wpis. Mam cichą "nadzieje", ze już niedługo Ci go przypomnę.
Ian
To wynik rozmowy WSa z Januszem
szuwarek Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Myślę Szuwarku ,że chodziło Ci o będą
> DOBRZE
> > grali a nie tylko "przebywali";)
> >
> > BTW: min 5-u to raczej fantastyka jak 2-3
> > wychowamy na czołowych grojków to już
> będzie
> > potężny sukces.
>
> Wyjątkowo zachowam Twój wpis. Mam cichą
> "nadzieje", ze już niedługo Ci go przypomnę.
z przyjemnością przeczytałbym takie przypomnienie:)
fajnie by bylo aby Stawowy bez rozmow z Prezesem byl w stanie wprowadzac mlodych, nie przycisniety do muru. nie w wypadku kontuzji pupilka, jak widac ekstraklasa nie taka straszna, da sie. W watku meczowym padla pochwala o dobrych zmianach, ok, udane byly, ale co tak slabi Rok i Wladek w ogole robia na boisku w wyjsciowej jedynastce.
Jedna jaskolka wiosny nie czyni, zobaczymy co dajej Szeryf zrobi. Oby to byl trend a nie okolicznosciami wymuszony wyjatek od reguly.
Przynajmniej do niedzieli będziemy wyżej w tabeli od sąsiadki! Gratki! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)